Κάν’ το όπως ο μπαμπάς!
 

Ο καλύτερος τρόπος για να εκπαιδεύσουμε το παιδί μας να κάνει κάτι είναι να το κάνουμε εμείς πρώτα. Διαβάστε παρακάτω τρόπους που θα βοηθήσουν να μάθει το παιδί σας, ενώ παράλληλα θα περάσετε διασκεδαστικά το χρόνο μαζί του!


Βούρτσισμα δοντιών! Εύκολή υπόθεση;
Πρέπει το παιδί να το δει σαν παιχνίδι και να είναι διασκέδαση για αυτό, παρά αναγκαστική και βαρετή διαδικασία. Το πρότυπο του παιδιού σου είσαι εσύ, ο γονιός του. Είσαι για αυτό ήρωας. Αντιγράφει ό,τι κάνεις, ό,τι λες, ό,τι σου αρέσει, ακόμη και τις κινήσεις σου και το περπάτημά σου. Όταν λοιπόν βουρτσίζεις τα δόντια σου, κάνε το με ενθουσιασμό, με χαρά, κάνε το να μοιάζει με παιχνίδι. Το παιδί θα κάνει το ίδιο. Άσε το να σε αντιγράψει. Αγόρασε του οδοντόβουρτσα ίδιο χρώμα με τη δική σου. Και φυσικά το σωστό πλύσιμο των δοντιών πρέπει να συνοδεύεται και από μια καλή παιδική οδοντόκρεμα!

Ώρα για μπάνιο!
Επηρεάστε το απρόθυμο για μπάνιο παιδί σας δίνοντας εσείς το καλό παράδειγμα και δείχνοντάς πόσο διασκεδαστικό είναι να κάνει μπάνιο.  Έχετε μαζί σας  τα αγαπημένα του παιχνίδια μπάνιου, πλαστικά παπάκια που επιπλέον, παιχνίδια που βγάζουν σαπουνόφουσκες και δείξτε του πώς μπορείτε να παίξετε με αυτά. Συνεχίστε το διασκεδαστικό σας μπάνιο φτιάχνοντας αστεία σχήματα με τα μαλλιά σας και τις σαπουνάδες από το αφρόλουτρο!Μαγειρεύουμε μαζί!
Η διαδικασία της παρασκευής του φαγητού είναι πολύ δημιουργική για ένα παιδί. Του μαθαίνει καταρχήν πολλά μυστικά για τα υλικά αλλά και για τα οφέλη των τροφών. 
Του δίνει μια άλλη διάσταση, άγνωστη συνήθως, για το πώς φτιάχνονται τα φαγητά. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά μας να ξέρουν τι τρώνε και αυτό να μην γίνεται άβουλα και μόνο και μόνο πρέπει να φάνε. Αφού ετοιμάσετε μαζί κάποιο φαγητό μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ειδικά σκεύη έτσι ώστε να διατηρείται φρέσκο!

Τέλος μην ξεχνάτε και τη δικιά σας καθημερινή περιποίηση, γιατί οι Cool Μπαμπάδες έχουν τα μυστικά τους όπλα!
Περιποιηθείτε το δέρμα σας με ενυδατική κρέμα με κέδρο και πρόπολη. Μειώστε τα σημάδια κούρασης στην περιοχή των ματιών και αντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους, με κρέμα ματιών ειδική για άντρες, από εκχύλισμα από σφένδαμο που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη!

Ανακαλύψτε όλα τα  προϊόντα για την παιδική περιποίηση αλλά και την αντρική περιποίηση!

 

Close