Η Μάνα Ζυγος: Η μαμά κοκέτα και τα χαρακτηριστικά της

Μπήκαμε στο ζώδιο του Ζυγού και είναι ώρα να μάθουμε για μερικά χαρακτηριστικά του. Και πιο συγκεκριμένα…για όλες τις μητέρες ζυγούς!

Πως είναι λοιπόν μια μαμά Ζυγός; Τι τη χαρακτηρίζει; Πόσο κοκέτα και περιποιημένη θέλει να είναι; Δείτε παρακάτω και ταυτιστείτε γλυκά μου ζυγακια!

Η μαμά Ζυγός 

Πάντα φροντισμένη, περιποιημένη, καλοχτενισμένη και με προσεγμένο ντύσιμο ακόμα κι αν είναι σπίτι. Είναι νάρκισσος, παρακολουθεί τη μόδα, της αρέσουν τα όμορφα και καλαίσθητα πράγματα και το παιδί είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση της μαμάς του.

Δείτε ακόμα Ζυγός: 12 απίστευτες πληροφορίες για αυτόν που πρέπει να γνωρίζεις!

Είναι ευγενική, με καλούς τρόπους, δεν της αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις γι’ αυτό είναι πάντα συμβιβαστική ή τουλάχιστον έτσι δείχνει, αφού στο τέλος πάντα καταφέρνει έμμεσα να γίνεται το δικό της, όσες αντιρρήσεις κι αν έχει προβάλλει αρχικά το παιδί, το οποίο θα είναι η ζωντανή και κινούμενη βιτρίνα και θα μοσχοβολάει από μωρό.. Ενδεχομένως, ο καημός της να είναι το γιατί οι οίκοι μόδας δεν βγάζουν αρώματα για βρέφη. Έχει μόνιμα διλήμματα γιατί προσπαθεί να είναι αντικειμενική, καλή στο να κρατάει τις ισορροπίες και τις ίσες αποστάσεις, ώστε να μην «μπατάρει» απ’ τη μια ή την άλλη πλευρά και πολλές φορές το παιδί νιώθει ότι δεν είναι σύμμαχός της. Είναι η μάνα που έχει περισσότερα μπουκαλάκια και βαζάκια με κρέμες ημέρας-νύχτας παρά σοκολάτας.

Δείτε ακόμη Υπερέχει: Γιατί ο ζυγός είναι το πιο ξεχωριστό απ’ τα 11 ζώδια

Η φράση – κλειδί είναι: «Δεν ταιριάζουν αυτά τα ρούχα που φόρεσες»
Μειονεκτήματα: Το παιδί μαθαίνει να στέκεται και να κρίνει την εμφάνιση και όχι την ουσία των πραγμάτων. Επίσης διχάζεται εύκολα, αμφιβάλλει και αδυνατεί να πάρει ξεκάθαρη θέση στα πράγματα.

Πλεονεκτήματα: Θα είναι καλαίσθητο και ποτέ δε θα φλερτάρει με το κιτς. Επίσης, θα είναι ισορροπημένο και πάντα θα κινείται με αβρότητα.

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Πηγή: www.astrology.gr
Close