7 συνήθειες που σου προκαλούν κακοτυχία!

Προληπτικές δεν είμαστε αλλά κάτι ήξεραν και οι παλιοί που απέφευγαν κάποια πράγματα στην καθημερινότητά τους! Δείτε 6 συνήθειες που συμβάλλουν στην γρουσουζιά που μας γυροφέρνει και γι΄ αυτό είναι καλό να αποφεύγουμε…

1. Το να κοιμάσαι από τη λάθος πλευρά του κρεβατιού.
Και λέγοντας λάθος πλευρά, εννοώ από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Αν τέλος πάντων κοιμάσαι από τη συγκεκριμένη πλευρά του κρεβατιού, φρόντισε να φορέσεις τη δεξιά κάλτσα και το δεξί παπούτσι όταν σηκωθείς για να ντυθείς. Ακόμη, λέγεται ότι πρέπει να σηκωθείς όταν ξυπνήσεις από την ίδια ακριβώς πλευρά στην οποία τοποθετήθηκες όταν έπεσες για ύπνο.

2. Το να κόβεις τα νύχια σου το βράδυ.
Το κόψιμο των νυχιών στο σκοτάδι, είναι κακή τύχη. Φυσικά μιλάμε για μία ακόμη δεισιδαιμονία. Έχεις το ελεύθερο να κόψεις τα νύχια σου όποτε εσύ θες.

3. Το να περάσεις κάτω από σκάλα.
Κλασσική δεισιδαιμονία. Την πιστεύουμε, δεν την πιστεύουμε, κάθε φορά που συναντάμε στον δρόμο μας σκαλωσιά, αποφεύγουμε ασυνείδητα να περάσουμε από κάτω.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close