Αρνίσιες μπριζόλες με κάρυ και σκορδάτες πατάτες στον φούρνο

Αρνίσιες μπριζόλες με κάρυ και πατατούλες σκορδάτες στο φούρνο. Ένα από τα πιο κλασικά πιάτα που θα δεις σε ένα Ελληνικό Κυριακάτικο τραπέζι, προσθέτοντας μια διαφορετική νότα με το κάρυ. Μια  συνταγή για πεντανόστιμες, λαχταριστές, ζουμερές, καλοψημένες αρνίσιες μπριζόλες πλαισιωμένες με πατάτες και λαχανικά, που κανείς δεν θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Ένα πολύ απλό, εύκολο και γρήγορο φαγητό γεμάτο γεύσεις και αρώματα που θα ενθουσιάσει όλη σας την οικογένεια!!!

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε και τις αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ, μαζί με καρότα, ένα κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα και τέσσερις σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε ρίγανη,αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τις μπριζόλες από πάνω και ρίχνουμε κόκκινη πάπρικα, κάρυ, ρίγανη αλάτι και με ένα ποτήρι νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κρέας μας.

Αρνίσιες μπριζόλες με κάρυ και σκορδάτες πατάτες στον φούρνο

Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou

Close