Φτιάχνουμε απίθανα κεφτεδάκια νησιώτικα με κιμά και βραστή πατάτα !!!
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά 500 γρ πατάτες βρασμένες 1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κεφαλογραβιέρα 3 κρεμμύδια μεγάλα τσιγαρισμένα με λίγο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο 2 αυγά 1 φέτα ψωμί στεγνή 1 κουταλιά σούπας σπασμένο κόλιανδρο , 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Αλεύρι για το αλεύρωμα αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα.
Δείτε ακόμα: Κεφτεδάκια με βρώμη (4 μονάδες)

Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα κεφτεδάκια μακαλο ♥️
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, κάντε μπαλάκια αλευρώστε τα και τηγανίστε τα σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο. Συνοδέψτε με πατάτες τηγανητές.
Η συνατγη είναι από την εκπληκτικη κλειστη ομάδα στο facebook: οι χρυσοχερες-ηδες της κ. Gogo Samiou