ερωτικές_προβλέψεις_για_τον_Αύγουστο_2021_

Οι ερwτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο 2021. Θα είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού ένας ερwτικός μήνας;

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους το Καλοκαίρι είναι η πιο ερwτικη εποχή του χρόνου για διάφορους λόγους. Οι άνθρωποι νιώθουν πιο ανέμελοι, πιο σ@ξυ κι επειδή πραγματοποιούν περισσότερες εκδρομές σε ιδανικές συνθήκες, έχουν και περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσουν νέο κόσμο.

Ακόμη κι αν από τους 3 μήνες του Καλοκαιριού, εσύ θα εκμεταλλευτείς για τις διακοπές σου μόνο τις 5 ή τις 10 ή τις 20 μέρες του Αυγούστου, σύμφωνα με τους επιστήμονες ακόμη κι έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να ερwτευτείς. Διότι βρίσκεσαι σε έναν προορισμό που περνάς όμορφα, διασκεδάζεις συνεχώς και νιώθεις ρομαντικά.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Θα ισχύσει κάτι τέτοιο για όλα τα ζώδια όμως; Τον Αύγουστο θα περάσεις καλά με την σχέση σου ή μήπως θα γιορτάσεις επέτειο χωρισμού; Κι αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη, μήπως ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό; Ή θα παραμείνεις περιζήτητος εργένης και περιζήτητη εργένισσα; Διαβάστε παρακάτω: 

Κριός

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους από το πρώτο κιόλας 10ημερο θα νιώσεις και πάλι τον ενθουσιασμό σε μια σχέση που μπορεί και να είχε ρουτινιάσει. Θα νιώσεις ότι η σχέση σου έχει γερές βάσεις και θα προχωρήσεις με θέληση για την συνέχεια. Μπορεί να υπάρχουν μερικοί προβληματισμοί με φίλους, όμως δε θα επηρεάσουν την ερwτική σου ζωή.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους τις πρώτες μέρες του Αυγούστου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε κάνουν να μην μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Όμως από τα μέσα του Αυγούστου και μετά ξελαφρώνεις και ομορφαίνεις. Θα δεχτείς πολύ θαυμασμό και φλερτ κι αν δεν είσαι αλαζονικός μπορεί και να γνωρίσεις τον μεγάλο ερwτα.

Ταύρος

Γενικότερα τον Αύγουστο δε θα δώσεις τόση έμφαση στην εwτική σου ζωή διότι θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια. Παρόλα αυτά θα ομορφύνεις πολύ οπότε είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι θα δεχτείς τον θαυμασμό και το φλερτ τόσο από το άλλο σου μισό όσο και από άλλους ανθρώπους.

Το ότι επικεντρώνεσαι στην οικογένεια όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο παραμελήσεις την σχέση σου τον φετινό Αύγουστο. Θα υπάρξουν λοιπόν ρήξεις που θα σου ρίξουν την ψυχολογία, όμως ξεπερνιούνται. Γενικότερα ο Αύγουστος δεν προβλέπεται ιδιαίτερα ερwτικός για σένα από επιλογή σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερος ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας σου. Θα λάμψεις και θα κάνεις πολλές γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Φλερτ, ρομάντζο και πολύ καλή επικοινωνία με ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θα γνώριζες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα θα είναι λίγο πιο περίπλοκα.

Αυτό το λέμε διότι ένας ερwτας από το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα και αυτό ίσως μπερδέψει τα πράγματα. Σε αυτήν την περίπτωση αν είσαι ελεύθερος, μπορεί και να ξαναγυρίσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση το άλλο σου μισό τον φετινό Αύγουστο μπορεί και να σε απογοητεύσει.

Δεν είναι όμως καθαρά δικό του το λάθος. Φαίνεται πως εσύ τον έχεις εξιδανικεύσει και μερικές του συμπεριφορές τον φετινό Αύγουστο θα σε κάνουν να απογοητευτείς και ίσως να νιώσεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα.

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερος τον Αύγουστο σε περιμένει ένα καυτό Καλοκαίρι. Σ3ξ, αισθησιακά ραντεβού, φλερτ, διεκδίκηση τόσο από κοντά όσο και από το internet. Γενικότερα τα πράγματα για σένα θα πάνε πολύ καλά με την αυτοπεποίθησή σου να φτάνει ταβάνι.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα ανταλλάξεις πολλά γλυκά λόγια με το άλλο σου μισό και θα νιώσεις πιο ερ@τευμένος από ποτέ. Πρόσεχε όμως διότι μπορεί εσύ να χαλάσεις την ωραία ατμόσφαιρα εξαιτίας της ζήλειας και της κτητικότητας σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Αύγουστο μπορεί να κανονίσεις με το άλλο σου μισό ταξίδι που θα σας ανανεώσει.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερος τον Αύγουστο θα γνωρίσεις πολλά νέα πρόσωπα από τα μέσα του μήνα και μετά. Εντάξει, ξέρουμε ότι έχεις δύσκολο γούστο, οπότε δεν σου υποσχόμαστε κάποια νέα σχέση, όμως σίγουρα οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το πάθος δε θα λείψει ούτε αυτόν τον μήνα και φαίνεται πως ο χωρισμός θα αργήσει να έρθει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου. Φαίνεται πως είσαι υπερβολικός και απαιτητικός και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις που θα σας χαλάσουν το ωραίο κλίμα.

Παρθένος

Τον φετινό Αύγουστο θα επιλέξεις να απολαύσεις τις μικρές καθημερινές στιγμές με το άλλο σου μισό και θα σου βγει σε καλό. Θα χαλαρώσετε και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις κι εσύ αρκετές κατακτήσεις και ο Αύγουστος θα σου χαμογελάσει.

Παρόλα αυτά, η τάση σου να έχεις μία αδυναμία στο παράνομο και στο ανεκπλήρωτο μπορεί να σε πληγώσει πολύ φέτος τον Αύγουστο. Αυτό, διότι αντί να κοιτάξεις τις ευκαιρίες που πραγματικά αξίζουν και θα έρθουν, θα δώσεις σημασία και αξία πάλι, στο άτομο που είναι γεμάτο “κόκκινα προειδοποιητικά σημαιάκια”.

Ζυγός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τις πρώτες μέρες του Αυγούστου θα έχεις ανούσια ξεσπάσματα από προβλήματα που αφορούν την δουλειά σου, στο άλλο σου μισό. Προσπάθησε να τα κοντρολάρεις για να υπάρξουν λιγότερες εντάσεις. Από εκεί και ύστερα όμως η ζωή σας θα είναι τέλεια.

Όμορφες διακοπές, ρομαντικές στιγμές, γλυκά λόγια, που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο σίγουρος για την επιλογή σου. Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα θα έχεις πολλές κατακτήσεις αλλά βρίσκεσαι στην ίδια μοίρα με τον Παρθένο. Έχεις μία αδυναμία στο απαγορευμένο και αν το ακολουθήσεις τον φετινό Αύγουστο θα πληγωθείς ανεπανόρθωτα.

Δείτε ακόμα Δες τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Μάγια

Σκορπιός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση οι πρώτες μέρες του Αυγούστου δε θα είναι καλές για σένα. Θα έχεις προβλήματα με την οικογένεια και άγχη με την δουλειά σου και αυτό θα σε οδηγήσει σε έντονους καυγάδες με το άλλο σου μισό. Προσπάθησε να το κοντρολάρεις, διότι δεν ξέρουμε αν θα έχουν αίσιο τέλος.

Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα θα έχεις πολλές κατακτήσεις. Άλλωστε ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που ξέρει πως να γοητεύει και σχεδόν ποτέ δεν έχει μείνει χωρίς έστω έναν θαυμαστή. Παρόλα αυτά η ένταση που θα έχεις μέσα σου για άλλους λόγους δε θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς την πέραση που θα έχεις.

Μην γυρίσεις σε παλιό ερwτα που για ακόμη μια φορά θα κάνει την εμφάνισή του. Η ψυχολογία σου δεν θα είναι καλή και αυτό θα σε κάνει πιο ευάλωτο στο να πέσεις στα δίχτυα του κάθε επιτήδειου. Καλύτερα ελεύθερος και ανέμελος παρά πληγωμένος μέχρι το τέλος του μήνα.

Τοξότης

Φλερτ, γνωριμίες, εξόδους και ευχάριστες μετακινήσεις, χαρίζει ο Αύγουστος! Σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σου, πετυχαίνεις ερ@τικούς στόχους και περνάς υπέροχα! Προσοχή μόνο στα επικοινωνιακά λάθη! Ο έρ@τας, όπως και η καριέρα, θα φέρουν αρκετές απογοητεύσεις, μέσα στον Αύγουστο.

Καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι και να μην παρασύρεσαι από ουτοπικές ελπίδες, προκειμένου να γλιτώσεις απομυθοποιήσεις σχέσεων και προσώπων! Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο μήνας αυτός, θα έχει και ευχάριστες ερ@τικές στιγμές, όπως και επικοινωνίες!

Αιγόκερως

Ένας μήνας, γεμάτος πάθος, σ3ξουαλικότητα, γοητεία, γνωριμίες, ταξίδια, ραντεβού, εξόδους και επιτεύξεις στόχων! Είσαι απόλυτα τυχερός τον Αύγουστο, αρκεί να αποφύγεις την πρώτη εβδομάδα, ζήλιες, τοξικότητα και παιχνίδια ισχύος, στον έρ@τα!

Φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις, χαρούμενες στιγμές, πάθος και καλοπέραση, προσφέρει στα ερ@τικά σου, ο Αύγουστος! Ωστόσο, περιόρισε την τάση σου για υπεραισιοδοξία, επιπολαιότητα και ανωριμότητα, για να μην έχεις απώλειες!

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τα ερ@τικά σου. Μεγάλα εμπόδια, δυσκολίες, ρήξεις, μέχρι και χωρισμοί, μπορεί να κλονίσουν την ηρεμία σου. Ωστόσο, το υπόλοιπο του μήνα, αναμένεται απόλυτα θετικό! Συντροφικότητα, ευκαιρίες για ερ@τική επιτυχία, πάθος, γοητεία, γνωριμίες, χαρά και άπλετη τύχη!

Η απαιτητικότητα σου στον έρ@τα, όπως και η ανέμελη, ανώριμη στάση σου, μόνο απώλειες θα σου φέρει τον φετινό Αύγουστο. Αν περιορίσεις τα παραπάνω ωστόσο, απολαμβάνεις καυτές ερ@τικές στιγμές και πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας!

Ιχθείς

Μπορεί τα προβλήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας να σε κουράζουν, αλλά ο ερ@τικός τομέας, θα σε ανταμείψει! Νέα σχέση για τους ελεύθερους, επισημοποίηση για τους δεσμευμένους, κεραυνοβόλοι έρ@τες, εξομολογήσεις και μεγάλα πάθη, έρχονται!

Έρχονται απογοητεύσεις στον συντροφικό τομέα, λόγω της τάσης σου, να ξεγελιέσαι, αλλά και να ξεγελάς! Σταμάτα να εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις, αν δεν θες να νιώσεις προδομένος! Πες ναι σε μία «καθαρή», νέα, παθιασμένη σχέση και απέφυγε απαγορευμένες ή παλαιές αγάπες!

Photo cover via: pixels.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close