Μαμά Σκορπιός: Η μαμά που θέλει να ελέγχει τα πάντα

Μάνα Σκορπιός: Η μαμά που θέλει να ελέγχει τα πάντα

Η μαμά Σκορπιός ♏

Η μάνα που θέλει να ελέγχει τα πάντα. Αν ήταν δυνατόν, θα εμφύτευε τσιπάκι στο παιδί για να ξέρει ανά πάσα στιγμή που είναι και τι κάνει. Είναι μυστήρια, ολιγόλογη και σέξι ακόμα κι αν σπρώχνει το καρότσι με το μωρό. Η μάνα αυτή τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα. Δεν ικανοποιείται με τίποτα και συχνά επικρατεί σε καβγάδες και διαφωνίες με ένα βλέμμα, που εύκολα θα μπορούσε να αφήσει άφωνο το παιδάκι κι όχι μόνο. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και τίποτα δεν ξεφεύγει από το άγρυπνο και διερευνητικό της βλέμμα οπότε ουαί κι αλίμονο, αν το παιδί πάει να της κρύψει κάτι ή αποπειραθεί να την κοροϊδέψει.

Δείτε ακόμα: Παιδί Σκορπιός: εσωστρεφές, ανασφαλές, ευαίσθητο, διαισθητικό, δεκτικό και ευφυές

Είναι απόλυτη, δεν συγχωρεί εύκολα, δεν ξεχνάει ποτέ τίποτα κι αναλόγως χρησιμοποιεί τα στοιχεία πολλές φορές καταφεύγοντας σε ψυχολογικούς εκβιασμούς. Είναι αλύγιστη κι αν πει «όχι», το θέμα έχει λήξει με συνοπτικές διαδικασίες. Επειδή συχνά έχει εμμονές για την ασφάλεια του παιδιού είναι ικανή να ψάχνει τηλέφωνα, τσέπες ή και να το παρακολουθεί για να δει τι και με ποιόν έχει να κάνει.

Δείτε ακόμα: Ζωδίο του μήνα:Σκορπιός Μεγάλο Αφιέρωμα

Η φράση – κλειδί είναι: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Μειονεκτήματα: Το παιδί είναι εξαρτημένο από αυτήν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνο του. Συγχέει την αγάπη με τον έλεγχο, είναι της λογικής άσπρο-μαύρο και ζηλεύει αρκετά.

Δείτε ακόμα: γυναικα σκορπιος: 11 λόγοι να την λατρέψετε

Πλεονεκτήματα: Δεν του ξεφεύγει τίποτα, μαθαίνει να είναι παρατηρητικό και δεν πιάνεται κορόιδο.

Πηγή: astrology
Close