Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για 30 ημέρες και δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας

Πιστεύοντας ότι τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν με τη ζάχαρη, υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι ο συνδυασμός της μαγειρική σόδας του μελιού ή του σιροπιού σφενδάμου δεν είναι ευεργετικός για τη θεραπεία του καρκίνου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν όλο και περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός αυτός είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά ευεργετικός για την υγεία μας.

dokimaste ayth th suntagh kai deite ti th sumvei sto swma sas_

Υπάρχει, επίσης,  η επιστημονική εξήγηση στο γιατί αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην πρόληψη κατά του καρκίνου. Αυτό γίνεται γιατί τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη – και καταναλώνουν 15φορές  περισσότερη γλυκόζη από οτι τα υγιή κύτταρα. Όταν ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το πλούσιο σιρόπι σφενδάμου ή με το μέλι με αλκαλικό διττανθρακικό νάτριο, τα δύο αυτά συνδέονται μεταξύ τους και στοχεύουν τα “πεινασμένα για ζάχαρη” ,καρκινικά κύτταρα. Στη συνέχεια το μείγμα αυτό τρυπώνει τη μαγειρική σόδα μέσα στα κύτταρα. Έτσι, το μείγμα αυτό δρα σαν «δούρειος ίππος» σε αυτή την περίπτωση.

Η σόδα, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά αλκαλική, το οποίο σημαίνει οτι είτε σκοτώνει τα μικρόβιο του καρκίνου (τα αδρανοποιεί) στο εσωτερικό του καρκινικού κυττάρου κάνοντας το κύτταρο να επανέλθει στο φυσιολογικό. Ή, το αλκαλοποιητικό αποτέλεσμα της, προωθεί τη γρήγορη μετατόπιση του pΗ που καταστρέφει το κύτταρο. Η υψηλή αλκαλικότητα επιτρέπει στην πραγματικότητα περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα από ό, τι μπορoύν να αντέξουν και για αυτό τα κύτταρα επανέρχονται ή πεθαίνουν πριν η ζάχαρη φτάσει σε αυτά.

Δείτε ακόμη: Έλαιο μέντας:Τα θαυματουργά οφέλη του στην υγεία

Συνταγή:

Γι ‘αυτή την απλή, αλλά άκρως αποτελεσματική θεραπεία, θα πρέπει να έχετε μόλις 2 απλά συστατικά:  baking σόδα και σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Μπορείτε να αναμείξτε τα δύο συστατικά με τον ακόλουθο λόγο – ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με μια κουταλιά της σούπας σιρόπι μελιού-σφενδάμου, ή για μεγαλύτερες ποσότητες, 4 κουταλάκια μαγειρική σόδα με 4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μέλι. Αυτό  θα είναι αρκετό για να περάσετε μια εβδομάδα. Αφού τα συστατικά ενωθούν ομοιόμορφα, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά. Ποτέ μην παγώσετε το μείγμα!

Δείτε ακόμη: Πως να αποτοξινωθείτε από την ζάχαρη σε 3 μέρες,να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας

Χρήση :

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού. του μείγματος αυτού 1-3 φορές την ημέρα σε τακτική βάση, για ένα ή δύο μήνες. Βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε το φάρμακο αυτό πολύ κοντά στα γεύματα σας. Είναι επίσης σημαντικό να επιμείνετε σε μια υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της θεραπείας και αυτό σημαίνει να περιορίσετε την κατανάλωση κρέατος , και να κόψετε το αλεύρι και την άσπρη ζάχαρη.

Αν βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

Πηγή: healthonlinecentral

Δείτε ακόμη: Ρόφημά για να χάσετε πολλούς πολλούς πόντους απο τη μέση σας

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close