Συγκινεί η Γιάννα Τερζή με το μήνυμά της στο instagram για τον πατέρα της Πασχάλη

Η Γιάννα Τερζή λατρεύει τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή και σήμερα που γιορτάζουν οι πατεράδες όλου του κόσμου, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον δικό της πατέρα, τον Πασχάλη όπου είναι μέσα στο αυτοκίνητο και γελούν.

τερζης

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Το πιο σημαντικό πράγμα που μου έμαθε είναι να είμαι ΑΛΗΘΙΝΗ. Ο λόγος που βρωμάει ο τόπος από ψεύτικους ανθρώπους είναι γιατί κάποιοι πατεράδες δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλους τους άξιους!! Σας αγαπάμε και μας είστε απαραίτητοι!! Happy father’s day to all the real ones!!».

gossip

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close