Αλμυρό κέικ με αλλαντικά, λαχανικά γιαούρτι και γραβιέρα

Αλμυρό κέικ με γεύση πίτσα. Ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο αλμυρό κέικ που θα σας βγάλει πολλές φόρες από τη δύσκολη θέση όταν θέλετε να φτιάξετε ένα γρήγορο σνακ. Αφράτο και λαχταριστό με  γραβιέρα, ελιές, πιπεριές, και αλλαντικά της επιλογής σας. Είναι ιδανικό για το κολατσιό στην δουλειά ή των παιδιών στο σχολείο,για το απογευματινό σνακ ακόμα και σαν ελαφρύ βραδινό μαζί με σαλάτα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι συνταγή αυτή είναι από τις καλύτερες για αλμυρό κέικ που έχω φτιάξει ποτέ, όσες φορές το έχω φτιάξει δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο.  Δοκιμάστε την!

Εκτέλεση
Χτυπάω μαζί τα αυγά, το σπορέλαιο και το γιαούρτι. Ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά μέσα τελευταίο το αλεύρι στο οποίο έχω ρίξει το μπέκιν. Η ζύμη γίνεται σφιχτή αλλά έτσι πρέπει να είναι. Λαδώνω την φόρμα του κέικ και πασπαλίζω με σουσάμι. Τοποθετώ την ζύμη και ψήνω στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για περίπου μια ώρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Αλμυρό κέικ με αλλαντικά, λαχανικά γιαούρτι και γραβιέρα

Καλή επιτυχία !!!

ΣΥΝΤΑΓΉ ΦΩΤΌ ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΑΠΌ Giorgia Iosifidou‎ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Close