Ερwτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020- Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στα ερwτικά τους αυτόν τον μήνα;

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Κριό!

1ο δεκαήμερο: Με φουλ ερωτική εύνοια λόγω δίκης σου Αφροδίτης βεβαίως-βεβαίως ο Φλεβάρης, ωστόσο εσύ τα καταστρέφεις όλα με τα νεύρα σου, το δεύτερο μισό του μήνα και μάλιστα για θέματα που υποτίθεται είχαν τελειώσει!

2ο δεκαήμερο: Ναι οκ, είπαμε έχεις την Αφροδίτη πάνω σου και οι θετικές εξελίξεις στον έρωτα, διαδέχονται η μία την άλλη! Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Έρωτας θα σου συγχωρήσει υπερβολικές απαιτήσεις, έπαρση, επιπολαιότητα και κακομαθημένη συμπεριφορά!

3ο δεκαήμερο: Αγάπη μου, τα ερωτικά σου καλά κρατούν και είσαι στάνταρ, ένας από τους πρωταγωνιστές του μήνα όσον αφορά τα συναισθηματικά σου θέματα! Αυτό δεν σημαίνει ότι σε «παίρνει» να κάνεις ξανά λάθος ερωτικές επιλογές, να μπλέξεις σε μοιραίους τοξικούς έρωτες που πονούν ή σε απαγορευμένες αγάπες, όπως επίσης δεν σημαίνει πως η τάση σου για ερωτική χειραγώγηση και εξουσία, δεν θα φέρει και βαρβάτο τσακωμό!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ταύρο!

1ο δεκαήμερο: Όλα τα έχει ο μπαξές! Ερωτικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις, συναρπαστικές αλλαγές, κεραυνοβόλους έρωτες, πάθος, εκπλήρωση μεγάλου ονείρου και επανασυνδέσεις, όχι μόνο ερωτικές, αλλά και φιλικές! Άψογος ο Φλεβάρης!

2ο δεκαήμερο: Άσε την γκρίνια και τα ξεσπάσματα που σε πιάνουν χωρίς λόγο τώρα… Ο μήνας σου φέρνει τύχη, ταξίδια, διασκέδαση, ερωτική ανεμελιά, ρομαντισμό, χαρμόσυνα μηνύματα και συναντήσεις, όπως και ένα χαρούμενο συναισθηματικό νέο!

3ο δεκαήμερο: Καλά, ε; Σκίζεις! Πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία, ομορφιά, θετικές αλλαγές και εκπλήξεις ερωτικές, επίτευξη στόχων με σταθερότητα και σιγουριά και γενικά τα ερωτικά σου είναι απολαυστικότατα και άκρως ανανεωτικά!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Δίδυμο!

1ο δεκαήμερο: Όχι απλά αλλάζουν όλα προς το καλύτερο στον Έρωτα (με την βοήθεια των φίλων σου, να τα λέμε κι αυτά), αλλά επιπλέον ξεπερνάς και έναν μεγάλο συναισθηματικό προβληματισμό, που σε βασάνιζε καιρό! Α, και για τους ελεύθερους υπόσχομαι μία νέα γνωριμία!

2ο δεκαήμερο: Υποστηριζόμενος από φίλους και ανθρώπους που αγαπάς, πετυχαίνεις ερωτικούς στόχους, υλοποιείς τις ιδέες σου στην συναισθηματική σου ζωή, διευρύνεις την κοινωνικοποίηση σου και ο έρωτας φοράει το πιο χαρούμενο πρόσωπο του! Ώρα να τα αλλάξεις όλα και να φτάσεις τα ερωτικά σου, σε άλλο επίπεδο!

3ο δεκαήμερο: Για τους δεσμευμένους έχω πλήρη ανανέωση σχέσης και επίτευξη κοινών στόχων με τον σύντροφο, ενώ για τους ελεύθερους έχω νέα σχέση που χαρακτηρίζεται από αίσθηση κοινών οραμάτων και στόχων, που ενδεχομένως να προκύψει και μέσα από το φιλικό περιβάλλον!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Καρκίνο!

1ο δεκαήμερο: Δεν είναι ανάγκη να ξεσπάς και να έχεις νεύρα 1ο δεκαήμερο, λόγω κάποιων αναποδιών και ανατροπών… Ο Φλεβάρης σου ετοιμάζει ένα ξαφνικό μήνυμα (ακόμα κι από το ερωτικό παρελθόν), μία ανέλπιστα καλή είδηση, ένα συναρπαστικό γεμάτο πάθος ταξίδι, γνωριμίες γεμάτες ενθουσιασμό, εξομολογήσεις και wowσυναντήσεις!

2ο δεκαήμερο: Από συντροφική μια χαρά πάμε 2ο δεκαήμερο, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σου είτε αν θες νέα σχέση, είτε θες απλά να βελτιώσεις τα πάντα με το ταίρι σου! Το θέμα είναι πως… παίρνεις θάρρος, παραμελείς τα επαγγελματικά, κάνεις βλακειούλες και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις!

3ο δεκαήμερο: Απόλυτα παθιασμένη περίοδος, γεμάτη ερωτικές επικοινωνίες και μετακινήσεις! Επιπλέον το σύμπαν σε βοηθά να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Εσύ όμως, αντί για ευχαριστώ, κάνεις τα ίδια ερωτικά λάθη, τα κάνεις μαντάρα στην καριέρα και με τις πράξεις καταστρέφεις την καλή σου εικόνα… Μάντεψε ποιος θα κλαίει, μετανιωμένος!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Λέοντα!

1ο δεκαήμερο: Ώρα για ερωτική τύχη, ταξίδια, γνωριμίες, καλοπέραση, ανεμελιά! Επιπλέον ξεπερνάς ένα παλιό πρόβλημα που σε βαραίνει εδώ και καιρό! Ξανανιώνεις με τον έρωτα αυτόν τον μήνα σου λέω!

2ο δεκαήμερο: Πες ναι σε ερωτικές επικοινωνίες, συζητήσεις, εμπειρίες, γνωριμίες και συναντήσεις! Πες όχι στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την θλιψούλα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

3ο δεκαήμερο: Ερωτική ζωή, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία, εμπειρίες και δραστηριότητες! Η ζωή σου έχει καινούργιο νόημα, περνάς υπέροχα και ναι, μέσα στον Φλεβάρη, κατακτάς αυτόν τον μεγάλο ερωτικό σου στόχο, που εδώ και καιρό κυνηγάς!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Παρθένο!

1ο δεκαήμερο: Άψογος μήνας, απόλυτα ερωτικός και anyway, είσαι ο Βαλεντίνος της καρδιάς μας! Ξαφνικές θετικές εξελίξεις, που ούτε καν περίμενες, εξομολογήσεις, ανέλπιστες συναντήσεις, πάθος άπλετο, συντροφικότητα, νέα σχέση, επισημοποίηση ή και επανασύνδεση! Ναι, ναι! Ετοιμάσου μόνο για χαμόγελα μωρό μου!

2ο δεκαήμερο: Και τύχη και συναίσθημα! Και φλερτ και κατακτήσεις! Και λάμψη και διασκέδαση! Και πάθος και ρομαντισμός! Ε, μα! Σου άξιζε μια ευτυχία!

3ο δεκαήμερο: Καυτές στιγμές στην συντροφική ζωή, συνδυασμένες με σταθερότητα και σιγουριά! Γιατί είναι ωραίο να ζεις τον απόλυτα έρωτα (ναι, θα τον ζήσεις τον Φλεβάρη) και να ξέρεις ότι θα κρατήσει… Αχ!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ζυγό!

1ο δεκαήμερο: Λοιπόν, όλος ο Φεβρουάριος σου έχει λύσεις για κάθε σου πρόβλημα που κουβαλάς από το παρελθόν και επιπλέον φέρνει νέα ξεκινήματα και εύνοια στην συντροφική ζωή! Πες μου λοιπόν ένα λόγο που εσύ ο single, επιστρέφεις στον πρώην, που και πάλι θα σε πληγώσει και έναν λόγο εσύ ο δεσμευμένος, που επαναφέρεις παλιά ξεχασμένα προβλήματα, απλά για να τσακωθείς.

2ο δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντι σου, κανονικά έπρεπε να ήσουν ο εαυτός σου! Μετριοπαθής, ήρεμος, διακριτικός, σωστός, γλυκούλης, αγαπησιάρης κτλ… Γιατί χαλάς όλη την εύνοια με επιπολαιότητες, ανωριμότητες και ερωτικές ζαβολιές;

3ο δεκαήμερο: Όχι στα απαγορευμένα, όχι στο σεξ που θέλει να γίνει σχέση (δεν «παίζει» να γίνει), όχι στα τοξικά πρόσωπα και σχέσεις, όχι στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας! Ναι στην συντροφικότητα και κυρίως στην… ηρεμία, αλλιώς έρχεται δάκρυ!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Σκορπιό!

1ο δεκαήμερο: Δεν θέλω ούτε μισό παράπονο! Ο Φεβρουάριος είναι τέλειος και απόλυτα ερωτικός! Θες νέα γνωριμία, έκπληξη από τον σύντροφο, επανασύνδεση, απλά φλερτ και καλοπέραση, εξομολόγηση από το άτομο της καρδιάς σου ή παθιασμένες στιγμές; Ό,τι γουστάρεις θα έχεις λέμε!

2ο δεκαήμερο: Μέσω της επικοινωνιακής οδού, θα έρθει η απόλυτη ερωτική χαρά! Ένα ρομαντικό μήνυμα, γνωριμία, τηλεφώνημα ή συνάντηση, σου αλλάζει την ζωή! Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα είσαι «κουκουρούκου» στην καριέρα… Τσάμπα η γενική εύνοια δηλαδή!

3ο δεκαήμερο: Χμμ… Τόσο καυτός ο Φλεβάρης, που θα νομίζεις ότι είναι καλοκαίρι με καύσωνα φίλε! Σεξ, χρήμα, κατακτήσεις, θύματα της αυξημένης γοητείας σου, αλλά επιπλέον και ερωτική σταθερότητα, σιγουριά και ουσία! Σούπερ!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Τοξότη!

1ο δεκαήμερο: Από την μία χορταίνεις ερωτικές στιγμές, κατακτήσεις, φλερτ, πάθος, θαυμαστές και ρομαντισμό και από την άλλη απαλλάσσεσαι από κάθε παρελθοντική ερωτική πληγή! Καλό Άγιο Βαλεντίνο λοιπόν!

2ο δεκαήμερο: Θες να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και θέλεις να εισπράξεις θαυμασμό και επιβεβαίωση, πως είσαι μοναδικός, λαμπερός, ερωτεύσιμος και ξεχωριστός. Ε, ναι λοιπόν, το καταφέρνεις και κακομαθαίνεις ερωτικά, όσο δεν πάει!

3ο δεκαήμερο: Ερωτικά, αισθάνεσαι καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, χαρά και ικανοποίηση! Προσελκύεις το άτομο της καρδιάς σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, απλά με το ταπεραμέντο σου, την εμφάνισή σου, αλλά την φήμη σου! Συγκεντρώνεις τα βλέμματα πάνω σου και αυξάνεται η γοητεία σου!

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Αιγόκερω!

1ο δεκαήμερο: Χαρούμενο μπλα-μπλα και συναντήσεις φέρνει στον έρωτα ο Φεβρουάριος! Μάλιστα κάποια πράγματα θα είναι τόσο ανέλπιστα ξαφνικά, που δεν θα πιστεύεις την τύχη σου! Α, σκάει και μήνυμα από τον πρώην να ξέρεις, ωστόσο μην έχεις και πολλές απαιτήσεις, γιατί το βλέπω να καταλήγει σε καυγά!

2ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που θα εκπληρώσει πολλά από τα ερωτικά σου όνειρα και όχι μόνο! Σου άξιζε η ευτυχία άλλωστε, μετά από τόσους μήνες ταλαιπωρία… Ωστόσο, όλη αυτή η τύχη θα πέσει «κουβά», γιατί μάλλον θα το παραπάρεις πάνω σου, θα απαιτείς όλο και περισσότερα, θα γκρινιάζεις και θα παραλογίζεσαι χωρίς λόγο και κάτι τελευταίο… Αν ασχοληθείς με παρελθόν, θα φας τέτοια «πόρτα» που δεν θα την πιστεύεις.

3ο δεκαήμερο: Ένα παθιασμένο μήνυμα, μία άκρως ερωτική συνάντηση, μία είδηση που θα σου δώσει ερωτική σιγουριά, είναι μέσα στο πρόγραμμα για τον Φλεβάρη! Ωστόσο, πάλι κάνεις λάθη στα ερωτικά σου, μπλέκεις ξανά με παλιές ιστορίες που σε πληγώνουν, καυγαδίζεις γιατί θες να έχεις το πάνω χέρι και τελικά, βγαίνεις χαμένος…

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Υδροχόο!

1o δεκαήμερο: Μέσα από ερωτικές επικοινωνίες, βολτίτσες, εξόδους και φλερτ, βρίσκεις λύσεις σε κάθε ερωτικό σου θέμα και ανανεώνεσαι! Έρχονται τα καλύτερα!

2ο δεκαήμερο: Αν είσαι ελεύθερος, όλα κομπλέ! Γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις και περνάς υπέροχα. Αν είσαι δεσμευμένος όμως, ενώ όλα πάνε καλά, εσύ αρχίζεις την γκρίνια και νεύρα, χωρίς λόγο… Γιατί;

3ο δεκαήμερο: Έχεις ανάγκη από έντονη ερωτική επικοινωνία και ευχαριστιέσαι στο έπακρο να βρίσκεσαι σε συναισθηματικές συναντήσεις και να φλερτάρεις! Ετοιμάσου για ερωτική χαρά και μεγάλη κοινωνικότητα.

 

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ιχθύ!

1ο δεκαήμερο: Ξαφνικά μηνύματα, απρόσμενες χαρές και πάθη, νέες γνωριμίες, λύσεις, επανασυνδέσεις! Όλα τα έχει αυτός ο μήνας και εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής!

2ο δεκαήμερο: Τύχη, συναίσθημα, εκπλήρωση ονείρων, νέα ξεκινήματα, ανανέωση, θετικές εκπλήξεις και αλλαγές! Ο Φεβρουάριος μόνο χαμόγελα θα σου δώσει!

3ο δεκαήμερο: Σεξ, φουλ συναίσθημα, εκπλήρωση επιθυμίας, καυτές στιγμές, ομορφιά και γοητεία! Επιπλέον για τους αδεσμεύτους έρχεται νέα σχέση, ενώ για τους δεσμευμένους, ένα μεγάλο βήμα!

Πηγή oroskopos.gr

Close