ΑΠΛΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ!!!!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ: Κόβουμε μια.σφολιάτα σε 3 λωρίδες,της τρυπάμε καλά και της ψήνουμε Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ: Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 κιλό γάλα με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αφού προηγουμένως τα έχουμε διαλύσει σε λίγο γάλα από το κιλό. Όταν πήξει την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 2 κρόκους αυγών,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,1 βανίλια.

Δείτε επίσης: Μιλφέιγ με άγρια μανιτάρια και σάλτσα κρασιού

Οπότε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ: Σφολιάτα,κρέμα,σφολιάτα κρέμα Σφολιάτα,στην μέση λίγη σαντιγί και μπόλικη κρέμα,τέλος απάνω τρίμματα σφολιάτας ψημένη και άχνη ζάχαρη!!!!

Η συνταγή είναι της υπέροχης κυρίας Tzeni Tsanaktsidou‎