Ιανουάριος 2023: Αυτές είναι η ημερομηνίες Πύλες για όλα τα ζώδια

Τί είναι οι ημερομηνίες Πύλες και ποτέ είναι για τον Ιανουαριο 2023 για όλα τα ζώδια;

Οι ημέρες-πύλες, όπως ονομάζονται, αντιπροσωπεύουν μια μεταμορφωτική εποχή με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενέργειας, κατά την οποία έχουμε την ευκαιρία για θεραπεία και περαιτέρω εξέλιξη. Ο υπολογισμός τους γίνεται με βάση το ημερολόγιο των Μάγιας, το λεγόμενο Tzolkin, που βασίζεται σε έναν κύκλο 13 σεληνιακών μηνών, 18 ημερών ο καθένας.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν έχουν ειδική συχνότητα, η οποία συνδέεται με υψηλή δόνηση και αυξημένη κοσμική ακτινοβολία. Οι κοσμικές δονήσεις που επικρατούν ανοίγουν την πόρτα στον πνευματικό κόσμο. Απελευθερώνονται ειδικές δυνάμεις που έχουν έντονη επίδραση στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Αυτές τις ιδιαίτερες μέρες μας είναι εύκολο να διεισδύσουμε σε κρυφά ζητήματα ψυχής και να βουτήξουμε στο υποσυνείδητό μας. Η ζωή μπορεί να αντιμετωπιστεί από διαφορετική οπτική γωνία και έτσι να οδηγηθεί σε νέες κατευθύνσεις.

Δείτε ακόμη Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2023 από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Προκειμένου να στρέψει κανείς τις ενέργειες αυτών των ημερών προς τη σωστή κατεύθυνση, βοηθούν πολύ ο διαλογισμός και οι ενεργειακές θεραπείες. Επίσης, βοηθά ιδιαίτερα να καταγράφουμε τις σκέψεις μια και τα όνειρά μας, το εν λόγω διάστημα, γιατί πιθανότατα περιέχουν μηνύματα από το υποσυνείδητό μας σύμφωνα με το astrology.gr

Ημέρες-πύλες υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σημείωσέ τες και επωφελήσου από αυτές!

Ημέρες Πύλες Ιανουαρίου 2023
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!!

Close