ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

Η σχολική παρέλαση για την επέτειο τηn 28η Οκτωβρίου πλησιάζει κι αυτές οι 15 ι Ιδέες για να φτιάξετε τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση. Παιδικά κοριτσίστικά χτενίσματα που θα αρέσουν και στα πιο απαιτητικά παιδιά! Εγώ στις δικές μου σίγουρα κάποιο από αυτά φτιάξω!

Στην Ελλάδα, κάθε 28η Οκτωβρίου και κάθε 25η Μαρτίου, μαθητές από την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στρατιωτικοί και διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι, παρελάζουν για να τιμήσουν την μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας.

Αν μεγαλώνεις παιδιά που βρίσκονται στις τάξεις του Δημοτικού, φέτος μπορεί να είναι και η πρώτη χρονιά γι’ αυτά που θα παρελάσουν. Ακόμη όμως κι αν έχουν ξαναπεράλάσει στο παρελθόν, οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους στην παρέλαση να είναι όμορφα και περιποιημένα.

Δείτε ακόμα Παιδικά χτενίσματα για κορίτσια: Προτάσεις για το σχολείο, την βόλτα και επίσημες περιστάσεις

Κι αφού δεν μπορούν να επιμεληθούν κάπως το ντύσιμο των παιδιών, αφού είναι συγκεκριμένο, επιμελούνται τα παιδικά τους χτενίσματα. Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες για παιδικά κοριτσίστικα χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε στις κόρες σας φέτος. Διαβάστε παρακάτω: 

 

 

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Κότσος σε σχήμα καρδιάς

Αν δεν μπορείς να δώσετε το σχήμα της καρδιάς στον κότσο της παρακάτω φωτογραφίας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, αφού κι ένας απλός κότσος θα δείξει εξίσου εντυπωσιακός. Μακριά, ελεύθερα μαλλάκια με έναν όμορφο και περιποιημένο κότσο, πάντα κλέβουν την παράσταση.

Ιδέες για να φτιάξετε τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Στεφάνι από τσιμπιδάκια

Μπορείτε να πιάσετε μερικές τούφες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με τσιμπιδάκια και να μαζέψετε με έναν πρόχειρο και απλό τρόπο τα μαλλιά του πίσω. Έτσι θα μοιάζει σαν να έχει ένα στεφάνι, θα φαίνεται καθαρά το προσωπάκι του και τα υπόλοιπα μαλλιά του θα δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

χτένισμα-με-τσιμπιδάκια-για-παιδιά-στην-παρέλαση-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Δύο πλεξούδες

 

 

Οι μαμάδες πολύ συχνά επιλέγουν για τα αγγελούδια τους, δύο πλεξούδες τόσο για το σχολείο, όσο και για την παρέλαση, την βόλτα στο πάρκο ή οπουδήποτε αλλού. Έτσι και στην φετινή παρέλαση, μπορείτε να επιλέξετε δύο περιποιημένες πλεξούδες και το παιδί θα είναι κουκλί!

δύο-πλεξούδες-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε μία αλογοουρά

Αν το χέρι σας πιάνει και θέλετε γι’ αυτήν την σημαντική μέρα για το παιδί ένα εντυπωσιακό παιδικό χτένισμα, μπορείτε να επιλέξετε δύο γαλλικές πλεξούδες που θα καταλήγουν σε μία μακριά αλογοουρά. Είναι ένα πανέμορφο χτένισμα, επίσημο και ό,τι πρέπει για την παρέλαση.

γαλλικές-πλεξούδες-που-καταλήγουν-σε-αλογοουρά-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Δύο μικρά πλεξουδάκια με κορδέλα

Μπορείτε να επιλέξετε λευκή ή μπλε κορδέλα για να ταιριάζει στα χρώματα της σημαίας μας. Δύο μικρά πλεξουδάκια σαν στεφάνι που θα κάνουν το παιδί να μοιάζει με πραγματικό αγγελούδι. Εγώ για τις κόρες μου, μάλλον κάτι τέτοιο θα επιλέξω!

δύο-πλεξουδάκια-με-κορδέλα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Μία ponytail αλογοουρά

Αν μεγαλώνετε κορίτσι που βρίσκεται στην προεφηβεία ξέρετε ότι το χτένισμα που θα επιλέξει θα είναι κάπως…πιο εντυπωσιακό. Έτσι, αν θέλετε ένα χτένισμα σικ, που θα το κάνει να νιώθει λίγο πιο μεγάλο από την ηλικία του, αλλά θα ταιριάζει και απόλυτα ταυτοχρόνως σε αυτήν, τότε η παρακάτω εικόνα είναι για εσάς.

αλογοουρά-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Περίτεχνη αλογοουρά

 

 

Πολλές φορές δεν χρειάζεται πολύς κόπος για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό παιδικό χτένισμα. Μία ψηλή, κλασική αλογοουρά με λαστιχάκια ανά τμήμα της, που την κάνει πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

αλογοουρά-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Πείτε ναι στα γαλλικά κοτσιδάκια

Τα μικρά μας, λατρεύουν τα γαλλικά κοτσιδάκια αφού το αποτέλεσμα μετά (με τις ελαφριές μπούκλες) τα ενθουσιάζει. Κι αν μεγαλώνετε αγόρι, τότε μπορείτε να δείτε και μερικές υπέροχες ιδέες για αγορίστικα χτενίσματα. 

αλογοουρά-με-γαλλικά πλεξουδάκια-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-ιδέες-

Δείτε ακόμα 12 χαριτωμένα παιδικά χτενίσματα κατάλληλα για τις μικρές σας πριγκίπισσες

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

 

 

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

Ιδέες για τα μαλλιά των παιδιών στην παρέλαση: Μακριά μαλλιά με κοτσιδάκια στο πλάι

Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μερικά κοτσιδάκια στο πλάι του κεφαλιού, που θα μοιάζουν με γαλλικά και να αφήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά του παιδιού καλοχτενισμένα και ανάλαφρα. Είναι ένα εύκολο χτένισμα, εντυπωσιακό και θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

Δείτε ακόμα 63 εκπληκτικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά (+ παιδικά)!

ιδέες-για-κοριτσίστικα χτενίσματα-στην-παρέλαση-28η Οκτωβρίου-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το σχολείο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close