Τι σημαίνει να είσαι γονιός μέσα από τα μάτια ενός νέου μπαμπά

Πως είναι η ζωή ενός νέου μπαμπά με ένα μωρό στο σπίτι;

Την απάντηση δίνει ο παρακάτω πατέρας, ο οποίος μας αναφέρει 12 νέες -για τον ίδιο- ανακαλύψεις για τη ζωή του, έχοντας πλέον ένα μωρό στην οικογένεια. Ξεχνάμε ότι ξέραμε και το επίκεντρο φυσικά είναι το νέο μέλος! Και μόνο αυτό.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τη ζωή με ένα μωρό μέσα από τα μάτια ενός νέου μπαμπά που η νέα του ερωτική φαντασίωση είναι…ο ύπνος!

1. Το σπίτι σας είναι γεμάτο κινδύνους.

Οτιδήποτε μικρό βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας είτε θα καταστραφεί είτε θα χρησιμοποιηθεί για την πρόκληση τραυματισμών. Το ενενήντα τοις εκατό της προσπάθειας της «ανατροφής» του παιδιού σας είναι προσπάθεια για να αποτρέψετε τον πρόωρο θάνατό του.

2. Ο ύπνος αποτελεί για εσάς τη νέα ερωτική φαντασίωση σας                               

Οκτώ ώρες ύπνου θα είναι για εσάς ακόμη πιο γλυκές από οτι να κάνατε μπάνιο με τη Μόνικα Μπελούτσι. Τουλάχιστον θα έχετε τη δύναμη για αυτό.

3.Έχετε δυσάρεστες πλευρές στην προσωπικότητά σας.

Βλέπετε τον εαυτό σας , στο κέφι, το πείσμα,των άτακτων παιδιών σας. Είναι σαν να κοιτάζετε σε ένα μικρό μαγικό καθρέφτη. Στη θετική πλευρά είναι οτι, θα καταλάβετε επιτέλους τα βάσανα που τραβούσαν οι δικοί σας γονείς από εσάς.

4. Θα γίνετε το πρότυπο για τη κόρη σας.                               

Θα είστε η εικόνα που θα έχει πάντα στο μυαλό της όταν θα επιλέξει έναν άνδρα. Για αυτό το λόγο προσπαθήστε να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό στο πώς θα μεγαλώσετε τη κόρη σας εάν θέλετε έναν αξιοπρεπή γαμπρό!

5. Δεν είναι δυνατό να μπορείτε να τα ελέγχεις όλα                Όταν το μωρό σας αρχίσει τις πρώτες τούμπες στο πάτωμα (όχι αν και όταν ,αλλά πότε να λέτε ), να εύχεστε ότι όλα είναι καλά. Ακόμ8. Το ότι είναι “μικρούλι” δεν σημαίνει οτι θα είναι και “ήσυχο”α κι αν δεν ξέρετε πώς ή σε ποιον να προσευχηθείτε εκείνη τη στιγμή.  

6. Θα είστε “ο κακός μπάτσος”.                                               

Όταν το παιδί σας πάει περίπου στα δύο του χρόνια, θα κάνει τη γυναίκα σας ότι θέλει. Εάν  επιθυμείτε να μην τραβήξετε αυτόν το γολγοθά – να μάθετε να το διατάζετε, να το επιπλήττετε όταν είναι απαραίτητο, και να λέτε «όχι» και εκατό φορές την ημέρα αν όντως χρειάζεται. Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση αυτή για εσάς, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.

7. Ο ελεύθερος σας χρόνος αρχίζει όταν το μωρό κοιμηθεί.

Το μωρό είναι ένας εργοδότης χωρίς καμία ιδέα των υφιστάμενων νόμων για την απασχόληση. Δεν υπάρχουν ημέρες άδειας ή Σαββατοκύριακα από τώρα και στο εξής.

8. Το γεγονός οτι είναι “μικρό” δεν σημαίνει οτι θα είναι και “ήσυχο” .                         

Το μωρό είναι ένας εργοδότης χωρίς καμία ιδέα των υφιστάμενων νόμων για την απασχόληση. Δεν υπάρχουν ημέρες άδειας ή Σαββατοκύριακα από τώρα και στο εξής.

9. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο οτι θα βλέπεις το ίδιο cartoon 50 φορές στη σειρά.

10. Θα αναπτύξεις πλέον την ικανότητα να μπορείς να διαπραγματευτείς με τρομοκράτες.    

Δεν θα θέλει να πάει έξω. Περιμένετε, ναι, θα θέλει. Όχι, αυτά τα γάντια θα λέει δεν ταιριάζουν. Όχι, δεν θα θέλει να ντυθεί. Και όχι, δεν θέλει να πάει έξω μετά από όλα αυτά. Αυτό είναι το παιχνίδι μου θα λέει, αν και δεν είναι’ … “Όλες οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνονται με μαλακή φωνή, με ένα χαμόγελο και με τη χρήση πολλών ονομάτων από κατοικίδια ζώα”.

11. Εκεί βρίσκεται η πραγματική ευτυχία.                                  

Δεν είναι μόνο το παιδί σας ειλικρινής στην έκφραση των συναισθημάτων του, αλλά σας κάνει και εσάς να ακτινοβολείτε από ευτυχία και να νιώθετε μια εσωτερική γαλήνη στη ψυχή σας. Μπορεί να ακούγεται κυνικό, αλλά θα συγκινηθείτε με πολλές από τις πράξεις και από τα λόγια του παιδιού σας. Και αυτό εννοείται δεν είναι λόγος για να ντρέπεστε.

12. Θα είσαι το αλογάκι του “weheeee”.

Πηγή: brightside

 

 

                                                            

Close