Ποια είναι τα 5 ζώδια που μοιάζουν μουτρωμένα αλλά... είναι απλά το φυσικό τους;

Είναι μερικά ζώδια που όταν τα βλέπεις, λες αυτός/ή κάτι έχει, μοιάζει σαν να είναι θυμωμένος/η, σαν να έχει μούτρα, σαν να τον/την έχει πειράξει κάτι. Κι όμως, σε πληροφορώ ότι δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, απλώς έτσι τυχαίνει να είναι το φυσικό τους, η ιδιοσυγκρασία τους, ο αέρας τους!

Πάμε λοιπόν να τα δούμε! (κι όχι, δεν τα έχω βάλει με σειρά προτεραιότητας)

Ταύρος

Οκ, δεν είναι όλοι οι Ταύροι βαριοί κι ασήκωτοι, αλλά όταν συναντήσεις αυθεντικό Ταύρο, τον κοιτάς, σε κοιτάζει και σκέφτεσαι με την μια: «Λες να φάω καμία ανάστροφη;;;;» Εννοείται πως δεν θα φας, τουλάχιστον όχι αν δεν απειλήσεις να του πειράξεις το φαγητό του!!! Οκ, πλάκα κάνω!

Δείτε ακόμα: Άντρες και Ζώδια: Τι είδους σύζυγος γίνεται το κάθε ζώδιο;

Καρκίνος

Δεν τον λες εύκολο πλάσμα, όσο γλυκός κι αν πλασάρεται! Βασικά μπορεί να γίνει και σπαστικά σκυθρωπός όταν κατεβάσει ρολά και σπάει νεύρα γενικώς. Δεν υπάρχει γιατρειά, εκτός από το να τον πλησιάσεις με τρόπο και να του τάξεις τον ουρανό με τα άστρα, κοινώς, ότι θα κάνετε για μία ολόκληρη ημέρα, όχι έχει στο μυαλό του!

Δείτε ακόμα :Τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το παρελθόν!

Παρθένος

Δεν είναι σκυθρωπός, δεν είναι θυμωμένος, αλλά μπορεί κάλλιστα να σε βγάλει νοκ άουτ με το υφάκι και το στυλάκι του που δεν σου αφήνει περιθώρια για να κάνεις κανέναν ελιγμό. Δεν είναι στριμμένος, είναι όμως ικανός -όταν τον πετύχεις σε στραβή διάθεση- να σε κάνει φιλετάκια πουρέ, διότι έναν σαρκασμό, τον βγάζει προς τα έξω!

Ποια είναι τα 5 ζώδια που μοιάζουν μουτρωμένα αλλά... είναι απλά το φυσικό τους;

Σκορπιός

Δεν τον λες εύκολο πλάσμα, αλλά για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, προτιμάει να φοράει αυτό το περίεργο ύφος μερικές φορές (με το μάτι να σκοτώνει ακαριαία ότι κοιτάξει), από το να κάθεται να εξηγεί γιατί έχει χαλαστεί και γιατί θέλει να κρατήσει αποστάσεις. Δώσε βάση: να κρατήσει αποστάσεις θέλει, όχι να βγάλει τα μάτια κανενός. Απλά έχει εκείνο το ύφος που σκοτώνει ο άτιμος!

Δείτε ακόμα :Ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Αιγόκερως

Καλώς τον! Δεν έχει ταίρι ο συγκεκριμένος και δεν παίζεται! Είναι κατηγορία από μόνος του! Σου βγάζει κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια όταν δεν σε πάει και άντε να πλησιάσεις μετά. Είναι μανούλα γλυκιά στο να σηκώνει το φρύδι και να στέλνει ρίγη πολικού ψύχους στους γύρω του. Δεν είναι ότι τρέχει κάτι συγκεκριμένο, απλά… δεν θέλει και να παραγνωριστείτε και ξεφύγει και κανένα αδέσποτο συναίσθημα και τον λερώσει… Απλά πραγματάκια…

Πηγή: astrology
Close