Πως έζησες στην προηγούμενη ζωή σου & τι είναι γραφτό να γίνει στην τωρινή σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που πιστεύουν ότι δεν έχουμε εμφανιστεί για πρώτη φορά σε αυτόν τον κόσμο στη ζωή μας. Αντιθέτως, έχουμε εμφανιστεί ξανά και ξανά πολλές φορές στο παρελθόν. Με άλλα σώματα, σε άλλες γωνιές του πλανήτη και με τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με το ζώδιο σου λοιπόν, μπορούμε να βρούμε πως ακριβώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου και τι είναι γραφτό να γίνει στην τωρινή! Είτε πιστεύεις σε αυτά, είτε όχι, σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσότερων. Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Στην προηγούμενη ζωή σου προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα σωστά. Τρεφόσουν σωστά, ήσουν ολόσωστος επαγγελματίας, ήσουν κύριος ή κυρία στις προσωπικές σου σχέσεις . Γενικότερα σε ενδιέφερε πολύ τι θα πει ο κόσμος και τι γνώμη θα έχει για σένα η κοινωνία.

Πολλές φορές είχες μικρά ξεσπάσματα, αφού καταπιεζόσουν, αλλά προσπαθούσες να τα σώσεις άρον άρον.

Γι’ αυτό Κριέ μου, στην τωρινή σου ζωή είσαι γεμάτος επαναστατικότητα. Σου αρέσει να ζεις αυτόνομα, σύμφωνα με τις δικές σου πεποιθήσεις και δεν σου αρέσει να πιστεύεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε βάλει σε καλούπια. Ζεις για το τώρα και προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε για να περνάς εσύ πρώτα από όλα καλά και μετά όλοι οι άλλοι.

Ταύρος

Φίλε Ταύρο, στην προηγούμενη ζωή σου και με βάση το ζώδιο σου φαίνεται πως ήσουν αρκετά τσιγκούνης σαν άνθρωπος. Σίγουρα ανήκες σε ευκατάστατη οικογένεια και θα μπορούσες να ζήσεις μια πλουσιοπάροχη ζωή αν δεν φοβόσουν να ξοδέψεις τόσο πολύ τα χρήματά σου.

Προτιμούσες να αποκτάς αυτό που ήθελες κάνοντας τους άλλους, να σου κάνουν δώρα, παρά να ξοδέψεις εσύ, δεκάρα τσακιστή τόσο για σένα όσο και για τον εαυτό σου.

Αυτό σημαίνει ότι στο σήμερα, δεν υπολογίζεις ιδιαίτερα τα χρήματα. Σου αρέσει να κάνεις ακριβά δώρα τόσο σε σένα όσο και στους αγαπημένους σου ανθρώπους  και αν έχεις χρήματα, τα ξοδεύεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Πολλές φορές λειτουργείς με παρορμητικότητα, γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που αγόρασες κάτι ακριβό, που μετά από λίγο καιρό δεν σου άρεσε και προσπαθούσες να το…πουλήσεις σε κάποιον άλλον!

Δίδυμοι

Στην προηγούμενη ζωή σου, προσπαθούσες να βρεις σε όλα τα βαθύτερα νοήματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έδινες ιδιαίτερη σημασία στις απλές, καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Προσπαθούσες να βγάλεις συμπεράσματα για πολύπλοκες έννοιες, οπότε μπορεί να ήσουν φιλόσοφος ή λόγιος.

Στην τωρινή σου ζωή, μπορεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία, στην καλή παρέα, στο καλό φαγητό, στο ηλιοβασίλεμα και την θάλασσα, παρά στις πολίτικες των κρατών, στις ιδεολογίες και στο κατά πόσο η Αστρολογία είναι ψευδοεπιστήμη ή όχι.

Καρκίνος

Στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν εργασιομανής. Παραμελούσες την οικογένειά σου για την δουλειά και πολλές φορές ήξερες καλύτερα άτομα που αφορούσαν το επαγγελματικό σου περιβάλλον παρά τις ανάγκες που είχαν τα παιδιά και το άλλο σου μισό. Επίσης, το σπίτι σου έδειχνε να μην σε χωράει.

Στην τωρινή ζωή από την άλλη φαίνεται να έχεις μεγάλη αγάπη στο σπίτι σου. Δεν σου αρέσει να βγαίνεις συχνά από αυτό ενώ ακόμη και στις διακοπές, θα προτιμούσες να γύριζες στο τέλος της ημέρας στο κρεβάτι σου. Έτσι, οι μονοήμερες είναι οι αγαπημένες σου διακοπές ενώ πάνω από όλα βάζεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου!

Λέων

Πολλές φορές σε κατηγορούν ότι στην τωρινή σου ζωή είσαι αρκετά εγωιστικό ζώδιο και σε ενδιαφέρει πάνω από όλα η δική σου καλοπέραση. Φαίνεται όμως ότι στην προηγούμενη ζωή σου, μόνο αυτό δεν ήσουν. Ήσουν πάντα στο πλευρό των αδύναμων και πολλές φορές στερούσουν πράγματα για να δώσεις σε άλλους που τα είχαν περισσότερο ανάγκη.

Παρθένος

Στην προηγούμενη ζωή σου φαίνεται πως είσαι μοναχός ή μοναχή, αφού είχες απομακρυνθεί από τις απολαύσεις των υπόλοιπων ανθρώπων και έψαχνες το νόημα σε βαθύτερες έννοιες. Στην τωρινή σου ζωή, φαίνεται πως ζεις για το τώρα ενώ απέχεις πολύ από την…μοναστική ζωή! Τιμή σου και καμάρι σου!

Ζυγός

Στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν ένας άνθρωπος που ασχολούνταν μόνο με τις δικές του ανάγκες. Πολλοί σε θεωρούσαν υπερόπτη και αλαζόνα στην πραγματικότητα, δεν ήθελες να ζεις με ηθικούς φραγμούς που άλλοι έβαζαν σε σένα.

Στην τωρινή σου ζωή λοιπόν, προσεχείς πολύ πως θα συμπεριφερθείς στους άλλους ανθρώπους. Είσαι άριστος επαγγελματίας, ντύνεσαι κομψά και μιλάς πάντα ευγενικά στους άλλους. Σε ενδιαφέρει πολύ τι θα πουν οι άλλοι για σένα και ζητάς εύκολα συγγνώμη.

Σκορπιός

Στη τωρινή σου ζωή πολλοί θεωρούν ότι είσαι μυστικοπαθής και ότι από αυτά που λες, κρύβεις πάντα μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. Φαίνεται πως αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστείς ότι στην προηγούμενη ζωή σου, εμπιστευόσουν ακόμη και πολύ σημαντικές πληροφορίες για σένα, σε απολύτως αγνώστους ανθρώπους.

Τοξότης

Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν ακραία επιπόλαιος. Ζούσες μόνο για το τώρα και δεν σκεφτόσουν ούτε στιγμή, ότι μπορεί οι δικές σου πράξεις να πληγώσουν ακόμη και πολύ δικούς σου ανθρώπους. Και σε αυτή τη ζωή σου αρέσει η έξαλλη διασκέδαση και να ζεις την στιγμή.

Φαίνεται όμως, πως στη τωρινή σου ζωή, ήρθες να μετριάσεις λίγο την επιπολαιότητα σου, αφού δίνεις σημασία στα συναισθήματα των άλλων και σου αρέσει να συζητάς και για σοβαρά θέματα, που οι περισσότεροι από εμάς, βαριόμαστε!

Αιγόκερος

Στην τωρινή σου ζωή είσαι οριακά εργασιομανής. Στον ελεύθερο σου χρόνο όμως, σου αρέσει μερικές φορές να περνάς χρόνο μέσα στο σπίτι. Αυτό φαίνεται πως είναι κατάλοιπο, της προηγούμενης ζωής σου, που φαίνεται πως όλος σου ο κόσμος τότε ήταν οι 4 τοίχοι.

Υδροχόος

Στην προηγούμενη ζωή σου δεν σε ενδιέφερε καθόλου η τύχη και η μοίρα των ανθρώπων που δεν ήξερες. Δεν είχες συναισθήματα αλληλεγγύης και φαίνεται πως στην τωρινή σου ζωή, ήρθες να διορθώσεις τα λάθη σου.

Συγκινείσαι για τα θύματα πόλεμου και κάνεις οτιδήποτε μπορείς για να βοηθήσεις τους άλλους, ακόμη κι αν δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτούς.

Ιχθείς

Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν ένας πρακτικός άνθρωπος που δεν τα πήγαινες πολύ καλά με την τέχνη. Δεν την κατανοούσες και δεν σε ενδιέφερε ιδιαίτερα. Στην τωρινή σου ζωή, θα λέγαμε ότι είσαι ιδιαίτερα φίλος της τέχνης. Ακούς πολύ μουσική και σε εντυπωσιάζουν τα όμορφα έργα κάθε λογής.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close