Πως θα διώξετε μακρυά την αρνητική ενεργεία!

Κάθε σκέψη, συναίσθημα, χημικό στοιχείο, μέταλλο, φυσικό αέριο, ήχος, χρώμα, πλανήτης, τοξίνη, τα πάντα σε αυτό το σύμπαν είναι ενέργεια που είναι ζωντανή και ευφυής.Η ενέργειεα από αυτές τις πηγές μπορεί να είναι θετική ή αρνητική.Οι ψυχικές διαταραχές είναι ροές από την αρνητική ενέργεια που μπορεί να έχετε μέσα στο σώμα σας. Οι οντότητες και τα αρνητικά πνεύματα είναι ενέργειες που δημιουργούν μπλοκαρίσματα στις αύρες σας, με αποτέλεσμα να την αποδυναμώνουν και να σας προκαλούν προβλήματα σωματικής συμπεριφοράς. Η ίδια η γη απελευθερώνει αρνητικές και τοξικές ενέργειες που μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σας.
Κάθε άτομο μπορεί να δημιουργήσει αρνητική ενέργεια μέσα του μέσω της συνεχούς αρνητικής σκέψης, συναισθήματος και την αρνητική συμπεριφορά.
Μόλις η αρνητική ενέργεια καταβάλει μέσα το σώμα σας και το μυαλό σας, κάθετε εκεί μέχρι να ελευθερωθεί.
Επιπτώσεις από την αρνητική ενέργεια
Η αρνητική ενέργεια μπορεί να γεμίσει ένα δωμάτιο, ένα γραφείο, ένα αυτοκίνητο, και ένα άτομο. Μπορεί εύκολα να περάσει από την αύρα ενός ατόμου στην αύρα ενός άλλου . Μπορείτε να απορροφήσετε την αρνητική ενέργεια από τους άλλους απλά με το να είστε στο ίδιο δωμάτιο.

 

Η ενέργεια μπορεί να είναι αρνητική και επιβλαβής για τον άνθρωπο.
Η θετική ενέργεια αντιθέτως σας ενισχύει και να σας ενεργοποιήει. Η αρνητική ενέργεια δημιουργεί εμπόδια στην αύρα σας και τα τσάκρα και δημιουργεί κόπωση, σύγχυση, ένα βραδύτερο ρυθμό της σκέψης και δράσης, κατάθλιψη, σας αποδυναμώνει και τελικά προκαλεί πραγματική σωματική ασθένεια. Μπορούν να δημιουργήσει εμπόδια στο εσωτερικό ενεργειακό σύστημα σας, που ονομάζεται το μεσημβρινό σύστημα.
Η διαδικασία της γήρανσης επιταχύνεται μέσω της συσσώρευσης αρνητικής ενέργειας στην αύρα σας, στο μεσημβρινό σύστημα, και σε όλα τα ενεργειακά συστημάτα μέσα σας και γύρω σας. Επιβραδύνει το φυσικό σας συστήμα καιπροκαλεί μείωση των ποσοστών της δόνησης, η οποία στη συνέχεια επιτρέπει σε άλλους αρνητικούς εισβολείς να εισέλθουν και να παραμείνουν στο σώμα σας.Κρατώντας τον εαυτό σας ελεύθερο από αρνητικές ενέργειες θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια μακρύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.
Η επίθεση της αρνητικής ενέργειας αφήνει τρύπες και ανοίγματα στην αύρα σας. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε δύσπιστοι, ανήσυχοι, νευρικοί, φοβισμένοι, και σωματικά στραγγισμένοι και κουρασμένοι.
Έαν θέλετε να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι ή το γραφείο σας, εδώ θα βρείτε μερικές λύσεις

 

1. Θαλασσινό αλάτι.

 

Χρησιμοποιείται συνήθως στο Feng Shui για να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια και να επιτρέψουμε στο ισορροπημένο chi να ρέει μέσα στο σπίτι. Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται είτε μόνο του ή αναμεμειγμένο με νερό και τοποθετείτε σε ορισμένες περιοχές του σπιτιού. Αναμείξτε 5 – 6 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι σε ένα κουβά με νερό και σφουγγαρίστε τα πατώματα με το μείγμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μπολ γεμάτο με θαλασσινό αλάτι σε κάθε γωνιά του σπιτιού που κοιτάει βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά. Τα κύπελλα του αλατιού πρέπει να αφεθούν σε έναν ανοιχτό χώρο και να μην τοποθετούνται σε ντουλάπι. Θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 2 μήνες.

 

2 Καθαρίστε χαλιά, κουρτίνες, τοίχους, παράθυρα κ.λπ.
Κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας, αφαιρείτε την αρνητική ενέργεια. Ο καθαρισμός κάνει το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας ελαφρύτερο και πιο θετικό. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της διοργάνωσης, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον και της απομάκρυνση τοξικών προϊόντων από το περιβάλλον σας. Απλά το άνοιγμα των παραθύρων φέρνει φρέσκο αέρα και συνεπώς θετική ενέργεια.

 

3 Βάλτε τάξη στην ακαταστασία.
Τα πράγματα όπως παλιά περιοδικά και βρώμικα ρούχα μπορούν να παγιδεύουν πολύ αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Αφαιρέστε παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον. Κρατήστε τα τραπεζάκια καθαρά χωρίς πολλά αντικείμενα επάνω. Βάλτε τα ρούχα σας σε ένα καλάθι πλυντηρίων. Πλύνετε τα βρώμικα πιάτα σας. Η αρνητική ενέργεια χρειάζεται αντικείμενα για να φωλιάσε ώστε να μπορεί να παραμείνει γύρω.

 

4. Κάντε δυνατούς θορύβους. 
Αυτός είναι ο λόγος που οι Κινέζοι εφήυραν τα πυροτεχνήματα αγάπης. Οι δυνατοί θόρυβοι διαλύουν την κακή ενέργεια.Η Μητέρα Φύση κάνει το ίδιο πράγμα με το θόρυβο των βροντών στις καταιγίδες ..

 

5 Ανοίξτε τα παράθυρα και αφήστε το φρέσκο ​​αέρα μέσα και την αρνητική ενέργεια έξω.
Προσοχή όμως!Μην αφήνετε τη ρύπανση τον θόρυβο απο οικοδομές και αυτοκίνητα ή τις τοξίνες να εισέλθουν στο σπίτι σας.Προτιμήστε να αερίσετε τον χώρο σας τις ώρες κοινής ησυχίας ή πολύ νωρίς το πρωί .

 

6. Διαλογισμός
Ένας σωστός διαλογισμός μία ή δύο φορές την ημέρα στο χώρο σας θα μεταδώσει ισχυρές θετικές δόνησεις. Τα vibes που εκπέπονται από μια κατάσταση διαλογισμού του μυαλού, κάνουν την θετική ενέργεια πιο ισχυρή από την αρνητική .

 

7. Άλλες τεχνικές εκκαθάρισης του χώρου.Από την αρνητική ενέργεια.  Αυτές περιλαμβάνουν αναμμένα κεριά, ραβδοσκοπία, βότανα ή θυμίαμα,κουδούνια, κύμβαλα και ψαλμωδία. Κάψτε λεβάντα, μέντα ή ευκάλυπτο μέσα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αυτές οι μυρωδιές θα εμφυσήσουν θετική ενέργεια στον χώρο και θα σπρώξουν προς τα έξω οτιδήποτε αρνητικό.
8. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα. 
Οι Κινέζοι ασκούν την τεχνική του Φενγκ Σούι. Τακτοποιήστε και ταξινομήστε έτσι τα έπιπλα σας, ώστε ο χώρος σας να παραμένει όσο το δυνατόν ευρύς και ανοιχτός, επιβάλοντας σε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια να διαλύθεί.

 

Close