Ζυγός: 12 απίστευτες πληροφορίες για αυτόν που πρέπει να γνωρίζεις!

Από χθες, το ζώδιο της δικαιοσύνης γιορτάζει κι εμείς αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα κείμενο στα μυστικά που δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει ποτέ μόνος του- αν και η υπογράφουσα κάνει το αντίθετο τώρα καθότι κι η ίδια Ζυγός. Ζητάω συγγνώμη προς τους υπόλοιπους Ζυγούς γιατί θα βγάλω στη φόρα, λοιπόν, τα καλά, τα κακά και τα άσχημά μας. Τι δεν ξέρετε, λοιπόν, για το ζώδιο που έχει την τιμητική του μέχρι τις 22 Οκτωβρίου;
Λέει ψέματα πού και πού, αλλά μόνο για έναν συγκεκριμένο λόγο: δεν θέλει να πληγώσει και να στενοχωρήσει τα πρόσωπα που αγαπάει. Δεν λέμε ότι κάνει το σωστό- ο ίδιος ο Ζυγός θα σας πει ότι απλώς κρύβει την αλήθεια και ότι κάποιες φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Το «παίζει» πολύ ψύχραιμος όταν πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, όμως… η ψυχή του ξέρει τι περνάει. Όπως και να ‘χει, αν ο κόσμος γύρω σας καίγεται και ο Ζυγός δείχνει απίστευτα αδιάφορος, να ξέρετε πως αυτή είναι η άμυνά του.

Του αρέσει να φλερτάρει και να εντυπωσιάζει το αντίθετο φύλο και το δείχνει. Φήμες (ανεπιβεβαίωτες, όμως) λένε ότι αυτό το κάνει ακόμα κι αν είναι σε σχέση. Σημειώνουμε ωστόσο ότι δεν θα φτάσει στο σημείο να απατήσει τον σύντροφό του- απλώς κάποιες φορές μπορεί το «μάτι του να παίζει».

Δεν το παραδέχεται αλλά είναι ονειροπόλος. Όχι τόσο όσο ο Παρθένος, όμως είναι. Και συνήθως δεν θα μοιραστεί τις… ονειροπολήσεις τους με κανέναν άλλον γιατί θεωρεί ότι τον υποτιμούν αλλά και γιατί θέλει να κρατάει κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό του.

Στις ερωτικές του σχέσεις δεν θα χωρίσει εύκολα, όμως όταν το πάρει απόφαση, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει γνώμη. Δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες στον σύντροφό του μέχρι τελικά να συνειδητοποιήσει ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ή ότι πολύ απλά δεν ταιριάζουν.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα 5 ζώδια που μοιάζουν μουτρωμένα αλλά… είναι απλά το φυσικό τους;

Πίσω από την… επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση, κρύβεται πάντα αρκετή προετοιμασία. Οι Ζυγοί μπορεί να μην προκαλούν με το στιλ τους και να αποφεύγουν τις υπερβολές, όμως να ξέρετε πως έχουν σκεφτεί διπλά και τριπλά τι θα φορέσουν σήμερα και πώς θα φτιάξουν τα μαλλιά τους.

Θεωρείται από τα πιο κοινωνικά ζώδια, γι’ αυτό και έχουν πολλούς γνωστούς αλλά λίγους «καλούς» φίλους, που τους θέλουν πάντα παρόντες στη ζωή τους. Γι’ αυτό, θα κάνουν τα πάντα για να μην τους χάσουν.

Του αρέσει να ξέρει ότι είναι το πρώτο άτομο που εμπιστεύεται κάποιος κοντινός του άνθρωπος. Θέλει να νιώθει χρήσιμος και να ξέρει ότι σε βοηθάει με τις λύσεις που σου προτείνει- και το παίρνει λίγο πάνω του όταν βλέπει ότι τον ακούς.

Δείτε ακόμα: Το παιδί Λέων είναι εύθυμο, εξωστρεφές γεμάτο ενεργητικότητα και αγάπη για τη ζωή

Ένας κλασικός Ζυγός έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική. Πολλές φορές θα τον δείτε να είναι χαμένος στη σκέψη του όταν ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια- μην τον παρεξηγήσετε, δεν είναι ότι δεν σας δίνει σημασία, απλώς εκείνη την ώρα είναι «αλλού».

Ότι είναι αναποφάσιστος το ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας το πούμε. Δεν ξέρετε όμως ότι αυτή η αναποφασιστικότητά του πολλές – μα πολλές- φορές τον ταλαιπωρεί. Όσο του αρέσει (και είναι πολύ καλός σ’ αυτό!) να βρίσκει λύση στα προβλήματα των άλλων, άλλο τόσο δεν μπορεί να βρει λύση στα δικά του. Γι’ αυτό βοηθήστε τον.

Δείτε ακόμα: Το παιδί Ζυγός : Είναι ευγενικό, εγκάρδιο και φιλικό.

Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους που θεωρεί «δήθεν» και όσους περηφανεύονται με περίσσιο καμάρι για όσα έχουν καταφέρει. Δεν θα μπει στη διαδικασία να τους υποτιμήσει, απλώς θα αδιαφορήσει για την ύπαρξή τους. Προτιμά εκείνους που «μιλούν» με τις πράξεις τους.

Ταιριάζει με τον Δίδυμο παρόλο που συχνά- πυκνά θα έχουν προστριβές στη μεταξύ τους σχέση, «δένει» με τον απαιτητικό Παρθένο, που τον βοηθάει να βρει τις ισορροπίες του, και «κολλάει» με τον περιπετειώδη Τοξότη που παρασύρει τον Ζυγό στις τρέλες του (ξέρετε εσείς!).

Πηγή: mama365
Close