Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Υπέροχη τούρτα με παντεσπάνι, κρέμα από ζαχαρούχο γάλα, σιρόπι και γκανάζ σοκολάτας. Αυτή η τούρτα είναι εύκολη στην παρασκευή της, πολύ νόστιμη και πραγματικά απολαυστική! Είναι ιδανική για γενέθλια και γιορτές. Ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας με αυτήν την σπιτική τούρτα που η ιδέα έρχεται από την πάστα ταψιού της Σόφης Τσιώπου.

Υλικά

6 αυγά

6κσ ζάχαρη

6κσ αλεύρι

4κσ κακάο

4κσ σπορέλαιο

1 βανίλια

2κγ μπεικιν

Δείτε ακόμα Ανάμεικτη τούρτα με boueno και καραμέλα σκέτη απόλαυση! 

Για το σιρόπι

2 κούπες νερό

2 κούπες ζάχαρη

1 βανίλια

Για την κρεμά 

2 μορφατ

1 ζαχαρούχο

Για την γκαναζ

2 σοκολάτες γάλακτος

λίγο γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση

Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη μετά βάζω την βανίλια, το αλεύρι, το κακάο,το μπεικιν και τέλος ρίχνω το σπορέλαιο σιγά σιγά. Το αδειάζω σε ένα τσέρκι και το ψήνω στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Το σιροπιάζω καυτό παντεσπάνι, καυτό σιρόπι.

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Δείτε ακόμα Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα πορτοκάλι με σοκολάτα, καρύδια και κανέλα 

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Η συνταγή είναι της Aristi Georgousi Kiriakopoulou

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ


Close