Τα 4 πιο ψυχρά ζώδια

Θα μπορούσαν να έχουν μια καρδιά από πάγο.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ακολουθούν πιστά την καρδιά τους και κάποια άλλα που προτιμούν τον δρόμο του μυαλού και της λογικής. Της ψυχρής λογικής που διόλου τυχαία δεν την χαρακτήρισαν με αυτό το επίθετο. Κάποια ζώδια λοιπόν που είτε δεν τα πάνε καλά με το συναίσθημα, είτε δεν το αναγνωρίζουν, είτε δεν θέλουν να χάνουν τον έλεγχο βρε αδερφέ πράγμα που πιστεύουν ότι θα πάθουν αν αφεθούν στην καρδιά να τα οδηγήσει.

Ως εκ τούτου προτιμούν την αποστασιοποίηση πράγμα που σίγουρα όταν είσαι ερωτευμένη με αυτά, θα σου σπάσει τα νεύρα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Βέβαια κανείς ποτέ δεν χάνει όταν ερωτεύεται ακόμα κι αν το πρόσωπο του έρωτά του ανήκει σε ένα ψυχρό ζώδιο.

Δες ποια είναι αυτά για να ξέρεις που πας να μπλέξεις.

Υδροχόος

Αν ξέραμε το ζώδιο της Βασίλισσας του Χιονιού των παραμυθιών μάλλον θα ήταν Υδροχόος. Ναι οι Υδροχόοι είναι πρώτοι στη λίστα των ψυχρών ζωδίων και θα το έχουν διαπιστώσει ήδη αφού η κατηγορία που συχνότερα ακούν από τους συντρόφους τους είναι η αδιαφορία. Ακόμα και αν απιστήσει κανείς σε βάρος τους, αν τους χωρίσει πάνω στον πρώτο καιρό του έρωτά τους, αυτοί θα το αντιμετωπίσουν με μία ψυχρότητα. Είναι αυτό το υπέροχο cool του χαρακτήρα τους όμως που τους κάνει ξεχωριστούς στα μάτια όλων μας. Δεν είναι ότι δεν νιώθουν, απλά τα νιώθουν όλα από απόσταση κυρίως επειδή το μυαλό τους είναι σχεδόν μόνιμα κάπου αλλού.

Δες τα υπόλοιπα στο apithano.gr

Close