Ερωτικές Προβλέψεις Απρίλιος 2023: Αυτά είναι τα ζώδια που θα μπουν σε σχέση

Ερωτικές προβλέψεις για τον Απρίλιος του 2023. Δείτε ποια είναι τα ζώδια δεν θα είναι πια μόνα αλλά θα μπουν σε σχέση! Μάθε αν ανήκεις σε ένα από αυτά.

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι… θα γίνει σύντομα

Ερωτικές Προβλέψεις Απρίλιος 2023: Αυτά είναι τα ζώδια που θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single. Ο Απρίλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα. Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Απριλίου φέρνει αλλαγές και κρίσιμες αποφάσεις  Δείτε πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 10/4 χροντρικά, με την Αφροδίτη απέναντί σου, με τον Ερμή από τις 3/4 πάλι στον 7ο οίκο σου και εννοείται τον Ήλιο στον Ταύρο, συμπρωταγωνιστείς όλον τον μήνα, οπότε λογικό είναι να αυξάνονται οι πιθανότητες για να μπεις σε μια σχέση. Από επίμονα φλερτ και προτάσεις θα έχεις ένα σωρό και μάλιστα αρκετά αξιόλογα, οπότε αν απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει αγάπη, στήριξη και ό,τι λέει να το εννοεί, πώς να του πεις όχι. Επίσης, δεν αποκλείεται μια απλή σχέση να γίνει πιο… στενή, με μια συμβίωση. Και φυσικά, από τις 11 και μετά, η Αφροδίτη στους Διδύμους και 8ο οίκο σου, θα σου τονώσει και το σεξαπίλ και εννοείται ότι θα ελκύεις το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης κι εδώ φαίνεται να ψήνεται καυτό ειδύλλιο.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Τυχερές και Άτυχες μέρες Απριλίου 2023 για ολα τα ζωδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη από τις 11/4 απέναντί σου αλλά και τον Δία που θα παραμείνει στον 5ο οίκο σου και τον Απρίλιο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, εκτός από εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σου, οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές, οπότε και οι πιθανότητες να μπεις σε μια σχέση είναι αυξημένες. Το θέμα βέβαια είναι να θέλεις κιόλας και να μη βιαστείς να κάνεις τις επιλογές σου, ούτε να αφήσεις να σε παρασύρουν “λόγια του αέρα” ή το συναίσθημα της στιγμής και χαντακωθείς. Προοπτικές, πάντως, για κάτι πολύ καλό στην ζωή σου υπάρχουν, όπως είναι βέβαιο και το ότι θα σε διεκδικήσουν πολλοί/ες.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φεύγει στις 10 από τον 8ο οίκο σου, αλλά θα έχει προλάβει να έρθει ο Ερμής, να την αναπληρώσει και αργότερα ο Ήλιος, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι και με δεδομένη την παρουσία του Δία στον 7ο οίκο σου και του Πλούτωνα στον 5ο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα “όχι μόνο σεξ”, αλλά “σε σχέση” θα είναι προτεραιότητά σου.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Ωστόσο, έχεις όλα τα προσόντα για να μπεις σε μια που, αν μη τι άλλο, θα καλοπεράσεις ή αν είσαι των πολύ αρχικών ημερών, να κάνεις ένα δεσμό ζωής. Η γοητεία σου και ο ερωτισμός σου θα κάψουν καρδιές και δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθείς ραγδαία, μετά τις 11/4, με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου. Σε αυτό να συνηγορούν σύμφωνα με το www.astrology.gr και οι δύο εκλείψεις, της Πανσελήνου στις 6 του μήνα στο ζώδιό σου και της Νέας Σελήνης στις 20, στον Κριό, απέναντί σου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close