Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/09/2023 ως 24/09/2023 για όλα τα ζώδια

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, αφού ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία νωρίς νωρίς στις 2 Οκτωβρίου, δίνοντας  μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, ειδικά όποιοι ανήκουν στα  4 τυχερά ζώδια του μήνα.

Μη πως ανήκεις σε ενα απο αυτά;;; Διάβασε παρακάτω αναλυτικά για τα 4 ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό τον Οκτώβριο – Θα είναι καλύτερος μήνας της ζωής τους .

Δείτε επίσης : Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο του 2023

Ζώδια: Αστρολογικό Ημερολόγιο για τον Ιανουάριο του 2023

Δείτε επίσης : Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Δρόσου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τύχη στον έρωτα, ναι χαμογέλασε και ετοιμάσου για έναν μήνα που θα φέρει σε πρώτο πλάνο και πάλι την αισθηματική σου ζωή! Από τον Μάη έως και τις 9/10 η Αφροδίτη βρισκόταν στον σκοτεινό, μυστικό, παρασκηνιακό, κρυφό 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου όπου σε έβαλε σε αναμοχλεύσεις, κίνησε τις ευαισθησίες σου , έφερε όμως και ερωτικά αδιέξοδα … Τώρα στις 9/10 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά ένας νέος κύκλος για την αισθηματική σου ζωή, η οποία αρχίζει και αποκτά πλέον νοστιμιά, ενδιαφέρον και εσύ θέλεις να εντάξεις τα ερωτικά σου και πάλι ως μέρος της καθημερινότητάς σου, κάτι το οποίο το καταφέρνεις.

Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, χρειάζεται ωστόσο στις 10/10 να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις ή και να δεις πιο λογικά κάποια πράγματα στον έρωτα, τα ξεκαθαρίσματα αυτά θα σε βοηθήσουν στην πορεία να δεις και πάλι την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει, όπου πίστεψέ με από τις 12-15/10 θα νιώσεις πιο σίγουρος για την πορεία και την προοπτική μίας σχέσης ή γνωριμίας που έχεις. Φουλ του άσσου στον έρωτα παίρνεις εσύ που είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, όπου εκτός από την Αφροδίτη που θα σουλατσάρει στο ζώδιο σου, έχεις και τον Δία όπου σε ευεργετεί και ανοίγει την τύχη σου!

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 22/10 δεν είναι μόνο ότι προσφέρει χαμόγελα, αλλά εκπληρώνει κάτι που το ήθελες πολύ … Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε οι συμπτώσεις, οι ευκαιρίες και ο μαγνητισμός σου βεβαίως, βεβαίως, θα σε φέρουν κοντά σε μία νέα σχέση που θα έχει πολύ καλή προοπτική … Όσο για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ο μήνας μπορεί να ξεκινά με μπερδέματα, συγχύσεις, καθυστερήσεις ή και με θολωμένο μυαλό στα αισθηματικά, με το να σε πιάνουν συχνά οι ανασφάλειές σου, αλλά πίστεψέ με …η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σε κάνει να κλείσεις τον κύκλο αυτού του επεισοδιακού Οκτωβρίου με χαμόγελα γιατί οι αναπάντεχες εκπλήξεις θα ανοίγουν μία νέα πόρτα εμπειριών για την αισθηματική σου ζωή!

 

ΙΧΘΥΣ

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Μπορεί να έχεις «αγκαζέ» τον Κρόνο και να μην σου ακούγεται και ιδιαίτερα πιστευτό ότι τα αισθηματικά σου θα είναι σε μία καλή πορεία τον Οκτώβριο, όμως αυτή τη φορά το ένστικτό σου δεν θα επιβεβαιωθεί και σίγουρα μπορώ να σου πω ότι ο Οκτώβριος θα είναι αναμορφωτικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη θα κινείται από τις 9 του μήνα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, την Παρθένο, ενισχύοντας την συντροφικότητα.

Ο Άρης θα κινείται από τις 12 του μήνα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, παρακινώντας για ρίσκο, περιπέτεια, εμπειρίες, ενώ ο Δίας από τον Ταύρο, δίνει τα δώρα της τύχης του και στον έρωτα μέσα από γνωριμίες, προτάσεις ή και αποφάσεις που θα παρθούν και θα φέρουν χαρμόσυνα μηνύματα αυτό το μήνα! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, στις 10/10 μπορεί να διαβάζεις όλα τα παραπάνω και να λες «Τι μου λες, εγώ μαύρα τα βλέπω»… στην ουσία όμως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να χάνεις το χρόνο σου και να συνεχίζεις να αφήνεις περιθώρια να σε πληγώνουν άνθρωποι με τους οποίους δεν έχεις πορεία!

Δείτε επίσης : Άση Μπήλιου: Εντάσεις, νεύρα και ξεκαθαρίσματα φέρνει η Πανσέληνος στις 29/09/2023  Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Από τις 12 του μήνα, αρχίζεις και κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να βάλεις την αισθηματική σου ζωή και πάλι σε μία πιο σταθερή τροχιά και η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28/10 φέρνει το μήνυμα, την είδηση ή και την γνωριμία που θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Εσύ που είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, ο Οκτώβριος είναι μήνας που τα άστρα σου ρίχνουν «χρυσόσκονη» και σε βοηθούν να συναντήσεις τον πολυπόθητο έρωτα, ή να πάρεις την ικανοποίησή σου ακόμα και από μία παρελθοντική ερωτική γνωριμία (ή ιστορία) η οποία τώρα ξεμπλοκάρει και είσαι όλο χαμόγελα! Όσο για σένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, μπορεί στο ξεκίνημα του μήνα αλλού να πατάς, αλλού να βρίσκεσαι και να νιώθεις ότι διαψεύδονται οι προσδοκίες σου, όμως την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου υπάρχει ξαφνική και απρόβλεπτη αλλαγή του σκηνικού και ανατρέπονται πολλά από τα αρνητικά που πίστευες στα αισθηματικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Δεν το περίμενες ότι το όνομά σου θα φιγουράρει στην λίστα των τυχερών του έρωτα, γιατί ξέρω ότι τις Εκλείψεις τις έχεις πάρει από φόβο! Ο Οκτώβριος ωστόσο αναμένεται να σε εκπλήξει και να σου ανατρέψει τα δεδομένα, αφού τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης θα κινούνται σε φιλικά για σένα ζώδια. Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, ήδη από τις 9/10 ξεκινά επικοινωνιακή τόνωση, λύνονται διαφωνίες, το άτομο που σε ενδιαφέρει σε προσεγγίζει πιο στενά, ενώ καθώς φτάνουμε κοντά στις 12/10 που περνά ο Άρης στο Σκορπιό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, η ερωτική σου ζωή αποκτά δράση, ποιότητα και σταθεροποιείται μία σχέση σου ή σιγουρεύεσαι κατά κάποιο τρόπο στα αισθηματικά σου!

Ακόμα και η Σεληνιακή Έκλειψη που την φοβάσαι, στις 28/10 θα φέρει την εκπλήρωση μίας επιθυμίας και θα αντιληφθείς ότι με έναν άνθρωπο η μοίρα σας δένει με έναν τρόπο περίεργο, αλλόκοτο αλλά άκρως ικανοποιητικό!

Δείτε επίσης : Ζώδια: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα  Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Αν είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου, τα καλύτερα για σένα έρχονται από τις 20 του μήνα, όπου παρατηρούμε και το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, αλλά και τον Ερμή και τον Άρη από το Σκορπιό σε αντίθεση με τον Δία, να φέρνουν τις ειδήσεις, τις γνωριμίες, τα νέα, τις συζητήσεις που θα αποτελέσουν για σένα την έκπληξη της εποχής στα αισθηματικά. Μετά από καιρό φαίνεται ότι η ερωτική ζωή ενεργοποιείται στο έπακρο!

Πάμε τώρα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ο Οκτώβριος σου επιβάλει να απεμπλακείς από το τοξικό παρελθόν, από τις εμμονές για έναν έρωτα αδιέξοδο που σε πρόδωσε ή σε πόνεσε … Σίγουρα αυτό δεν ακούγεται και τόσο ευχάριστο, όμως μπορώ να πω ότι εντέλει ο Οκτώβριος θα χαρακτηριστεί λυτρωτικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, γιατί μέχρι το τελείωμά του θα έχεις καταφέρει να γυρίσεις σελίδα και να καλωσορίσεις μία νέα εποχή στην ζωή σου αλλά και στα αισθηματικά σου σύμφωνα με το oroskopos.gr !

 

ΤΑΥΡΟΣ

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ξέρεις πολύ καλά, το έχεις διαβάσει ή και το περιμένεις από την αρχή της χρονιάς, ότι τον Οκτώβριο έχουμε μία Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις να δει τι θα συμβεί, ίσως όμως κάνεις και απαισιόδοξες σκέψεις για την πορεία των αισθηματικών σου! Οι Εκλείψεις σίγουρα πάντα έχουν έναν μοιραίο χαρακτήρα και στην περίπτωσή σου δεν μπορώ να πω ότι τα ερωτικά θα πάνε στραβά … Πάμε όμως να δούμε: Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου, από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και η αισθηματική ζωή αρχίζει και ενεργοποιείται, κατανοείς όμως ότι δεν έχεις χρόνο και διάθεση πλέον για παιχνιδάκια, αλλά ότι πρέπει να δεις πιο ώριμα και σταθερά την προοπτική των ερωτικών σου αυτό μάλιστα κάνεις…

Στις 12/10 ο Άρης περνά στο σκορπιό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, έτσι λοιπόν εφαρμόζεις σταθερές αποφάσεις που θα βάλουν γερές βάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου … Η Έκλειψη λοιπόν στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να κλείσεις κύκλους – ίσως και της εργένικης ζωής σου – προκειμένου να μπεις σε μία σταθερή τροχιά! Αν είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, διανύεις τον απόλυτα τυχερό μήνα, όπου οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν! Η τύχη είναι με το μέρος σου και σου ανοίγει νέες προοπτικές …

Δείτε επίσης : Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/09/2023 ως 01/10/2023 για όλα τα ζώδια

Αν είσαι ελεύθερος γίνεται μοιραία γνωριμία (εκεί κοντά στην Έκλειψη) και βλέπεις ότι αυτά που θεωρούσες αδύνατα γίνονται δυνατά. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να κουβεντιάζεις για τα βήματα μίας επισημοποίησης ή μίας συμβίωσης. Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο , παρόλο που έχεις έναν μήνα με αρκετό άγχος, πολλή δουλειά, οι τελευταίες μέρες του μήνα, φέρνουν απρόοπτο έρωτα που σε ξαφνιάζει και φέρνει αέρα αλλαγής στη ζωή σου!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close