Ριγκατόνι τουρλού στον φούρνο με τυριά…❣❣❣ Το πιο εύκολο και γρήγορο φαγητό για τις μέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε και δεν έχετε και χρόνο!
1 πακ. Ριγκατόνι
2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2 κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστούνια
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστούνια
1 πιπεριά πορτοκάλι κομμένη σε μπαστούνια
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ
2 κρεμμύδια ξερά
1 κ.σ. δυόσμος ξηρός
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
100 γρ. Γραβιέρα Κρήτης πικάντικη τριμμένη
100 γρ. Ενταμ τριμμένο
Δείτε ακόμα: Ριγκατόνι με πικάντικες γαρίδες
Πλένουμε καλά και κόβουμε τα λαχανικά μας… βάζουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια… Μετά από 1-2′ Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, τον δυοσμο και ανακατεύουμε… προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τον πελτέ… αφήνουμε 1 λεπτό και Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό…χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσουν για λίγο… εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά μας για 7 λεπτά… κρατάμε λιγο απο το νερο, τα σουρώνουμε και τα ριχνουμε μέσα στο τουρλού μας…
Δείτε ακόμα: Μακαρονάδα φούρνου με κιμά και τυριά! Ένα ονειρεμένο πιάτο
Ρίχνουμε αν χρειάζεται και λίγο από το νερό που κρατήσαμε… τα αφήνουμε για 2 λεπτά και τα Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο πυρεξ… πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για περίπου μισή ώρα…
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες