Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 11/7 έως 17/7/22

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια από 11/7 έως 17/7/22.Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα με την Πανσέληνο;  Δείτε παρακάτω:

 

ΚΡΙΟΣ.

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 σας προφυλάσσει από τα χειρότερα, όπως και το ότι όλα θα προχωρήσουν προς την οριστική τους λύση . Λίγη υπομονή λοιπόν αυτήν την εβδομάδα .θα βοηθήσει τον ψυχισμό, όσο και τις επιδιώξεις σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 6 ζώδια που θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού

Οι τομείς που χρειάζονται προσοχή είναι ο αισθηματικός, ο οικογενειακός και η υγεία. Δείξτε την κατάλληλη προσοχή, αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας και κρατήστε ήπια στάση και τόνους όταν οι άλλοι σας προκαλούν. Ευχάριστες κοινωνικές βραδιές είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στις ιδιοτροπίες ή τα προβλήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Ακόμη, αν έχετε τώρα την πεποίθηση ότι κάτι δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, μην βιαστείτε να την διαλύσετε πριν ξέρετε πραγματικά τι θέλετε.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Η Πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει εντάσεις οι οποίες θα εκτονωθούν σύντομα, γι αυτό δεν χρειάζεται να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά τα γεγονότα που βρίσκονται σε έξαρση. Στον επαγγελματικό τομέα μην ριψοκινδυνεύετε κάτι σίγουρο πριν είστε σίγουροι για κάτι πραγματικά καλύτερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Επαγγελματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μετά από την Πανσέληνο της Τετάρτης αρχίζει μία περίοδος που θα σας «ανεβάσει» κοινωνικά και οικονομικά. Αισθηματικά δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα. Συνεχίστε να κάνετε καλά αυτά που έχετε αναλάβει και αυτά που σας χαρακτηρίζουν σαν χαρακτήρα και σαν άτομο.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον καρκίνο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Μπορείτε τώρα να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο αν είστε ελεύθεροι. Οι καλοκαιρινές περιπέτειες πρέπει να παραμένουν έτσι, μέχρι να αποδείξουν ότι αξίζουν την προσοχή και την αφοσίωσή σας για να προσφέρουν κάτι περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Έχετε γίνει κάπως ευερέθιστοι και αυτό ίσως οφείλεται στις πολλές ευθύνες που έχετε επωμιστεί. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, είναι καλύτερα να πάρετε αποφάσεις μετά το τέλος του μήνα ώστε να έχετε περισσότερα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στη σωστή επιλογή.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Άρης στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Το ίδιο ισχύει και για όσους, σκοπεύουν να αρχίσουν κάτι καινούργιο επαγγελματικά. Η Πανσέληνος της Τετάρτης, τον μήνα των γενεθλίων σας έχει καθοριστικό χαρακτήρα για τις επιδιώξεις σας, τις οποίες θα πρέπει να προσαρμόσετε στις δυνατότητες, στις ιδιότητες και στις φιλοδοξίες σας. Αισθηματικά μην αφήνετε την ανασφάλεια να καλύπτει τη χαρά!

 

ΛΕΩΝ.

Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει το συναίσθημα και τις διαθέσεις σας. Αποφύγετε αντιδράσεις που προκαλούν το περιβάλλον σας και δείτε καλύτερα αυτό που ορίζει το συμφέρον σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Βελτιώστε λοιπόν τη διάθεσή σας, γίνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους με ευαισθησίες και προσπαθήστε να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό δίλημμα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χειριστείτε άστοχα ένα θέμα σχετικό με ένα αισθηματικό ή επαγγελματικό δεσμό σας, με αποτέλεσμα να νοιώσετε, τελικά, καταπιεσμένοι και απογοητευμένοι. Οικονομικά φανείτε μετρημένοι στις καταναλωτικές σας διαθέσεις, αλλά υποστηρίξτε ένα έξοδο απαραίτητο για την οικογένεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και στις τυχόν ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε για να μην βρεθείτε στην ανάγκη να αναθεωρήσετε πράγματα για τα οποία έχετε εκτεθεί. Είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες από τις οποίες θα σας είναι δύσκολο να δικαιολογηθείτε.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Όσοι προετοιμάζετε διακοπές φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες οι οποίες θα σας απασχολούν όσο καιρό θα λείπετε. Ο έρωτας σας θέλει τολμηρούς και επίμονους.

 

ΖΥΓΟΣ.

Μία εβδομάδα που θα οξύνει τα δύσκολα που καλείται να αντιμετωπίσει ο χαρακτήρας σας, καθώς η Πανσέληνος της Τετάρτης ευαισθητοποιεί τις σχέσεις σας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην κινδυνολογείτε καθώς εκείνοι που σας γνωρίζουν καλά, πιστεύουν ότι και πάλι υπερβάλετε και δεν σας δίνουν την πρέπουσα σημασία και βοήθεια.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Γενικά είναι περίοδος νευρική και σκληρή και γενικότερα οι σχέσεις σας είναι τεταμένες, ηλεκτρισμένες ή ανέφικτες στην ικανοποίηση τους. Επομένως μην προκαλείτε, μην εξάπτεστε και μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες από εκείνους που δεν μπορούν να σας τις προσφέρουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Ακατάλληλο το διάστημα για ρίσκα ή ελπίδες. Θα προβληματιστείτε ή ίσως και θα απογοητευτείτε οικονομικά από ένα περιστατικό. Η Πανσέληνος της Τετάρτης ανακινεί παλαιότερα θέματα τα οποία πιστεύατε ότι είχαν τακτοποιηθεί.

 

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ιούλιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προσπαθήστε να κλείσετε όσα περισσότερα μέτωπα μπορείτε, κρατηθείτε μακριά από διενέξεις και σκοπιμότητες άλλων και μην ξεγελιέστε από υποσχέσεις και λόγια τρίτων αλλά σταθείτε γέρα στα δικά σας πόδια. Ταξίδια και μετακινήσεις κρύβουν απρόοπτα τα οποία σας καλούν να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την επιχειρηματολογία σας. –

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Η επεισοδιακή γενικότερη κατάσταση της εποχής μάλλον επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας. Προσοχή στις συναλλαγές και στις κινήσεις σας. Παραμένει αντίξοο το κλίμα της εργασίας παρά τις δικές σας προσπάθειες. Πάντως μην υπερβάλετε και μην επωμίζεστε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Οι μέρες, μετά την Πανσέληνο της Τετάρτης όμως είναι κατάλληλες να διαλευκάνετε υποθέσεις και να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Αν ετοιμάζεστε για διακοπές επιλέξτε προσεκτικά την παρέα και τον τόπο, φορέστε το καλύτερο χαμόγελο και διάθεση και αφεθείτε σε ότι αυτές σας προσφέρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρόκειται για μία εβδομάδα με επεισοδιακή αλλά θετική Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Ενισχύεται η φυσική σας κατάσταση, βελτιώνεται η ψυχολογία σας και συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αισθηματικά μπορείτε τώρα να φανερώσετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, να κερδίσετε την προσοχή νέων ανθρώπων και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείστε εκτός εργασίας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Έρχεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και 4 ζώδια θα περάσουν δύσκολα

Δείτε πιο διαλλακτικά τη ζωή και την οικογένεια σας, που, κυρίως η δεύτερη, φαίνεται να σας έχει καταπιέσει πολύ αυτή την περίοδο. Εξελίξεις στα αισθηματικά, αλλά προσοχή στη διατύπωση όσων θεωρείτε σημαντικά να ειπωθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Ο Ιούλιος επιμένει να είναι μήνας λίγο νευρικός και απαιτητικός αλλά σας βοηθά να ανανεωθείτε αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Κατάλληλες οι μέρες, μετά την Πανσέληνο της Τετάρτης , για να κάνετε πράγματα και να δείτε κόσμο αλλά παράλληλα δεν πρέπει να αμελήσετε καθόλου τις υποχρεώσεις σας.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Οικονομικά ελέγχετε καλύτερα τα έξοδα που κάνετε από παλαιότερες υποχρεώσεις, ενώ χρειάζεται να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε τη βελτίωση που θέλετε. Αισθηματικά μη βιάζεστε να αλλάξετε την κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καθώς σύντομα θα πάρει το δρόμο της βελτίωσης και της ανανέωσης.

 

ΙΧΘΕΙΣ.

Μία περίοδος που σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε μέσα από τις φιλίες και τις όποιες ηθικές υποστηρίξεις των δικών σας ανθρώπων. Δεν είναι και απ΄ τους καλύτερους μήνες ο Ιούλιος αλλά σίγουρα είναι ένας μήνας που σας καλεί στο καθήκον και σας φωτίζει με μια άκρως ενδιαφέρουσα Πανσέληνο.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ανάδρομος Ποσειδώνας και πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο αποστασιοποιημένα, σύμφωνα με το oroskopos.gr, χωρίς να τα μεταφράζετε όλα σχετικά με τα δικά σας. Οικονομικά, σύντομα θα υπάρξουν βελτιώσεις τις οποίες θα πρέπει να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close