"Δεν θέλει να έχουν οι γονείς μου επαφή με το παιδί μας…"

Είμαι 20 χρονών και νομίζω πως θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι.

Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά. Από μικρή δεν ήθελα και πολλά, απλά να έχω μια οικογένεια και να είμαι μια καλή μαμά. Όταν έμεινα έγκυος, αποφασίσαμε να το κρατήσουμε και να κάνουμε τα πάντα για το μωρό αυτό που θα ερχόταν στον κόσμο, παρόλο που οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι το σωστό είναι να το ρίξω. Δεν σκέφτηκα ποτέ την έκτρωση, το θεωρώ φόνο.

Δείτε ακόμα:  Είμαι σε απόγνωση! Όλοι είναι εναντίον μου επειδή γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου!&

Η οικογένειά μου δεν αντιμετώπισε ωραία τον δικό μου, ένιωσε μια αρνητικότητα και εκείνος και δεν θέλει να έχει επαφές το παιδί με τους δικούς μου γιατί λέει πως τότε που ήμουν έγκυος όλοι έλεγαν να το ρίξω, ότι δεν πρόσφεραν ουσιαστικά πράγματα σε μένα και το μωρό και εκεί που δεν θέλουν αυτόν δεν θα δουν και το παιδί. Είναι πολύ καλός μπαμπάς μας φροντίζει και τις δύο και θέλει το καλύτερο για μας… άλλωστε γι’ αυτό μετακομίζουμε εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον για την κόρη μας. Μόνο σε αυτό το θέμα είναι κάθετος και κάθε φορά που αναφέρω τους γονείς μου γίνεται χαμός. Από την άλλη μεγάλωσε χωρίς πατέρα που δεν νοιάστηκε ποτέ, δύσκολα με μια μάνα και μια θεία τρελές, κουτσομπόλες και που ποτέ δεν στήριξαν τις επιλογές του και δεν τον ενθάρρυναν.

Δείτε ακόμα: Έχω σοβαρό πρόβλημα με το σόι του άντρα μου!

Αυτή είναι ιστορία μου. Έμεινα έγκυος και παρόλο που όλοι σχεδόν ήταν εναντίον μου, το κράτησα και δεν το μετανιώνω ούτε ένα λεπτό.

Μαμά Δ.

Πηγή: eimaimama
Close