Ζώδια: Νέες ερωτικές περιπέτειες έρχονται για 4 ζώδια με τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου!

Αυτά είναι τα 4 υπερτυχερά ζώδια που θα έχουν ερωτικές περιπέτειες με τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2023. 

Το τελευταίο νέο φεγγάρι της χρονιάς, δίνει ευκαιρίες για νέες ερωτικές περιπέτειες για αυτά τα 4 Ζώδια! Περιπέτειες χωρίς όρια προβλέπονται για 4 ‘υπερτυχερά’ ζώδια, όπως θα αναλυθεί στο συγκεκριμένο άρθρο, χάρη στην γεμάτη ανατροπές Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου, στον Τοξότη που έχει ισχύ ως και τα τέλη του Δεκέμβρη.

Το φαινόμενο κρύβει πολύ δυναμικά στοιχεία. Μπορεί αρχικά να φαίνεται ότι ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, που δωρίζει καρμικές γνωριμίες, αλλά υπάρχουν και λίγα πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Βίκυ Δρόσου

 Δείτε ακόμη Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος 

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στην 20η μοίρα του Τοξότη, άρα επηρεάζονται τα τέλη του 2ου και οι αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων.

Η συσσώρευση πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη μας αποτρέπει από το να αισθανθούμε συναισθηματική αξιοπιστία και σταθερότητα. Τα πρώτα δεκαήμερα, πάντως, μπορούν να απολαύσουν ένα σύντομο διάλειμμα, έπειτα από το ‘χαστουκάκι’ που έφαγαν από την Πανσέληνο του Νοέμβρη.

Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τον Μάρτιο θα ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, πια, στάσιμος προς αναδρομή, υποδεικνύει ότι ανατρέπονται κάποιοι έρωτες ή επικρατεί ασυνεννοησία, η οποία οδηγεί σε ρίξεις. Γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς, υπεραναλύουμε κάποιες καταστάσεις και τελικά η συμμετοχή του Άρη στον Τοξότη καθιστά λιγάκι ‘σκληροπυρηνικό’ το σκηνικό του έρωτα.

Για τους πιο προχωρημένους, ο Κρόνος ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Άρη και Ουρανού που προκαλεί απομακρύνσεις λόγω καβγάδων ή ψυχρότητα, όμως ο Πλούτωνας ενεργοποιεί εκείνο του Ηλίου και του Δία. Με απλά λόγια, μήπως να το ρίχναμε στη δουλειά; Ποιοι ζείτε ερωτικές περιπέτειες, βάσει του ζωδίου σας, λοιπόν; Συνιστώ να συμβουλεύεστε και τον ωροσκόπο σας.

Δίδυμος

Δίδυμε, όλοι ξέρουμε ότι θρέφεσαι από τις περιπέτειες. Το σύμπαν σε στηρίζει και σου τις προσφέρει. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος και να χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο τις διπλωματικές σου ικανότητες, προκειμένου να βιώσεις το καλύτερο δυνατό σενάριο της περιόδου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες προβλέψεις 2024: Οι Απόλυτα Τυχερές Ημερομηνίες στα αισθηματικά για όλα τα ζώδια

Αν έχεις μεγάλη κοινωνική ισχύ, πρόσεξε τα άτομα που σε προσεγγίζουν, διότι μπορεί να έχουν… ‘λεφτά’ αισθήματα. Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με το oroskopos.gr, η λίμπιντό σου είναι αυξημένη και κάνεις γνωριμίες που μολονότι αρχικά δεν φαίνονται σταθερές, με λίγη προσπάθεια και καλή επικοινωνία, θα μπορέσεις αργότερα να τις βελτιώσεις.

Λέων

Λέοντά μου, η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει με θετική όψη τριγώνου, οπότε θεωρείσαι από τους πιο ευνοημένους του διαστήματος. Είναι γεγονός πως η διάθεσή σου είναι παιχνιδιάρα κι ερωτική. Αυτό το στοιχείο εξωτερικεύεται και δείχνεις πιο προσιτός.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Έτσι, ενθαρρύνονται οι θαυμαστές σου – οι οποίοι προφανώς και είναι πολλοί!- να σε προσεγγίσουν και να σε κερδίσουν. Είναι φυσιολογικό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη. Εσύ, που είσαι σε σχέση, διαχειρίσου ήπια τις εντάσεις με το άλλο σου μισό.

Τοξότης

Τοξότη, ήρθε η ώρα να κάνεις ξεκινήματα πάσης φύσεως! Μαζί με όλα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σου χτυπά την πόρτα, όμως καλό είναι να προσέξεις τις προθέσεις του. Στο κλίμα παρατηρείται μία φιλοδοξία, ικανή να το φτάσει στα άκρα ώστε να επιτύχει!

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά είναι τα ζώδια που θα χωρίσουν το το νέο έτος

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης λειτουργεί αμφίδρομα, άρα δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν ο έρωτας που επιλέξεις διαθέτει χοντρό πορτοφόλι ή καλή φήμη! Πειραματίζεσαι, φλερτάρεις και είναι αναμενόμενο να παρουσιάσεις παραπάνω από μία αισθηματική ευκαιρία. Είναι διάστημα που περνάς όμορφα, αλλά χρειάζεται να αποκτήσεις λιγάκι πιο ξεκάθαρους στόχους.

Υδροχόος

Υδροχόε, ήρθε η Νέα Σελήνη να σε ανανεώσει, προσφέροντάς σου περισσότερη κοινωνικοποίηση! Γνωρίζεις καινούριους φίλους, ενώ μέσα σε όλο αυτό πρόκειται να ερωτοχτυπηθείς! Το καλύτερο είναι ότι θα τα κάνεις 2 σε 1!

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δηλαδή πέρα από τον έρωτα, θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην προσωπική κι επαγγελματικής σου ανέλιξη. Μπορεί αυτό να φαίνεται ‘εκτός θέματος’ του άρθρου, όμως σίγουρα θα συντελέσει στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου, πράγμα που θα εκπέμπεις προς τα έξω. Έτσι, θα γίνεις ακόμη πιο γοητευτικός!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close