Αυτή η μαμά που γέννησε 3 μωράκια σε ένα χρόνο, δεν νιώθει καθόλου ντροπή για το σώμα της!

 

Μόλις σε ένα χρόνο, το σώμα της Eliza Curby πέρασε δύο εγκυμοσύνες και μεγάλωσε τρία μωρά. Μετά από τη γέννηση μέσω επείγουσας καισαρικής σε ένα κοριτσάκι τον Ιανουάριο του 2016, η blogger Aussie επικεντρώθηκε στην σωματική της ανάκαμψη και στο να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως νέα μαμά.

Δείτε ακόμη: Φυσικός τοκετός: Η αμφιλεγόμενη αλήθεια του!

Αλλά όταν ο μικρός Τσάρλι ήταν μόλις 6 εβδομάδων, η Eliza άρχισε να αισθάνεται πολύ κουρασμένη και πίστευε οτι σε αυτό ευθύνεται η στέρηση ύπνου, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος- σε δίδυμα.

“Σας δείχνω την φωτογραφία γιατί δεν με ενοχλεί κανένα από τα σημάδια που έχει πάνω το σώμα μου τώρα”

Όταν η Εliza γέννησε για δεύτερη φορά μέσα σε 11 μήνες, καλωσόρισε δύο αγοράκια και μοιράστηκε τι επέφερε αυτή η διαδικασία στο σώμα της. “Σας δείχνω την φωτογραφία γιατί δεν με ενοχλεί κανένα από τα σημάδια που έχει πάνω το σώμα μου τώρα”, έλεγε η Eliza σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τα σημάδια στο στομάχι της.  “Επειδή είμαι υπερήφανη για το τι έχει κάνει το σώμα μου για μένα, σε αντίθεση με πολλές γυναίκες που αισθάνονται την ανάγκη να το κρύψουν”.

Δείτε ακόμη: Τα Στάδια Του Τοκετού. Τι Συμβαίνει Και Τι Να Περιμένει Η Μελλουσα Μαμά

Αυτή η μαμά που γέννησε 3 μωράκια σε ένα χρόνο, δεν νιώθει καθόλου ντροπή για το σώμα της!

Για να δείξει μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το τι σημαίνει να είσαι νέα μητέρα, η Εliza θέλει να αναδείξει την μεταγενέστερη πραγματικότητα της ανάμεσα στις αμέτρητες άλλες μαμάδες που μοιράζονται τα “τέλεια” σώματα τους λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό. “Επειδή αισθάνομαι όμορφη με το δέρμα μου – ακόμα κι αν υπάρχει αρκετό από αυτό!” αυτή έγραψε. “Επειδή η ομορφιά έχει πολλές μορφές.”

Δείτε ακόμη: Σε ποιο μήνα είμαι; Πώς θα υπολογίσετε το μήνα εγκυμοσύνης

Αν και κάποιες μπορεί να μην ήθελαν να δουν οι άλλοι πως ακριβώς μοιάζει το σώμα τους μετά από τη γέννηση τριών μωρών μέσα σε 11 μήνες, η Εliza δείχνει κάθε ατέλεια της στον κόσμο για έναν σημαντικό λόγο. “Επειδή μπορώ”, έγραψε. “Επειδή πρέπει επίσης να είσαι περήφανη. Αυτό είμαι εγώ … Αγαπώ το σώμα μου”.

thestir.cafemom.com

 

Close