αστρολογικές_μηνιαίες προβλέψεις_ζωδίων_για_τον_Σεπτέμβριο_

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το Φθινόπωρο μπαίνει σιγά σιγά στις ζωές μας και ο Σεπτέμβρης δίνει την έναρξη για την αρχή μίας νέας περιόδου. Μπορεί το γλυκό Καλοκαιράκι της ανεμελιάς να μας άφησε για άλλη μία χρονιά, όμως και το Φθινόπωρο έχει την δική του χάρη. Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και οι άτυχες μέρες του 2021.

Αφήστε που εδώ που τα λέμε, ο Σεπτέμβρης τόσο σε θερμοκρασία όσο και σε κλίμα δεν διαφέρει πολύ με τον Αύγουστο. Όπως και να ‘χει ένας καλός και αισιόδοξος Σεπτέμβρης προμηνύει ένα καλό Φθινόπωρο. Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις την μοίρα σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Κριός

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την ζωή σας και να την βάλετε σε μία τάξη. Φαίνεται πως έχετε την ανάγκη τον Σεπτέμβριο να αλλάξετε την εξωτερική αλλά και την εσωτερική σας εμφάνιση και θα κάνετε μία πολύ καλή και δυναμική έναρξη. Επίσης οι κοινωνικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν καθώς και τα εργασιακά σας.

Όσων αφορά τα ερ@τικά σας αν είστε ελεύθεροι, το φλερτ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Βέβαια κάποιος καινούριος έρ@τας δεν διαγράφεται στο προσκήνιο, όμως το φλερτ θα σας ανανεώσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις παράνομες καταστάσεις.

Είτε βρίσκεστε σε μία παράνομη σχέση είτε σκέφτεστε να μπείτε, να ξέρετε πως ο Σεπτέμβριος δεν θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα. Μην φοβηθείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στους φίλους ή στο άλλο σας μισό αν βρίσκεστε σε σχέση και η στήριξη που θα λάβετε θα σας εκπλήξει.

Ταύρος

Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως για εσάς θα είναι ο μήνας της ανανέωσης. Ίσως να είστε φθινοπωρινοί τύποι αφού φαίνεται πως ακόμη και τον Σεπτέμβρη θα διοργανώσετε τα επόμενα ταξίδια σας. Ο αέρας της ανανέωσης θα δίνει και θα παίρνει στην καθημερινότητά σας.

Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση μία νέα γνωριμία με προοπτικές ρομάντζου σας περιμένει στην γωνία ενώ αν βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να προσέξετε και να μην την υποτιμήσετε για χάρη της δουλειάς. Η επαγγελματική αναγνώριση θα έρθει όμως η σχέση σας έχει και αυτή τις ανάγκες της.

Και επειδή ο Σεπτέμβρης αναμένεται να είναι ένας καλός μήνας για εσάς προσέξτε και μην πατήσετε την μπανανόφλουδα το να θεωρείται ότι όλα είναι ευνοϊκά για μεγάλα ρίσκα. Μην δίνετε υποσχέσεις σε γνωστούς, φίλους, ταίρια και αφεντικά, χωρίς να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις εκπληρώσετε διότι θα έχετε άσχημα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβρης θα είναι για εσάς ένας μήνας που ξεκινάει με χάος όσων αφορά την προσωπική σας ζωή. Όμως λίγες μέρες αργότερα, θα σας βοηθήσουν τα άστρα να βάλετε την ζωή σας σε μία σειρά, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, να δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και να απομακρύνετε όσους πάνε να σας χειραγωγήσουν.

Στην επαγγελματική σας ζωή δεν θα υπάρχει φόρτο εργασίας όμως θα υπάρξουν προβλήματα. Εντάσεις με την εργοδοσία, πιθανά δικά σας άγχη και ανταγωνιστικότητα, θα σας κάνουν να μην περνάτε και τόσο καλά στην δουλειά σας.

Όμως στα τέλη του μήνα, θα ξυπνήσει μέσα σας ο αέρας της δημιουργικότητας. Έτσι, θα σταματήσετε να αγχώνεστε για πράγματα που αφορούν την δουλειά σας όμως δεν μπορείτε να τα ελέγξετε και θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ανανεώνουν και σας δίνουν χαρά.

Καρκίνος

Στην αρχή του μήνα θα νιώσετε ότι οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες έχουν σκουριάσει όμως αυτό δε θα κρατήσει πολύ. Αν βρίσκεστε σε σχέση ο Σεπτέμβρης είναι ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σας μισό να βελτιώσετε τυχόν προβλήματα που σας βασάνιζαν το Καλοκαίρι.

Δείτε ακόμα Δες τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Μάγια

Αν είστε ελεύθεροι τον Σεπτέμβριο θα νιώσετε την γοητεία σας να αυξάνεται και ίσως ο μεγάλος έρ@τας να σας περιμένει στην γωνία. Όσων αφορά το οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν συγκρούσεις και φαίνεται πως αυτές οι συγκρούσεις θα σας επηρεάσουν παραπάνω από όσο θα υπολογίζατε.

Λέων

Τον Σεπτέμβρη θα νιώσετε ότι τα λεφτά που πιάνετε στα χέρια σας εξατμίζονται σχεδόν αμέσως. Έτσι θα είναι ο μήνας που θα επανεξετάσετε τα οικονομικά σας και θα θελήσετε να οργανωθείτε περισσότερο. Όσων αφορά την οικογένεια αλλά και το άλλο σας μισό θα υπάρξουν εντάσεις.

Προσπαθήστε να συζητάτε αυτά που σας προβληματίζουν και να μην απευθύνεστε στους άλλους με απότομο τρόπο, διότι τα νεύρα των δικών σας ανθρώπων είναι εξίσου τεντωμένα. Επίσης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και λίγη αδιαφορία οπότε μην αναλύετε την παραμικρή απότομη κουβέντα που θα ακούσετε.

Στο εργασιακό περιβάλλον θα υπάρξουν εριστικοί συνάδελφοι. Μην δώσετε σημασία και συνεχίστε να κάνετε την δουλειά σας όσο καλύτερα γίνεται. Μην  τάξετε σε οποιοδήποτε πράγματα που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να υλοποιήσετε.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυτή που θα κάνει τον Σεπτέμβρη έναν όμορφο μήνα για εσάς. Είναι γνωστό ότι αν ένας Παρθένος βρει ένα χόμπι ή μία δουλειά που να του αρέσει πολύ, ανανεώνετε και βελτιώνετε και στους υπόλοιπους τομείς.

Έτσι μπορεί στις αρχές του μήνα να νιώσετε ότι η δημιουργικότητά σας δεν μπορεί να διοχετευτεί κάπου εποικοδομητικά όμως αυτό θα σταματήσει σύντομα. Έτσι οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα αυξηθούν αφού θα ανανεωθείτε και η καλή σας διάθεση θα φέρει μία αρμονία στην προσωπική σας ζωή.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Στην επαγγελματική ζώνη θα νιώσετε επιτέλους ότι οι κόποι των τελευταίων χρόνων ανταμείβονται και ίσως να είναι μία καλή αρχή για να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος ή αν είστε ελεύθεροι να πλησιάσετε αυτόν ή αυτήν που σας αρέσει πραγματικά.

Ζυγός

Και για εσάς ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας ανανεωτικός μήνας που θα φέρει την αρμονία σε παλιές οικογενειακές εντάσεις. Όσων αφορά την ερ@τική σας ζωή αν είστε ελεύθεροι ένας νέος έρ@τας περιμένει στην γωνία. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε μερικά πράγματα.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που θα ξυπνήσει μέσα σας το αίσθημα της πολυτέλειας. Θα επικεντρωθείτε λοιπόν στην δουλειά και από ένα σημείο και μετά θα πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο αντέχει και από όσο χρειάζεται. Θα πρέπει λοιπόν να μην παραμελήσετε ή αδικήσετε το άλλο σας μισό εξαιτίας της δουλειάς.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα ενισχύσει τους επικοινωνιακούς σας ορίζοντες. Νέες φιλίες σας περιμένουν που όμως θα πρέπει να προσέξετε μερικά πράγματα για να τις διατηρήσετε. Για παράδειγμα το χιούμορ σας μπορεί σε αυτούς τους νέους φίλους να φανεί προσβλητικό οπότε φιλτράρετε αυτά που θα πείτε προτού τα πείτε.

Ο Σεπτέμβρης επίσης θα είναι ένας μήνας που θα προσφέρει απομόνωση. Είτε αυτή η απομόνωση ήρθε μετά από δική σας επιλογή είτε εξαιτίας της δουλειά σας, αν την δείτε με θετική οπτική γωνία θα σας βγει σε καλό. Η απομόνωση είναι μία ευκαιρία να ψάξετε βαθύτερα τον εαυτό σας και να βρείτε την λύση σε πολλά προβλήματα που σας βασάνιζαν μέχρι τώρα.

Τοξότης

Τον Σεπτέμβριο οι φιλικές σας ικανότητες θα βελτιωθούν ενώ φαίνεται πως μία νέα αρχή θα σας βοηθήσει επιτέλους να βρείτε την ισορροπία που αναζητούσατε. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα όμως είναι καθαρά και αναμενόμενα προβλήματα προσαρμογής σε μία νέα κατάσταση που ξεπερνιούνται.

Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι ιδιαίτερη υποστηρικτικοί μαζί σας αυτόν τον μήνα ενώ φαίνεται πως εσείς δεν φοβάστε επιτέλους να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναζητήσετε ένα καλύτερο μέλλον στην επαγγελματική σας ζωή.

Αιγόκερως

Τώρα που είναι φανερές οι προοπτικές για βελτίωση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά για κάποιες ουσιαστικές, εσωτερικές αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα την πραγματικότητα.

Μια σχετική οικονομική βελτίωση αναπτερώνει το ηθικό σας και σας βοηθά να ξεφύγετε από την αναβλητικότητα που προηγήθηκε. Αισθηματικά μην τεστάρετε την αντοχή του συντρόφου σας και μην τον αναγκάζεται να σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, ιδιαίτερα αν είναι ευάλωτος απέναντί σας αυτήν την εποχή.

Υδροχόος

Αφήστε τη διαίσθησή σας να οδηγήσει τα βήματά σας. Πολλά από αυτά που ζητάτε φαίνεται να είναι άκαιρα για την ώρα, αλλά εσείς ξέρετε τόσο τα όριά σας, όσο και εκείνα του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να αρκεστείτε σε ένα είδος ανακωχής με τους γύρω σας παρά να σας αισθάνονται έτοιμους να ανοίξετε νέα μέτωπα μαζί τους.

Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας εργάζονται για την μελλοντική σας αποκατάσταση, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, ότι πρέπει να αλλάξετε πολλά και να απαλλαγείτε από ακόμα περισσότερα.

Ιχθείς

Μια καλύτερη προοπτική στα πρακτικά σας θέματα παρουσιάζεται μπροστά σας και πρέπει να είστε έτοιμοι να την αξιοποιήσετε. Απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος και ξεκινήστε μια σταδιακή αναμόρφωση του περιβάλλοντός σας.

Το σπίτι και η οικογένεια είναι τομείς που θα σας απασχολήσουν και χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και ταυτόχρονα αποφασιστικοί. Οικονομικά κάποια έξοδα χαρακτηρίζονται χρήσιμα και δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε, ιδιαίτερα αν αφορούν σε ενίσχυση των σπουδών των παιδιών σας.

Αισθηματικά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και καλό θα ήταν να τις βοηθήσετε να εξελιχθούν αν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα γίνουν, αλλά θα αντιμετωπίσετε μικρά εμπόδια.

Photo cover via: thehungryjpeg.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close