Ποια είναι τα ζώδια που δεν θα λυγίσουν εύκολα στον πόνο του άλλου

Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσεις, να πεις τον πόνο σου “βρε παιδί μου”, τότε καλύτερα να αποφύγεις  αυτά τα ζώδια και να βρεις κάποιο άλλο άτομο.

Αν πας να μοιραστείς τον πόνο σου με αυτά τα ζώδια, τότε θα «φας πόρτα» και δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν καν. Δεν μπορούν να συμμεριστούν τον καημό σου ή τις ανησυχίες σου και μόνο χειρότερα θα σε κάνουν να νιώσεις.

Δεν είναι κακοί άνθρωποι, ούτε έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου. Απλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις ή που χρειάζεσαι την δεδομένη χρονική στιγμή.

Δείτε ακόμα: Ζώδια : Τι σημαίνει να έχεις Μαύρη Σελήνη στον 7ο οίκο

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει να μοιραστεί τον πόνο κανενός. Αν περιμένεις να πας σε Κριό για να σου χαϊδέψει το κεφαλάκι και να σου κάνει πατ πατ… σώθηκες. Το μόνο που θα σου κάνει, είναι να σου «την πει», επειδή αντιδράς με ηττοπάθεια στην όλη κατάσταση. Θα προσπαθήσει να σε ταρακουνήσει και θα σου πει ψυχρά: «έτσι είναι η ζωή, σκάσε και κολύμπα».

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, πληγωμένος/η θα βγεις, παρά θα βρεις την παρηγοριά που αναζητούσες.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμα: Άση μπήλιου: Ο Ερμής στον Υδροχόο 2023. Ποια ζώδια θα ευνοήσει και τι αλλαγές θα φέρει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως από μόνος του είναι ένας άνθρωπος σκληρός και μαθημένος στις δυσκολίες και τα ζόρια. Είναι ψυχρός και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί εσύ του «κλαίγεσαι».

Θα σε κοιτάξει με ένα ύφος «παγωμένο» και θα σου πει «ούτε ο πρώτος/η είσαι που του συμβαίνει, ούτε ο/η τελευταίος/α.» Θα σε παροτρύνει με σχετικά επιτακτικό τρόπο να συνέλθεις και να «μαζέψεις τα κομμάτια σου» όσο είναι καιρός. Γιατί πολύ απλά έτσι αντιδρά ο ίδιος στα δύσκολά του. Άρα το ίδιο θα σε συμβουλεύσει να κάνεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γενικότερα στην ζωή του σύμφωνα με το www.astrology.gr είναι ορθολογιστής. Δεν έχει έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και πάνω από όλα βάζει την λογική. Συμπεριφέρεται με βάση αυτά και βάζει το μυαλό του να σκέφτεται άμεσα λύσεις. Αν λοιπόν εσύ πας να του ζητήσεις να σου δώσει τον ώμο του για να κλάψεις, τότε να ξέρεις ότι θα βρεις έναν τοίχο απέναντί σου.

Έναν ψυχρό άνθρωπο που θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου πει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει για να βρεις την λύση στο πρόβλημά σου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close