Ευή Αδάμ:Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας

Το ότι πήραν τα καλύτερα γονίδια από τον πατέρα και τη μητέρα τους επιβεβαιώνουν οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, η Δανάη και η Νεφέλη, που φωτογραφήθηκαν μαζί με τη μητέρα τους!

«Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας, η οποία στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Μέχρι σήμερα είμαι το σχολικό, η καθαρίστρια, ο σοφέρ, η μαγείρισσα, η πανταχού παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής των δυο κοριτσιών μου. Αυτή είναι η δική μου πλευρά. Η ζωή μου είναι αφοσιωμένη στις κόρες μου. Η μικρή μου κόρη έγραψε σε σχολική έκθεση “όταν μου χαμογελάει, φωτίζεται η ψυχή μου” και η μεγάλη σε μια ανάλογη “η μαμά είναι το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένεια. Αυτή τα κάνει όλα, είναι πάντα εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσποιείται ότι είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι”. Τι να πούμε περισσότερο; Τώρα δε χρειάζεται να προσποιούμαι, είμαι καλά», αναφέρει το πρώην μοντέλο, μιλώντας για την περίοδο μετά το διαζύγιο από τον τραγουδιστή.

(Όρθια, η 12χρονη Δανάη και δίπλα της η 15χρονη Νεφέλη)
eyh-adam-kores
Αν και η 12χρονη Δανάη και η 15χρονη Νεφέλη φαίνεται πως έχουν όλα τα εφόδια για να ασχοληθούν με το μόντελινκ, όπως η μητέρα τους, έχουν επιλέξει άλλη πορεία: η πρώτη αγαπά το πιάνο και θέλει να ασχοληθεί με την μουσική, ενώ η δεύτερη, αν και αθλήτρια του βόλεϊ, έχει βαθμολογία 19,6 στο σχολείο και θέλει να σπουδάσει οικονομικά.
«Βλέπω στοιχεία μου και στις δυο, αλλά περισσότερο βλέπω στη μεγάλη μου κόρη, τη Νεφέλη. Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα . Πιο αφηρημένη. Με το ένα πόδι σ’ αυτό τον κόσμο και με το άλλο σ’ έναν κόσμο με ήχους, χρώματα, φαντασία, σ’ ένα μαγικό κόσμο», αναφέρει η Εύη.
star.gr
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close