15 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει κάνει στην εγκυμοσύνη της!

Αν είσαι έγκυος, ή υπήρξες κάποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει έστω τα μισά από τα παρακάτω! Είναι οι ορμόνες, είναι οι λιγούρες, η πρησμένη κοιλιά και πόδια και το ενδιαφέρον (υπερβολικό θα λέγαμε) συγγενών και φίλων που σου βγάζουν έναν άλλον εαυτό.

Εντάξει σίγουρα είναι από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας που θα θυμάται για πάντα! Αλλά αν βγάλεις αυτήν την οπτική ξέρεις τι μένει; Όλες εκείνες οι άβολες στιγμές της δυσκινησίας, της πείνας, των εξάψεων! Τα παρακάτω πράγματα που βρήκαμε από το   mama365,όσο θα τα διαβάζεις τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο θα έχεις γιατί πολύ απλά θα ταυτιστείς έχοντας κάνει τουλάχιστον τα μισά!

Δείτε ακόμα: Εγκυμοσύνη: Οι αιτίες της αποβολής στα αρχικά στάδια της κύησης

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου λοιπόν…

1. Έχεις, σίγουρα, κάτσει στο πάτωμα για να βάλεις τα παπούτσια σου. Γιατί η κοιλάρα σου δεν αφήνει περιθώρια για ελαφίσιους ελιγμούς, οπότε γιατί να σκας;

2. Έχεις φτάσει στο όριο να βρίσεις ένα κάρο κόσμο, όχι μόνο γιατί τα νεύρα σου δεν είναι καλά, αλλά και γιατί ο καθένας έχει κι από μια γνώμη.

3. Έχεις προσπαθήσει να πείσει τον άντρα σου, όταν η εγκυμοσύνη ήταν πια προχωρημένη (και η πρώτη σας), ότι, όχι, το μωρό δεν παθαίνει τίποτα και, ναι, μπορείτε να κάνετε σεξ.

4. Έχεις γίνει μάστερ νίντζα στο να πιάνεις αντικείμενα με τις πατούσες σου, γιατί το να σκύψεις δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

5. Έχεις –οπωσδήποτε- κυκλοφορήσει άπειρες φορές σε δημόσιους χώρους με το παντελόνι σου ξεκούμπωτο. Γιατί να πιεστείς, στην κατάστασή σου; Δεν φτάνει το σουτιέν-τύραννος;

15 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει κάνει στην εγκυμοσύνη της!

6. Παραδέξου το: έχεις κατηγορήσεις τις «ορμόνες σου που –χαχα- έχουν τρελαθεί… καταλαβαίνετε» και τα νεύρα σου που «αχ, είναι πολύ τεντωμένα αυτήν την περίοδο» για κάποια απλώς κακή ή γκρινιάρικη συμπεριφορά σου έχει μηδέν σχέση με την κύησή σου!

7. Έχεις τοποθετήσει επιδεικτικότατα τα χέρια σου στη βάση της κοιλιάς σου, για να επισημάνεις στο κοινό σου (της ουράς του σούπερ μάρκετ, του τρόλεϊ κ.ο.κ.) ότι δεν είσαι χοντρή, είσαι έγκυος!

8. Έχεις κάνει τουλάχιστον έναν μικρό ή μεγάλο μονόλογο, απευθυνόμενη σοβαρότατα στην κοιλιά σου.

Δείτε ακόμα: 18+1 λόγοι που ο 9ος είναι ο πιο ανυπόφορος μήνας της εγκυμοσύνης

9. Έχεις κάνει επική επιδρομή στα ντουλάπια της κουζίνας, στο ψυγείο και τα πέριξ –κατά προτίμηση σε ώρες νυχτερινές. Έχεις συλλέξει με μανία, αλλά όχι δίχως επιμέλεια, τη λεία σου, την έχεις μεταφέρει προσεκτικά στη φωλιά σου και την έχεις κατασπαράξει.

15 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει κάνει στην εγκυμοσύνη της!

10. Έχεις χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη σου σαν δικαιολογία για να μην κάνεις κάτι. Ποταπό, αλλά αληθινό.

11. Έχεις σιχτιρίσει τουλάχιστον μία φορά την κοινή γνώμη που θέλει την εγκυμοσύνη «μαγική», «θεία» κ.ο.κ., γιατί η δική σου η εγκυμοσύνη σου ‘χει βγάλει την ψυχή κι αναρωτιέσαι αν είσαι η μόνη που νιώθει ταλαιπωρημένη και παχουλή και εξαντλημένη.

12. Κάποτε, κάπου έχεις πιει καφέ ή/ και ένα ποτό. Δεν είσαι περήφανη. Ξέρεις ότι δεν πρέπει. Αλλά δεν άντεξες.

13. Έχεις βγάλει πολλές, πολλές, πολλές selfie καμαρώνοντας φοβερά για την αρχικά μικρή κι αργότερα μεγαλύτερη κοιλιά σου.

Δείτε ακόμα: Πρός ολους τους άνδρες, μάθετε το! Έτσι είναι η εγκυμοσύνη!

14. Έχεις θεωρήσει κάπως περιττή την αποτρίχωση όσων σημείων εκτείνονται κάτω απ’ τον αφαλό σου. Και, εντάξει, δεν είσαι ακριβώς φωτογραφίσιμη, αλλά το συνήθισες το τρίχωμά σου.

15 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει κάνει στην εγκυμοσύνη της!

15. Έχεις κλάψει μόνη σου διακόσιες χιλιάδες φορές βλέποντας ένα βιντεάκι/ μια διαφήμιση ενός λεπτού/ ένα μικροσκοπικό καλτσάκι/ ένα καροτσάκι. Γιατί, ναι, παραπονιέσαι που είσαι πιο παχιά και πιο δυσκίνητη και πιο πρησμένη και πιο κουρασμένη, αλλά κάτω απ’ αυτό το βουνό γκρίνιας, βρίσκεται η πιο μεγάλη και γλυκιά προσμονή.

photos credit: pinterest

Με πληροφορίες από mama365

Close