Δηλητηρίαση της μούχλας:Τι είναι και πως θα προφυλαχτείτε

Μούχλα. Μπορεί στα αρχικά της στάδια να μην είστε σε θέση να την δείτε ή να την μυρίσετε, αλλά μπορεί να αυξάνεται στο σπίτι σας και να είναι ο κύριος λόγος  ο λόγος που αισθάνεστε άρρωστοι. Η δηλητηρίαση της μούχλας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υγεία σας.

 

point-mold-and-cloud-mold-1029825_960_720

Τα συμπτώματα 

Προβλήματα μνήμης,  πρόβλημα με την εστίαση και την εκτελεστική λειτουργία
Κόπωση, αδυναμία,  αίσθημα κόπωσης
Μυϊκές κράμπες, πόνοι, πόνος στις αρθρώσεις χωρίς φλεγμονώδη αρθρίτιδα, επίμονο πόνο νεύρων,
Μούδιασμα και μυρμήγκιασμα
Πονοκέφαλος
Ευαισθησία στο φως, κόκκινα μάτια,  θολή όραση
Βήχας, δύσπνοια,  συμπτώματα του άσθματος
Ίλιγγος
Επίμονο πόνο νεύρων
Κοιλιακό άλγος, ναυτία, διάρροια, αλλαγές στην όρεξη
Μεταλλική γεύση
Νυχτερινές εφιδρώσεις ή άλλα προβλήματα με τη ρύθμιση της σωματικής θερμοκρασίας
Υπερβολική δίψα
Αυξημένη ούρηση

How-to-Remove-Mold-from-Walls-Other-Mildew

Τι είναι η μούχλα;

Πολλαπλά είδη μυκήτων που αναπτύσσονται σε ίνες και αναπαράγονται με τη διαμόρφωση μικροσκοπικών σποριών που φυτρώνουν, αόρατα με γυμνό μάτι. Η μούχλα αναπτύσσεται σε υγρές, ζεστές περιοχές, εσωτερικά και εξωτερικά. Ακόμα κι αν ζείτε σε ένα στεγνό μέρος η μούχλα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν υπάρχουν διαρροές νερού, ανεπαρκώς αεριζόμενα μπάνια, ή πλημμύρες.

Η μούχλα μπορεί να αυξηθεί στο μπάνιο σας, στο ντους ή στη γωνία κοντά στο ντους σας, ειδικά αν το δωμάτιο δεν είναι καλά αεριζόμενο. Μπορεί να αναπτυχθεί στα παπούτσια, τα  ρούχα, τα χαλιά, τα έπιπλα, βιβλία και εφημερίδες. Μπορεί να κυκλοφορεί στο κλιματιστικό, ειδικά αν αλλάζετε τα φίλτρα σπάνια.

Εδώ θα βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν ν απαλλαγείτε από την μούχλα σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close