Νοέμβριος 2021-οι-άτυχες-και-οι-τυχερές-μέρες-του-μήνα-

Νοέμβριος 2021: Οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του μήνα. Αυτές είναι οι τυχερές αλλά και οι άτυχες μέρες του Νοεμβρίου. Για όλα τα ζώδια.

Κάθε μήνας έχει τις τυχερές και τις άτυχες μέρες του. Έτσι και ο Νοέμβριος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καλώς ή κακώς. Για κάθε μήνα ελπίζουμε οι τυχερές μέρες να είναι πιο πολλές από τις άτυχες και οι άτυχες μέρες να μας επηρεάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα δούμε ποιες είναι οι άτυχες και ποιες οι τυχερές μέρες του Νοεμβρίου για το 2021. Σίγουρα είναι ένα άρθρο που μπορεί να μας προϊδεάσει γι’ αυτά που μας περιμένουν. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας και ας ξεκινήσουμε. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι άτυχες μέρες του Νοεμβρίου 2021

2 Νοεμβρίου 2021

Η συγκεκριμένη μέρα θα είναι μία μέρα με μεγάλες εντάσεις αλλά και τσακωμούς τόσο στην οικογένεια όσο και στην δουλειά. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

4 Νοεμβρίου 2021

Την συγκεκριμένη μέρα πισώπλατες ενέργειες θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Πρόσωπα της εμπιστοσύνης σας υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας εξαπατήσουν και να σας κάνουν να σκεφτείτε ότι τίποτα από αυτά που πιστεύατε εν τέλει δεν ισχύει.

Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

10 Νοεμβρίου 2021

Αν ο Νοέμβριος σας κουράσει οικονομικά εκείνη η μέρα θα είναι το αποκορύφωμα. Θα νιώσετε την οικονομική ανασφάλεια να σας χτυπάει την πόρτα. Τα έξοδα πολλά, τα σχέδιά σας ακόμη περισσότερα και θα νιώσετε πως το ταμείο είναι μείον. Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

13 Νοεμβρίου 2021

Στις 13 Νοεμβρίου η σχέση σας θα περάσει κρίση. Τσακωμοί, εντάσεις και ανασφάλειες θα σας επηρεάσουν και είναι στο χέρι σας να μην φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο. Θα επηρεάσεις κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

17 Νοεμβρίου 2021

Στις 17 Νοεμβρίου τα πράγματα στην δουλειά σας δεν θα είναι καλά. Τσακωμοί, εντάσεις, πισώπλατες ενέργειες από συναδέλφους και μηδαμινή αποδοτικότητα από τη μεριά σας. Θα επηρεάσει κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Οι τυχερές μέρες του Νοεμβρίου 2021

1 Νοεμβρίου 2021

Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για νέες επικοινωνίες, ευχάριστες ειδήσεις, καινούριες προτάσεις, ιδέες και γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και υλοποίηση σχεδίων. Θα επηρεάσει κυρίως τους Δίδυμους, τους Ζυγούς, τον Υδροχόος, τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

6 Νοεμβρίου 2021

Την συγκεκριμένη μέρα θα ευνοηθούν πολύ οι προσωπικές σχέσεις. Σχέσεις από το παρελθόν θα σας χτυπήσουν την πόρτα, φλερτ, νέες γνωριμίες και αναζωπύρωση συναισθημάτων. Θα επηρεάσεις τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Ιχθείς, τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Δείτε ακόμα Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12 Νοεμβρίου 2021

Την συγκεκριμένη μέρα θα νιώσετε την ανάγκη να ακούσετε την καρδιά σας και αυτό θα σας βγει σε καλό. Θα βρείτε νέα χόμπι, θα γίνεται πιο δημιουργικοί σε πολλούς τομείς, θα αποδώσετε πολύ καλά στην δουλειά σας και θα έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους.

Θα επηρεαστούν οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

16 Νοεμβρίου 2021

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες θα μπουν στο πρόγραμμα, θα δώσετε έμπνευση σε δικούς σας ανθρώπους και αυτό θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε σημαντικοί σε όλους τους τομείς. Θα επηρεαστούν κυρίως οι Καρκίνοι. Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου

18 Νοεμβρίου 2021

Η «καλλιτεχνική» αυτή η όψη προδιαθέτει για έκφραση μέσω της τέχνης, χαρίζει έμπνευση, δημιουργικότητα και βοηθά στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων μέσω καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Η φαντασία από την άλλη πλευρά, είναι ένα μεγάλο «ατού» αυτές τις μέρες, αξιοποιήστε την δημιουργικά στις εργασίες σας.

Από την άλλη πλευρά η μέρα προσφέρεται και για αισθηματικές επικοινωνίες, τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές εκφραστικές στιγμές. Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

19 Νοεμβρίου 2021

Ανήμερα της πρώτης Έκλειψης που δημιουργείται στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έχουμε και τον σχηματισμό μίας θετικής αστρολογικής όψης που προσφέρει χαμόγελα έκπληξης σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, έτσι λοιπόν δεν λείπουν οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί που θα φέρουν όμορφες αλλαγές αισθηματικές ή και οικονομικές στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

21 Νοεμβρίου 2021

Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαχειριστούμε και τις σκοτεινές μας σκέψεις, να ανοίξουμε την ψυχή μας και να εκφράσουμε με λόγια αυτά που μπορεί να μας ταλαιπωρούσαν ή να μας βασάνιζαν και η διαδικασία αυτή μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για μία ουσιαστική εσωτερική μεταμόρφωση!

Δείτε ακόμα Άτυχες μέρες 2021: Αυτές είναι σε κάθε ζώδιο

Σε πρακτικό επίπεδο η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση οικονομικών, φορολογικών , λογιστικών δραστηριοτήτων / εκκρεμοτήτων. Τα ζώδια που έχουν θετική έκβαση μέσα από σκέψεις, ιδέες, επικοινωνίες, επαφές είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

29 Νοεμβρίου 2021

Το ένστικτο γίνεται ο οδηγός που κατευθύνει σε άμεσες δράσεις που θα φέρουν αποτέλεσμα. είναι μία μέρα θετικής εγρήγορσης και κινητοποίησης για την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών, ενώ οι αγαθοεργίες, ή ακόμα και μικρές, απλές πράξεις αγάπης και υποστήριξης θα προσφέρουν ολοκληρωτική χαρά και πληρότητα!

Οι ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

30 Νοεμβρίου 2021

Εκείνη την μέρα θα σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, θα επιτύχετε μερικούς στόχους και θα νιώσετε μία συναισθηματική πληρότητα όσων αφορά τις φιλίες, το άλλο σας μισό αλλά και την οικογένεια. Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες.

Photo cover via: designbundles.net

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close