χορτόσουπα με μοσχάρι (για μωρά άνω των 7 μηνών)

Σήμερα θα σας δείξω μία από τις χορτόσουπες με μοσχάρι που κάνω (για μωρά άνω των 7 μηνών)!Άντε γιατί τα ξεχάσαμε λίγο??!στείλτε μας κι εσείς μανούλες πως τις κάνετε!‪#‎CrazyMOMS‬

Συστατικά
1 κομμάτι μικρό μοσχάρι (ποντίκι,σπάλα ή ό,τι θέλετε)
1 κομματάκι μια τουφίτσα δηλ μπρόκολο
1 καρότο
1πατάτα
1 ολόκληρο μικρό ξερό κρεμμύδι
1/2ντομάτα
1κολοκυθάκι μικρό
1/2 μελιτζάνα
1 φύλλο σπανάκι
1κουταλιά ελαιόλαδο στο τέλος

Εκτέλεση
Βράζουμε λίγο και ξαφρίζουμε το κομμάτι από το μοσχάρι μας περίπου 15-20 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, εκτός από το μπρόκολο και το κρεμμύδι που τα βάζουμε 10 λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό μας.
Μόλις γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε από πάνω μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,βγάζουμε το κρεμμύδι τελείως και πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ μας( ανάλογα πόσο βελουτέ θέλουμε τη σούπα μας ρίχνουμε το νερό από το βράσιμο της)

Καλή όρεξη μωράκια!

την crazymom θα την βρείτε και στη σελίδα της στο facebook πατώντας εδω

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close