Τα τρία ζώδια που θα περάσουν ζάχαρη του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε τα τρία ζώδια που θα περάσουν ζάχαρη του Αγίου Βαλεντίνου. Ανήκετε σε κάποιο από αυτά; Ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά;

Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από του Αγίου Βαλεντίνου. Μια μέρα που όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια θέλουν να την περάσουν ξεχωριστά. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Ειδικά όταν επικρατεί ένα αστρολογικό χάος, σαν αυτό που από το οποίο μόλις βγήκαμε. Η φετινή Ημέρα των Ερωτευμένων είναι μάλιστα κοντά στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα έξτρα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα σχέδια.

Τα παρακάτω ζώδια θα είναι μέσα σε αυτά που, σύμφωνα με το okmag.gr , θα γλιτώσουν τα δράματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ανήκουν στους τυχερούς του ζωδιακού που ακόμα κι αν περάσουν έντονα την ημέρα τους δεν θα είναι ταραχώδης.

Δείτε ακόμη Φεβρουάριος 2022: Eρωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα τρία τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε ακόμη Φεβρουάριος 2022 : Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δίδυμος

Η Σελήνη στους Λέοντες φωτίζει την επιθυμία σας για περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές. Οπότε είναι μια ωραία μέρα για να προσεγγίσετε τους φίλους σας με κάποια τρυφερά και συναισθηματικά μηνύματα λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Ή οργανώστε εξόδους μαζί τους για να τα μιλήσετε για τα ερωτικά σας προβλήματα πίνοντας ποτό. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδανική στιγμή να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Μια ήσυχη νύχτα στο σπίτι με κρασί και ουσιαστικές συζητήσεις μπορεί να είναι αυτό που ο «γιατρός του σύμπαντος» συστήνει. ΜΗ φοβηθείτε να μοιραστείτε ότι έχετε στην καρδιά σας και σας κάνει ευάλωτους.

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας οπότε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα μια ρομαντική για εσάς. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να την περάσετε πιο χαλαρά και να περάσετε τον χρόνο με τους φίλους σας φέτος. Η Σελήνη θα φωτίσει τον τομέα της φιλίας σας και θα σπρώξει την προσοχή σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Θα σας προωθήσει να ενωθείτε βαθύτερα με την κοινότητά σας. Αντί να πλημμυρήσετε με συναισθήματα για τους δεσμούς σας, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Αυτό θα σας δώσει μια πολύτιμη οπτική.

 

Αγιος-Βαλεντίνος-Ζώδια

Τοξότης

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κανονικά δεν κρύβει κανένα συμπαντικό δράμα για εσάς. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα είναι βαρετή. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα φωτίσει την επιθυμία σας για περιπέτειες και γνώση. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τον εαυτό σας να αναζητά νέες εμπειρίες ή διαφωτιστικές συζητήσεις. Αν σχεδιάζετε ένα ρομαντικό ραντεβού, προσπαθήστε να είναι σε ένα νέο μέρος και όχι σε κάποιο από τα στέκια σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι μια καλή ευκαιρία να καλοπιάστε τον εαυτό σας και να ζήσετε για λίγο τη χλιδή. Ακούστε το σώμα σας και κάντε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά – θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα για εσάς.

Close