5 τύποι κοιλιών και πως να απαλλαγείτε από την καθεμιά

Οι άσχημες κρεμασμένες κοιλιές όταν εμφανίζονται τρομακρατούν όλες τις γυναίκες.  Για να επαναφέρετε με επιτυχία την κοιλίτσα σας στην αρχική της μορφή, θα πρέπει να θυμάστε ότι πρώτα απ ‘όλα είναι απαραίτητο να βρείτε την αιτία της εμφάνισης της και να την εξαλείψετε και στη συνέχεια να επαναφέρετε το σώμα σε φόρμα.

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων κοιλιών, τις αιτίες εμφάνισής τους και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές, ανάλογα με την αιτία εμφάνισης τους. Οι αλλαγές στην εμφάνιση του ανθρώπινου σώματος έχουν πάντα μια αιτία.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του ανθρώπινου σώματος έχουν πάντα μια αιτία.

Δείτε ακόμη: Πιείτε αυτό το ρόφημα και αφαιρέστε το συσσωρευμένο λίπος από χέρια και κοιλιά

Το ίδιο ισχύει και για την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου τύπου κοιλιάς: μερικές φορές η κοιλιά μεγαλώνει ως αποτέλεσμα της γενικής αύξησης του σωματικού βάρους, μερικές φορές ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ορισμένων τροφών. Για να απομακρύνετε την κοιλιά σας με ελάχιστη προσπάθεια, θα πρέπει να προσδιορίσετε την αιτία της εμφάνισής της και να την εξουδετερώσετε.

Δείτε ακόμη: Με αυτές τις ασκήσεις θα ξεφορτωθείτε το λίπος της κοιλιάς, τη δυσπεψία αλλά και το φούσκωμα!

Υπάρχουν πέντε συνήθεις τύποι κοιλιών:

1. κοιλιά από το αλκοόλ. Η μπύρα, το κρασί ή άλλα αλκοολούχα ποτά μπορούν να εμποδίσουν το σώμα μας να αφομοιώσει σωστά το φαγητό. Επίσης, τα αλκοολούχα ποτά έχουν υψηλές θερμίδες. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα πρέπει να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ και να αρχίσετε να τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα.

2. Η κοιλίτσα της μανούλας. Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, η κοιλιά σας εξακολουθεί να περιέχει λίπος. Είναι καλό να ασκείστε και να κάνετε μασάζ στον προβληματικό τομέα. Επίσης, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό σε αυτή την κατάσταση.

3. Κοιλιά από το άγχος. Το άγχος και η κακή ποιότητα ύπνου επηρεάζουν πολύ το σώμα μας και μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Προσπαθήστε να κοιμάστε για 8 ώρες κάθε μέρα και αποφύγετε τα ανθυγιεινά τρόφιμα. Μην πίνετε πολύ καφέ.

4. Κοιλιά από τις ορμόνες. Η ορμονική ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας, να καταναλώνετε υγιεινά τρόφιμα και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Δείτε ακόμη: Έγχυμα για να κάψετε το κοιλιακό λίπος

5. Φουσκωμένη κοιλιά. Τα προβλήματα στο πεπτικό σας σύστημα μπορεί επίσης να είναι μια από τις αιτίες εμφάνισης της κοιλιάς. Πρέπει να πίνετε πολύ νερό και να καταναλώνετε προβιοτικά.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close