Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Υπέροχη τούρτα με παντεσπάνι, κρέμα από ζαχαρούχο γάλα, σιρόπι και γκανάζ σοκολάτας. Αυτή η τούρτα είναι εύκολη στην παρασκευή της, πολύ νόστιμη και πραγματικά απολαυστική! Είναι ιδανική για γενέθλια και γιορτές. Ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας με αυτήν την σπιτική τούρτα που η ιδέα έρχεται από την πάστα ταψιού της Σόφης Τσιώπου.

 

Εκτέλεση

Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη μετά βάζω την βανίλια, το αλεύρι, το κακάο,το μπεικιν και τέλος ρίχνω το σπορέλαιο σιγά σιγά. Το αδειάζω σε ένα τσέρκι και το ψήνω στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Το σιροπιάζω καυτό παντεσπάνι, καυτό σιρόπι.

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Τούρτα ανάμεικτη με παντεσπάνι και γκανάζ σοκολάτας για γενέθλια και γιορτές!

Η συνταγή είναι της Aristi Georgousi Kiriakopoulou

Close