Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο : Μπέρδεψε τον αφρο μαλλιων και...

Έχουν ήδη στην οικογένειά τους τέσσερα παιδιά και το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατούσε στην αγκαλιά του, το νέο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, η σύζυγός του αγαπημένου σεφ απέβαλε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μιλάμε για τον Gordon Ramsay, ο οποίος περίμενε μετά τα τέσσερα παιδιά του (Megan, Matilda, Jack και Holly) να αποκτήσει και το πέμπτο με την σύζυγό του Tana, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1996.

Τα δυσάρεστα νέα, έκανε γνωστά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Αναλυτικά έγραψε ανεβάζοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του με την αγαπημένη του: «Γεια σας, η Tana κι εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας τις προηγούμενες εβδομάδες. Είχαμε ένα θλιβερό Σαββατοκύριακο καθώς η Tana απέβαλε τον γιο μας στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Προσπαθούμε να επουλώσουμε τον τραύμα μαζί ως οικογένεια, όμως θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ξανά για την απίστευτη στήριξη και τις ευχές σας. Θα ήθελα ειδικά να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην απίστευτη ομάδα του νοσοκομείου του Portland, για όλα όσα έκαναν».

 

gordon-ramsay

Close