6 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να εξαφανίσετε το λίπος της κοιλιά σας!

Πολλά άτομα, μπερδεύουν την τόνωση του κορμού τους μς τους κοιλιακούς. Ωστόσο, αυτά τα  2 είναι πολύ διαφορετικά.

Ο κορμός περιλαμβάνει τους κοιλιακούς, τους γλουτούς , τους μυς χαμηλά στην πλάτη και τα ισχία. Ενώ οι κοιλιακοί είναι απλά οι κοιλιακοί.

Η εκγύμναση του κορμού σας θα σας δώσει ισχυρότερους κοιλιακούς, αλλά θα βελτιώσει επίσης και τη στάση του σώματος , θα ανακούφιση την οσφυαλγία σας, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε διάφορους τραυματισμούς,αλλά μπορεί να βελτιώσει και την αθλητική απόδοση σας. Οπότε μην χάνετε χρόνο. Ήρθε η ώρα να δυναμώσετε το κορμό σας!

Ο κορμός περιλαμβάνει τους κοιλιακούς, τους γλουτούς , τους μυς χαμηλά στην πλάτη και τα ισχία. Ενώ οι κοιλιακοί είναι απλά οι κοιλιακοί.

Ημέρα 1

Δείτε ακόμη: Καθίστε και χάστε κιλά!! Εξαφανίστε το λίπος της κοιλιάς με αυτές τις 5 ασκήσεις της καρέκλας!

Αυτή η πρώτη προπόνηση περιλαμβάνει τρεις απλές ασκήσεις οι οποίες διαρκούν λιγότερο από πέντε λεπτά για να τις κάνετε. Εάν αισθάνεστε οτι έχετε πολύ όρεξη, μπορείτε να κάνετε αυτές τις ασκήσεις 2 φορές μέσα στην ημέρα.

Άσκηση 1: 10 επαναλήψεις ανά πλευρά

Άσκηση 2: 10 επαναλήψεις ανά κάθε πλευρά

Άσκηση 3 : 35 βήματα

Δείτε ακόμη: Μειώστε το λίπος στην κοιλιά μέσα σε 7 ημέρες εύκολα και γρήγορα.. Χωρίς δίαιτα!

Ημέρα 2η:

Η προπόνηση της δεύτερης μέρας περιλαμβάνει τέσσερις δύσκολες ασκήσεις που μπορεί να ολοκληρωθούν σε πέντε λεπτά ή λιγότερο. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας μπορείτε να κάνετε αυτή την προπόνηση και δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα.

Άσκηση 1:  15 επαναλήψεις ανά πλευρά
Άσκηση 2:  Μείνετε σε αυτή τη στάση για 30 δευτερόλεπτα
Άσκηση 3: Κάντε 10 επαναλήψεις
Άσκηση 4: Κάντε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά

Δείτε ακόμη: Επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και χάστε τώρα το λίπος από το σώμα σας με αυτές τις τροφές

Ημέρα 3η

Τώρα ήρθε η ώρα για την Τρίτη ημέρα!

Αυτή η προπόνηση αποτελείται από τέσσερες σούπερ δύσκολες ασκήσεις για την ενδυνάμωση του κορμού σας οι οποίες εκτελούνται σε ένα γρήγορο, εξάλεπτο πρόγραμμα που θα ενδυναμώσει όλο το κορμό σας

Άσκηση1: 6 επαναλήψεις ανά πλευρά
Άσκηση 2: 10 επαναλήψεις ανά πλευρά
Άσκηση 3: 10 επαναλήψεις ανά πλευρά
Άσκηση 4: 10 επαναλήψεις ανά πλευρά

Πηγή: healthy-holistic-living.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close