Ποιο είναι το σύμβολο της ψυχής σας; Η απάντηση βρίσκεται στον μήνα γέννηση σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η ψυχή μας αντανακλά την προσωπικότητα μας. Ένας τρόπος για να το καταλάβουμε είναι να εξετάσουμε τον μήνα γέννησης μας.

Και όμως, ο μήνας που γεννήθηκες μπορεί να πει πολλά για σένα. Καταρχάς, με βάση τα γενέθλιά σου, σου αντιστοιχεί ένα διαφορετικό σύμβολο, η σημασία του οποίου είναι μοναδική και σε αντιπροσωπεύει. Το λέμε πολλές φορές ότι ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ότι πολλά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς μας, αλλά και των αντιδράσεών μας, εξαρτώνται μεταξύ άλλων και από τον μήνα της γέννησής μας.

 

Δείτε επίσης : Αση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η είσοδος ηλίου στον Υδροχόο μέχρι τις 19/02/23

Ο μήνας λοιπόν κατά τον οποίο ήρθες σε αυτό τον κόσμο, έχει το δικό του σύμβολο σύμφωνα με το astrology.gr που αντιπροσωπεύει και την ψυχή σου και μάλιστα λέει πολλά για την προσωπικότητά σου. Λίγο πιο κάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια gallery με 12 φωτογραφίες. Μια για κάθε μήνα του χρόνου. Σε αυτή θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι και θα λύσεις και αρκετές απορίες. Τσέκαρέ τη με ένα κλικ!

Έχεις ισχυρή θέληση και την δυνατότητα να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που συναντάς στο δρόμο σου!

01_January (1)

 

Έχεις τεράστια υπομονή και αυτή είναι η κύρια πηγή της δύναμής σου!

02_February

Αναζητάς την ισορροπία σε όλα και πάντα εξετάζεις τις καλές και τις κακές πλευρές του καθενός

03_March

Είσαι ένα άτομο γεμάτο με πάθος, εξαιρετικά τολμηρό και θαρραλέο!

 

04_April

Είσαι πάντα εκεί για αυτούς που αγαπάς και αν κάποιος απειλεί να βλάψει τους αγαπημένους σου, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει εσένα!

 

05_May

 

Είσαι το ανέμελο πνεύμα του ωκεανού και το μόνο που σε ενδιαφέρει σε αυτή τη ζωή είναι η ελευθερία και η διασκέδαση.

 

 

06_June

 

Πάντα σε καθοδηγεί το πάθος και αν κάτι το θεωρείς σημαντικό, δεν κοιτάς ποτέ πίσω. Όλα είναι έντονα για σένα.

 

07_July

 

Όπως το άλογο, τρέχεις ελεύθερος στην άγρια ​​φύση, ξεκινώντας πάντα για νέες περιπέτειες. Έχεις μια απίστευτη εργασιακή ηθική και είσαι προορισμένος για επιτυχία

 

08_August

Είσαι ένας άνθρωπος που έχει μια πολύ αθώα και όμορφη καρδιά, και όπου κι αν πας, σκορπάς πολλή ευτυχία και χαρά τριγύρω.

09_September

Είσαι αυτός/η που δείχνει πάντα στους άλλους το δρόμο. Προσπαθείς να κάνεις τους γυρω σου να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους και να τους βοηθήσεις να εκπληρώσουν όλους τους στόχους και τα όνειρά τους.

10_October

Λειτουργείς υποστηρικτικά για όλους τους άλλους. Δίνεις καταφύγιο και παρέχεις τα πάντα στους γύρω σου, όπως το δέντρο.

11_November

Όπως το νερό κυλλάει, έτσι κι εσύ, συμπεριφέρεσαι διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις. Είσαι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος και ρευστός άνθρωπος.

 

12_December

 

Close