Μαρμελάδα κολοκύθας – η χριστουγεννιάτικη μαρμελάδα

Μαρμελάδα κολοκύθας – Η χριστουγεννιάτικη μαρμελάδα! Θέλετε να βρείτε την πιο χριστουγεννιάτικη συνταγή; Την βρήκαμε εμείς για εσάς! Μαρμελάδα από την αγαπημένη μας κολοκύθα. Μπορούμε να την απολαύσουμε με το πρωινό μας ή αν θέλουμε κάτι γλυκό τώρα που μένουμε σπίτι.

Όπως κι αν μας αρέσει να τρώμε την μαρμελάδα μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η μαρμελάδα κολοκύθα θα κάνει το σπίτι μας να μυρίσει Χριστούγεννα! Με φρυγανιές, με ψωμί, με το κουτάλι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η μαρμελάδα είναι πολύ νόστιμη και φυσικά πολύ θρεπτική!

Δείτε ακόμα Μαρμελάδα κυδώνι! Πιο εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα δεν υπάρχει.

Γιατί να δίνετε ένα σωρό λεφτά στα supermarkets για τις μαρμελάδες που είναι γεμάτες συντηρητικά; Αφού μπορείτε να φτιάξετε με μόλις 6 υλικά την δική σας σπιτική μαρμελάδα κολοκύθα και όχι μόνο! Τώρα που μένουμε σπίτι μπορούμε να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας σε μία εύκολη μαρμελάδα με μόλις 6 υλικά!

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση

Στην αρχή βράζουμε σε μία κατσαρόλα το κολοκύθι, με το νερό και την ζάχαρη μέχρι να πήξει το μείγμα μας. Προς το τέλος, ρίχνουμε τον χυμό από το λεμόνι, το ξινό και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε. Σβήνουμε την μαρμελάδα μας και την αφήνουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει την μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα και απολαμβάνουμε!

μαρμελάδα κολοκύθας συνταγή

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Xristina Mayrogeorgou

στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρέματα “Deli”cious!

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close