Τι δήλωση έκανε ο Brad Pitt για τα παιδιά του?

 

Μετά τη δήλωσή του στο ανδρικό περιοδικό GQ πως «ο γάμος δεν είναι απλά ένας τίτλος, αλλά πολύ περισσότερα…», ο Μπραντ Πιτ μίλησε για την πατρότητα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Psychologies.
«Βλέποντας τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, μαθαίνεις να εκτιμάς την ομορφιά της οικογένειας. Είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να ζήσεις. Νιώθω ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου από τότε που έγινα πατέρας», δήλωσε ο 50χρονος σταρ για τα έξι παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί – τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- και συνέχισε:
«Η πατρότητα με άλλαξε σε πολλά επίπεδα, και με έκανε πιο γενναιόδωρο και ζωντανό. Βλέπω τα παιδιά μου σαν ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μου, και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να τα μεγαλώνεις και να τα εκπαιδεύεις ώστε να τα βοηθάς να βρουν τον δρόμο τους στη ζωή».
Για να καταλήξει, λέγοντας πως λατρεύει το να είναι πατέρας, αλλά και όλες τις ευθύνες που αυτό εμπεριέχει: «Νοιάζομαι για εκείνα όλη την ώρα, πολύ περισσότερο απ’ ότι νοιάζομαι για τον εαυτό μου. Αυτός νομίζω πως είναι ο ορισμός της αγάπης. Βλέπεις τον εαυτό σου να γίνεται πιο γενναιόδωρος και δοτικός, και να θέλει μόνο το καλύτερο για την οικογένειά του».
Να σημειωθεί πως Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν στις 23 Αυγούστου, κάτω από άκρα μυστικότητα, στο κτήμα τους Chateau Miraval στη Νότια Γαλλία, ύστερα από εννέα χρόνια σχέσης.
πηγηnews.gr

Close