Αυτόματο προσχέδιο

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια από 28/11/22 έως 3/12/22. Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Δείτε παρακάτω:

Εκρηκτική εβδομάδα με αποκαλύψεις μυστικών αλλά και … ψέματα που βγαίνουν στο φως! Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Κριός

Το κλείσιμο του Νοεμβρίου γίνεται επεισοδιακά. Τα αλλεπάλληλα εξωτερικά γεγονότα δεν σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Πληθαίνουν οι μετακινήσεις, αλλά και οι αιφνιδιασμοί. Η επιμονή της δυσαρμονίας Άρη – Ποσειδώνα διατηρεί τις καθυστερήσεις, τη νευρικότητα και τις συχνές διαφωνίες με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου : Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022

Μόνοι σας σύμμαχοι ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη που προσπαθούν να σας εμφυσήσουν ιδέες και συναισθήματα αντίστασης, τα οποία, αν τα εφαρμόσετε, θα απομακρύνετε τη γκρίνια και τις αντιξοότητες από κοντά σας.

 

Ταύρος

Παρά τις παρατεταμένες πλανητικές δυσαρμονίες, ειδικά στον οικονομικό τομέα για εσάς, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη, λειτουργούν σαν μέσα εξυπηρέτησης και ανεφοδιασμού για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σας. Ο Κρόνος απομακρύνεται από τη δυσαρμονία με τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι υποχωρούν μερικές, βασικές δυσκολίες από τον επαγγελματικό τομέα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά σας δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις σας. Το μόνο καλό είναι, κάποιοι φίλοι, διαχρονικοί για εσάς, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι, ή θα σας κάνουν προτάσεις ψυχαγωγίας και διαφυγής. Αποδεχτείτε τες!

 

Δίδυμοι

Από το τέλος Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα μεσολαβήσει ένα διάστημα ραγδαίων εξελίξεων, πολλαπλών πιέσεων και φορτωμένης, όπως και πολυσύνθετης καθημερινότητας. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες, προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις πλέον σημαντικές υποχρεώσεις και δεν πειράζει, αν αφήσετε κάποιες ανάγκες σας ακάλυπτες.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Δίας γυρίζει ορθός στην τελική ευθεία στους Ιχθύς – Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Συχνά θα νιώσετε εγκλωβισμένοι και μέσα σε αδιέξοδα. Κρατηθείτε, ή ενεργοποιήστε τη συμπυκνωμένη δύναμη και αντοχή που διαθέτετε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες, να ξεπεράσετε τις πρόσκαιρες αλλά σημαντικές αντιξοότητες και να περάσετε αλώβητοί στην επόμενη φάση της ζωής σας.

 

Καρκίνος

Τα γεγονότα πληθαίνουν στον τομέα της εργασίας σας τις επόμενες μέρες. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που δεν θα είναι εύκολες. Κάποιοι άνθρωποι θα παραμείνουν στο πλευρό σας και αυτό θα σας υποστηρίξει ηθικά, ίσως όμως και πρακτικά. Η αλλαγή του μήνα σας βρίσκει σε εγρήγορση και γύρω από ένα οικογενειακό θέμα.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ο Άρης σταθερά ανάδρομος στους Διδύμους πυροδοτεί συχνά το άγχος και την ανασφάλειά σας. Καλό θα είναι να το αποφύγετε ή να το εμποδίσετε καλλιεργώντας το θάρρος και την τόλμη μέσα σας. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε αγορές, ή να μετακινηθείτε σε μεγάλες αποστάσεις.

 

Λέων

Το τέλος του Νοεμβρίου για εσάς παρουσιάζει μια βελτίωση του παράγοντα της τύχης, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στην εργασία ή στις συναλλαγές σας. Ωστόσο η επιμονή του Άρη να παραμένει ανάδρομος, καλλιεργεί μια νευρικότητα και συχνή καθυστέρηση στα αποτελέσματα που περιμένετε.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές για το 2023

Αυτό σας δυσκολεύει να είστε ευέλικτοι αλλά πρέπει. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας απασχολούν λιγότερο καθώς υπάρχουν μεγαλύτερες δόσεις επιτυχίας στις συνεννοήσεις σας. Μικρές δραπετεύσεις είναι εφικτές, όπως και η οικονομική κατάσταση σας διευκολύνει να κάνετε μια αγορά που θέλετε.

 

Παρθένος

Όπως όλα τα μεταβλητά ζώδια, έτσι κι εσείς, μπαίνετε σε ένα δύσκολο διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας θα πάρουν φωτιά, ενώ ετερόκλητα ζητήματα και υποθέσεις θα προκύπτουν συνεχώς, ζητώντας από εσάς τη λύση, τη μεσολάβηση, ή τη θεραπεία.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ο τομέας της εργασίας και η κοινωνική ζωή απαιτούν περισσότερη προσοχή, υπομονή και έξυπνη διαχείριση. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι εύκολο να εισπράξετε αυτό που θέλετε. Οικονομικά, η κατάσταση είναι συνεχώς μεταβλητή. Όσον αφορά στις επαγγελματικές δυσκολίες ή καθυστερήσεις, αποδεχτείτε τες φιλοσοφώντας και κάντε τη σωστή υπέρβαση.

 

Ζυγός

Οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου σας βοηθούν να συναντήσετε ανθρώπους ευχάριστους, να διευθετήσετε υποθέσεις που σας αφορούν άμεσα και να αντικαταστήσετε απώλειες, ή ανθρώπους που δεν είναι κοντά σας.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Έτσι θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια απο τον Ήλιο στον Τοξότη

Δεν σας ευνοούν οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις και οι αγορές. Υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε σχόλια που θα φέρουν παρεξηγήσεις και αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους παραμένει αιτία για διαφωνίες με συγγενείς και συνεργάτες.

 

 

Σκορπιός

Οι τελευταίες μέρες του μήνα αυτού και οι αρχές του επόμενου, με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης στη διέλευσή τους από τον Τοξότη, σύμφωνα με το oroskopos, συμβάλλουν για να καλύψετε οτιδήποτε αφορά το αίσθημα της ασφάλειας στην αισθηματική και οικονομική σας ζωή. Ο μήνας που ακολουθεί, ο Δεκέμβριος θα σας φορτίσει λίγο από πλευράς κοινωνικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Θα χρειαστεί να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι για σας, όπως επίσης να μην απογοητευτείτε, ή να μην εκνευριστείτε για ένα νέο κύκλο ασάφειας και καθυστερήσεων σε βασικούς τομείς. Έτσι κι αλλιώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο σε γενικότερη κλίμακα.

 

Τοξότης

Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας κάνουν πιο επικοινωνιακούς, εκτελεστικούς και γοητευτικούς συνάμα. Επίσης η πειθώ που διαθέτετε είναι μεγάλο όπλο για σας, προκειμένου να επηρεάσετε τους δικούς σας ανθρώπους και να βάλετε το πρόγραμμα και την τάξη που χρειάζεται.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2023

Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και αντιμετωπίστε στωικά και με υπομονή καθυστερήσεις που συνεχίζονται σε νευραλγικά ζητήματα. Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου θα είναι σημαντικό και καταλυτικό, προετοιμαστείτε για αναπάντεχα και ενισχύστε ασφαλιστικές δικλείδες.

 

Αιγόκερως

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα. Πολλά θα συμβούν χωρίς να το καταλαβαίνετε. Ο ψυχισμός σας θα είναι συχνά ανάστατος. Το κοινωνικό και το εργασιακό περιβάλλον θα σας κουράσουν. Τέλος, η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών δεν θα είναι επαρκής.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ωστόσο, στο χέρι σας είναι να κάνετε τις μέρες θετικές, να κλείσετε εκκρεμότητες και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν σαν πυροδότες μικρών θαυμάτων! Δυσκολίες και ελλείψεις θα υπάρξουν, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Ένα περιστατικό θα σας βάλει σε υποψίες και μια είδηση θα αποκαλύψει μια προηγούμενη διαίσθησή σας για κάποιο πρόσωπο.

 

Υδροχόος

Ότι και να συμβαίνει, το καλό με εσάς, είναι ότι το ξεπερνάτε. Σε καθημερινή βάση είστε αρκετά ευνοημένοι. Εμπόδια και καθυστερήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά ξέρετε να τα ξεπερνάτε. Τόσο το αισθηματικό, όσο και το οικονομικό θέμα σας απασχολούν μιας και θέλετε να εφαρμόσετε νέα σχέδια σε αυτούς τους τομείς,

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Δεκεμβρίος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προσέξτε λίγο περισσότερο σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και μην αφήνετε να σας κυριεύει το άγχος επειδή μια οικονομική, ή νομική σας υπόθεση καθυστερεί να ολοκληρωθεί.

 

Ιχθύες

Σαν μέλος της μεταβλητής ομάδας θα εισπράξετε με τη σειρά σας κι εσείς εκνευρισμό, καθυστερήσεις, επεισόδια και θα υποστείτε αλλαγές που θα αποφασίσουν άλλοι για τη δική σας ζωή.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Η ένταση και η έμφαση των περιστατικών αφορά στον επαγγελματικό χώρο, όπου τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν εκεί, θα απορροφήσουν το δυναμικό σας και όλο τον χρόνο που διαθέτετε. Όσοι ανήκετε στην εξαίρεση αυτού του κανόνα θα ασχοληθείτε με θέματα προσωπικά, ή με αιφνίδια γεγονότα, μέσα στο χώρο που ζείτε και κινείστε.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close