Από τις βασικότερες συνταγές που πρέπει να ξέρεις στην μαγειρική είναι φυσικά ο κιμάς! Αδυναμία μεγάλη αφού τον χρησιμοποιούμε για γεμιστά κάθε είδους, μακαρονάδες, παστίτσιο και ένα σωρό άλλα αγαπημένα φαγητά! Και εδώ σας έχουμε μία πολύ νόστιμη συνταγή για μυρωδάτο και πεντανόστιμο κιμά για κάθε χρήση φαγητού!
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά από μοσχάρι, ελιά.
2 Μεγάλα κρεμμύδια
2 Σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι,πιπέρι
άλλες φορές βάζω κανελίτσα και άλλες βάζω Μπαχάρι
Ξίδι για το σβήσιμο του κιμά
Ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
Δειτε ακομα Σας περίσσεψε κιμάς; φτιάξτε αυτή την γευστική τάρτα με κιμά και μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω πρώτα τον κιμά μου σκέτο στην κατσαρόλα μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά του ,τον σπάω καλά με ένα πιρούνι να μην μένουν χονδρά κομμάτια.
Τον σβήνω με το ξίδι για να σπάει αυτή η μυρωδιά του κρέατος και αφρατεύει και το κρέας με το ξίδι.
Ρίχνω το λάδι τα κρεμμύδια το σκόρδο και τσιγαρίζω.
Βάζω τον μαϊντανό 4 μεγάλες κουτ της σούπας σπιτική σάλτσα ή έτοιμη και μια κουταλιά πελτέ ,τα μπαχαρικά λίγο νεράκι και αφήνω να βράσει στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα του!!
Δειτε ακομα Γεμιστές πατάτες με κιμά και μπεσαμέλ!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ποια ζώδια κερδίζουν και ποια χάνουν στον έρωτα μέχρι το τέλος του χρόνου
- Grand Hotel : Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικόλα
- Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει ψυχολογικά γιατί κανείς δεν τη πιστεύει
- Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες μέρες
- Τσέρνομπιλ : Τα σκυλιά κοντά στην πυρηνική καταστροφή μεταλλάχθηκαν