Χάστε κιλά ξαπλώνοντας για 15 λεπτά στο κρεβάτι κάθε μέρα, χωρίς δίαιτα ή ασκήσεις!

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για τη μέθοδο αυτή, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξαπλώσετε σε οριζόντια θέση για 5 λεπτά, τρεις φορές σε καθημερινή βάση.

Το να χάσετε κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο! Μήπως νομίζετε οτι πρόκειται για παραμύθι; Και όμως δεν είναι παραμύθιιι είναι αλήθεια! Ωστόσο, τα τελευταία 10 χρόνια, η Ιάπωνας γιατρός Fucuty βοηθά τις γυναίκες να χάσουν βάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα χωρίς κάποια ειδική δίαιτα, ασκήσεις ή χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Δείτε ακόμη: Πόσο αποτελεσματική είναι η δίαιτα Ζώνης;

Η μέθοδος αυτή περιγράφεται στο βιβλίο της γιατρού που πωλείται στην Ασία σε περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα!

Η γιατρός λέει ότι δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία για γρήγορη απώλεια βάρους. Θα χρειαστείτε μόνο μια μεγάλη πετσέτα, και μερικά σχοινιά προκειμένου να δέσετε την πετσέτα σε ρολό, μια επίπεδη επιφάνεια και 15 λεπτά ελεύθερου χρόνου.

Η μέθοδος είναι επίσης πολύ εύκολη και αποτελεσματική ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από να κάθεστε σε οριζόντια θέση τρείς φορές την ημέρα ανά 5 λεπτά.

Δείτε ακόμη: 10 λεπτά αυτής της άσκησης καίνε περισσότερες θερμίδες από 30 τζοκινγκ

Η γιατρός Fukujuji είναι ειδική σε θέματα που αφορούν την περιοχή της λεκάνης και έχει ανακαλύψει ότι η κύρια αιτία για τους λιπώδεις ιστούς στην περιοχή γύρω από την κοιλιά και τη μέση είναι η κακή τοποθέτηση της λεκάνης και των υποπλεύριων οστών.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για τη μέθοδο αυτή, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξαπλώσετε σε οριζόντια θέση για 5 λεπτά, τρεις φορές σε καθημερινή βάση.

Μετά την αποκάλυψη ότι αυτά τα δύο θέματα συνδέονται, ανακάλυψε μια μέθοδο, χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να χάσετε τα λίπη γύρω από την κοιλιά πολύ γρήγορα και εύκολα.

Δείτε ακόμη: Τέλεια Δίαιτα! Χάστε 8 κιλά σε 7 ημέρες~

Δείτε πώς πρέπει να κάνετε αυτή τη μέθοδο:

  • Στερεώστε την πετσέτα σε ρολό και δέστε τη με λίγο σχοινί.
  • Καθίστε σε μια καθαρή επιφάνεια, το καλύτερο είναι πάνω σε ένα επίπεδο πάτωμα .
  • Βάλτε την πετσέτα κάτω από την πλάτη σας, στο ύψος του ομφαλού σας και στη συνέχεια ξαπλώστε (η πετσέτα θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη από την πλάτη σας)
  • Ανοίξτε τα πόδια σας στο μήκος των ώμων σας και λυγίστε τα πόδια σας, έτσι ώστε να αγγίζουν κάτω μόνο τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών.
  • Άπλωσε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και γυρίστε τις παλάμες προς τα κάτω. Στη συνέχεια, αγγίξτε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού με το μικρό δάχτυλο του αριστερού.

Αυτό είναι όλο! Αν και φαίνεται πολύ απλό, η θέση αυτή δεν είναι και πολύ άνετη!

Αν σας είναι δύσκολο να τεντώσετε τα χέρια σας , τις πρώτες φορές τεντώστε τα όσο μπορείτε, αλλά μην ξεχνάτε να αγγίζετε με τα μικρά δάχτυλα στα χέρια καθώς και με τα μεγάλα δάχτυλα στα πόδια σας.

Θα πρέπει να ξαπλώνετε σε αυτή τη θέση για 5 λεπτά, τρεις φορές την ημέρα.

Θα πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση καθημερινά για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προσοχή: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το πυελικό ή άλλες ασθένειες οστών, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε αυτή τη μέθοδο.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close