Τα τρία ζώδια που είναι οι πιο ακατάλληλοι άντρες για σχέση

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για σχέση, γι’ αυτό πολλές φορές βρισκόμαστε πληγωμένες εκεί που δε το περιμέναμε. Πολλές φορές ένας άντρας, άλλο δείχνει και άλλο είναι στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με την αστρολογία, το τι ζώδιο είναι ένας άντρας όμως, μπορεί να σου δείξει αν είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα.

Παρακάτω, θα δούμε ποια ζώδια είναι οι πιο ακατάλληλοι άντρες σύντροφοι για σχέση. Όταν λοιπόν βγεις ραντεβού με κάποια από τα παρακάτω ζώδια, να είσαι προετοιμασμένη!

Ταύρος

Οι άντρες Ταύροι, χαρακτηρίζονται για την εγωκεντρικότητά τους. Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι δικές τους ανάγκες και είναι πολύ ισχυρογνώμων σε κάθε διαφωνία σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν μπορούν με σιγουριά να βοηθήσουν στην εξέλιξη μιας υγιούς σχέσης.

Ιχθύς

Οι άντρες Ιχθύες από την άλλη, μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι και δοτικοί με την σχέση τους, αλλά το πρόβλημα με αυτούς, είναι ότι εξαιτίας της ανασφάλειας που τους διακατέχει, επιλεγούν πάντα τις λάθος συντρόφους.

 

Παρθένος

Οι άντρες Παρθένοι, μπορεί στην αρχή να εμφανίζονται ως οι ιδανικοί σύντροφοι δείχνοντας σου πόσο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί είναι, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα αντιληφθείς πόσο κτητικοί και ζηλιάρηδες γίνονται εξαιτίας της ανασφάλειας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι καυγάδες σας θα είναι πολλοί και έντονοι. Η ζήλια είναι όμορφο πράγμα σε μια σχέση όταν γίνεται με μέτρο και σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η αρρωστημένη ζήλια από την άλλη, μπορεί να καταστρέψει τις σχέσεις μετατρέποντας ‘τες σε άκρως τοξικές.

 

Close