Ζώδια και λεφτά: Ποιοι είναι οι 3 φιλοχρήματοι του ζωδιακού;

Τρία ζώδια που βάζουν την ύλη λίγο παραπάνω από το πνεύμα και όταν πιάνουν στα χέρια τους κάτι που έχει αξία, αντιδρούν όπως το γκόλουμ.

Ζώδια και λεφτά: Ποιοι είναι οι 3 φιλοχρήματοι του ζωδιακού;Ταύρος

Για τον Ταύρο το χρήμα είναι καύσιμο και η ύλη είναι η ζωή του. Του αρέσει η ποιότητα και έχει μάθει να την ξεχωρίζει. Όταν σκέφτεται τα χρήματα τα μάτια του βγάζουν δολάρια όπως του Scrooge McDuck. Ο Ταύρος είναι από τα λίγα ζώδια που μπορούν να δώσουν σάρκα και οστά τη φράση “ζωή και κότα”.

Δίδυμος

Θα στα φάει τα λεφτά, να το θυμάσαι. Αυτή είναι η φράση που ακούγεται κάθε φορά που ένας Δίδυμος κλείνει την πόρτα και φεύγει. Εποφθαλμιά τα χρήματα. Όπου μυριστεί “λυρίτσες¨ πάει και κολλάει. Είναι όπως η Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο που της έκατσε η κληρονομιά από τη θεία της.

Αιγόκερως

Το πιο κομψό ζώδιο που θέλει πάντα όλα να είναι τέλεια. Πως να μην αγαπάει τα χρήματα; Από τη φύση του εκπέμπει ένα class το οποίο για να συντηρηθεί θέλει και κάποια χρήματα. Το μπικικίνι τον συγκινεί, αφού η άνετη ζωή είναι αυτή που του ταιριάζει. Επιδιώκει να βρίσκει χρήματα όπως το Niffle στην ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them, ωστόσο, δεν του κακιώνεις γιατί ο π(ε)λούτος του ταιριάζει.

Πηγή: marieclaire.gr

Close