Διαλέξτε μια πεταλούδα ανάλογα το μήνα που γεννηθήκατε και δείτε τι έχει να πει για εσάς..

Οι πεταλούδες είναι σύμβολο αγάπης, ευτυχίας και βαθιάς μεταμόρφωσης της ψυχής. Είναι ισχυρά σύμβολα της Ζωής και κάθε πεταλούδα αντιπροσωπεύει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά ανάλογα το με το μήνα με τον οποίο συνδέεται. Μάθετε τι αποκαλύπτει η πεταλούδα για το δικό σας μήνα γέννησης και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Ιανουάριος:

Είσαι ένα πολύ προσεκτικό άτομο και ένας  καλός ακροατής. Αυτό σου το χαρακτηριστικό σε κάνει να προσελκύεις πολλούς φίλους, καθώς όποιος έχει πρόβλημα έρχεται σε εσένα. Σε θαυμάζουν για την αισιόδοξη και θετική σου στάση απέναντι στη ζωή. Αγαπάς την ανεξαρτησία, την ελευθερία και την ομορφιά. Όπου μπαίνεις αμέσως γεμίζεις το χώρο με χαρά. Η αύρα και το χάρισμα σου είναι πολύ έντονα και οι άνθρωποι υποσυνείδητα προσελκύονται προς εσένα εξαιτίας της.

Φεβρουάριος:

Είσαι ένα άτομο με σιγουριά, ζωντάνια και με πολύ γοητεία. Μπορείς να είσαι το αφεντικό εάν θέλεις ή να είσαι αόρατος,αυτό εξαρτάται από εσένα και αυτή η μοναδική ικανότητα σου σε κάνει να ξεχωρίζεις. Μπορείς να γοητεύσεις του πάντες με την αύρα σου.

Μάρτιος:

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα σου είναι οτι δεν εγκαταλείπεις ποτέ. Ωστόσο,ακόμη και αν επικρατεί χάος, είσαι ένα άτομο που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Έχεις αποφασιστικότητα και θέλεις να διατηρήσεις έναν σταθερό ρυθμό στη ζωή. Πιστεύεις ότι όλα γίνονται για καλό και η διαίσθησή σου είναι πολύ δυνατή. ‘Έχεις επίσης πολύ έντονη προσωπικότητα,  ωστόσο έχεις βαθιά κρυμμένη μια πλευρά της προσωπικότητάς σου.

κάθε πεταλούδα αντιπροσωπεύει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά ανάλογα το με το μήνα με τον οποίο συνδέεται.

Απρίλιος:

Είσαι ένα συναισθηματικό άτομο και σε ενδιαφέρουν πολύ τα μικρά πράγματα. Σε αγαπούν για τη φροντίδα και την ευαισθησία σου. Αγαπάς την ηρεμία και κάνεις τον κόσμο ένα πολύ όμορφο μέρος με τη θετικότητα και την ειρηνική σου φύση. Δεν σου αρέσει να έρχεσαι σε συγκρούσεις και δεν σου αρέσει να μιλάς πολύ.

Μάϊος:

Έχεις μια συνολικά εκπληκτική προσωπικότητα και σου αρέσει το να είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί να φαίνεσαι δυσπρόσιτος σε μερικούς ανθρώπους, αλλά από τη στιγμή που κάποιος σε γνωρίζει, γνωρίζει οτι θα έκανες τα πάντα για τους αγαπημένους σου. Είσαι πολύ λογικό άτομο και αγαπάς βαθιά τους φίλους και την οικογένειά σου.

Ιούνιος:

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και αποφεύγεις τις συγκρούσεις σε κάθε περίπτωση. Σου αρέσει να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος με την αγάπη και τη ζεστασιά σου. Έχεις μια καρδιά μάλαμα  και πάντα σκέφτεσαι και τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων. Επιπλέον, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Ιούνιο είναι πολύ όμορφοι και είναι και εξαιρετικοί σύντροφοι.

Ιούλιος:

Έχεις μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα καθώς είσαι  άτομο με θάρρος και γενναιότητα . Αλλά, έχεις μια ευαίσθητη πλευρά που κρατάς κρυμμένη από τους άλλους γύρω σας. Μόνο πολύ κοντινά σου πρόσωπα μπορούν να δουν αυτή την ευαίσθητη και ζεστή πλευρά σου. Είσαι άτομο που αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα και σέβεσαι πάντα τους άλλους ανθρώπους.

Αύγουστος:

Είσαι ένα άτομο πολύ ​​ειλικρινές και είσαι γνωστό για αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτά που λες αυτά κάνεις. Σου αρέσει η ειλικρίνεια σε όλους τους τομείς και παραδέχεσαι πάντα κάθε λάθος με χαρά.   Σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και η προσωπικότητά σου σε βοηθά σε αυτό.

Σεπτέμβριος:

Έχεις πολύ ζωντανή φαντασία και η περίεργη φύση σου, σε κάνει να αμφισβητείς τα πάντα γύρω σου. Έχεις έναν τρόπο να παίρνεις αυτό που θέλεις και να βγαίνεις με ευκολία μέσα από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Σε θαυμάζουν για αυτή την ικανότητα σου και οι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι να ακολουθήσουν τα βήματά σου.

Οκτώβριος:

Επιλύεις τα προβλήματα όλων και το κάνεις με αμερόληπτη στάση. Ακούς τους άλλους προσεκτικά σε   οποιοδήποτε πρόβλημα ανά πάσα στιγμή. Σκέφτεσαι πολύ, αγαπάς να βοηθάς τους άλλους και είσαι πολύ ευγενικό άτομο από τη φύση σου.

Νοέμβριος:

Είσαι ένα άτομο πάντα γεμάτο με νέες καινοτόμες ιδέες. Σου αρέσει να παρατηρείς το περιβάλλον σου. Ζεις στον δικό σου κόσμο και είσαι ευτυχισμένος με αυτό. Μπορεί να είσαι πάντα στον κόσμο σου, αλλά είσαι ένα άτομο που είσαι σταθερά συνδεδεμένο με την πραγματικότητα.

Δεκέμβριος:

Είσαι ένα άτομο φιλόδοξο. Είσαι πολύ ευαίσθητος και δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου. Οι άνθρωποι θαυμάζουν το οτι παραδέχεσαι τα λάθη σου και δείχνεις τα συναισθήματα σου. Ποτέ δεν ευχαριστιέσαι για αυτά που έχεις και πάντα προσπαθείς για περισσότερα.

Πηγή: keepyourbody.com
Close