ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ? ‘’Το σχολιο της δημοσιογραφου που εξοργιζει!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ? ‘’Το σχολιο της δημοσιογραφου που εξοργιζει!

Σχολιαζει η Νατασσα Βασιλειου

Χθες το πρωί, αφού ξυπνήσαμε με τον μπέμπη μου, έκανα καφέ και έβαλα να δω τηλεοραση. Ανάμεσα στα διάφορα θέματα που είχαν επιλέξει να προβάλλουν, ήταν και αυτό το βίντεο που παίζει πολύ τελευταία με μια μανούλα από τη Νορβηγία, η οποία έχει δίδυμα μωράκια και ζορίζεται να τα καταφέρει να κοιμηθούν, Δεν θα σταθώ στο βίντεο, αλλά στα λόγια της δημοσιογράφου που έχει τη στήλη με τα βίντεο και σχολίασε το θέμα ως εξής :
‘’πάμε στη μητέρα που αντιμετωπίζει καθημερινά έναν εφιάλτη, έχει 2 δίδυμα μωρά τα οποία μένουνε σε δύο διαφορετικά δωμάτια, και με το που βγαίνει το ένα μπαίνει το άλλο(απ’ τα δωμάτια). Η κοπέλα είναι 21 ετών μόνο, και θέλω να πω εγώ ρε παιδιά εδώ πέρα, 21 ετών?  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ?? ‘’

Ότι πιο βλακώδες έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα, να πω εγώ με την σειρά μου.
Θεωρώ απαράδεκτο να σχολιάζει μια δημοσιογράφος με τέτοιο τρόπο μια μάνα.
Και ως προς έκπληξη της, θέλω να την ενημερώσω πως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζουν και μανούλες μεγαλύτερης ηλικίας!

Ο πόλεμος που αντιμετωπίζουμε, εν έτη 2014, εμείς που γίναμε μανούλες σε σχετικά μικρή ηλικία, είναι μεγάλος και δέχεται σφαίρες από παντού. Από γυναίκες που επέλεξαν να φτιάξουν πρώτα την καριέρα τους και μετά οικογένεια, αλλά και από εκείνες που έκαναν μικρές παιδιά και το μετάνιωσαν για τους δικούς τους λόγους. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τι μου φαίνεται εμένα σωστό και τι όχι, πολύ απλά γιατί δεν θεωρώ πως υπάρχει λάθος στιγμή για να έρθει ένα παιδί στον κόσμο.
Γιατί να δεχόμαστε με σεβασμό μια γυναίκα  που επέλεξε να μην κάνει παιδιά, και να χλευάζουμε μια κοπέλα που επέλεξε να μην σπουδάσει και να κάνει οικογένεια;
Είμαστε άραγε σε θέση να σχολιάσουμε αρνητικά μια κοπέλα που σε μικρή ηλικία επέλεξε να κρατήσει το παιδί της παρά να το ρίξει; Και ποιος άραγε είναι ο πιο ώριμος σε αυτή τη κατάσταση, η κοπέλα που έστω και σε μικρή ηλικία αναλαμβάνει τις ευθύνες της ή εμείς που σχολιάζουμε αρνητικά όλα τα κορίτσια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία;
Παντρεύτηκα στα 21, έναν άντρα που ερωτεύτηκα παράφορα και επιλέξαμε να κάνουμε παιδί όταν ήμουν 22. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό! Απλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που βρήκα αυτό που έψαχνα σε μικρή ηλικία! Γιατί να πρέπει να απολογηθώ?

Μανούλες όλων των ηλικιών, μην αντιμετωπίζετε τις μικρομαμάδες ως προβληματικό κομμάτι της κοινωνίας! Απλά είμαστε και εμείς που όταν μας ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις λέγαμε απλά …ΜΑΜΑ!!!

στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το σχόλιο της δημοσιογράφου.
είναι στο 129’ και 40’’..και τα σχόλια δικά σας!!!

https://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_m_b_c791t_j3g0%3D</div>

τη σελιδα μας στο facebook την ξέρετε?Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα!

Close