Είναι σαν να μην υπάρχει στη ζωή μας…

Κορίτσια, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα και να με συμβουλεψετε! Δυστυχώς είμαι σε μια ξένη χώρα με τον άντρα μου και με την 3 χρονη κόρη μας! Δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν έχω και τον χρόνο για να την μάθω κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαι όλη την ημέρα κλεισμένη μέσα στο σπίτι με την μικρή μας…

Είμαι μόνη μου χωρίς παρέες και δεν μπορώ να γνωρίσω ανθρώπους λόγω γλώσσας! Δεν μπορώ να δουλέψω και λόγω γλώσσας αλλά και επειδή δεν έχω κάποιον να μου προσέχει το κοριτσάκι μου!

Δείτε ακόμη: Κράξτε:Η μετάλλαξη του άντρα μου

Δεν αντέχω την μοναξιά! Ο άντρας μου φεύγει το πρωί για την δουλειά και γυρίζει το απόγευμα, τρώμε, κάνει μπάνιο και κοιμάται μέχρι την άλλη μέρα το πρωί! Δεν βλέπει καθόλου το παιδί και αυτό με ενοχλεί πολύ γιατί η μικρή στεναχωριέται και μου λέει ότι ο μπαμπάς δεν την θέλει και δεν την αγαπάει!

Δεν κάνουμε ποτέ πράγματα μαζί σαν οικογένεια… Εγώ ξυπνάω από τις 7:00 να ετοιμάσω φαγητό, να κάνω δουλειές στο σπίτι, να φροντίσω την μικρή, να φροντίσω να έχει μια δημιουργική και ευχάριστη μέρα! Όταν έρχεται όμως ο άντρας μου όλοι είμαστε μέσα στα νεύρα! Η μικρή είναι μόνιμα σε υπερένταση γιατί θέλει να τον βλέπει και αυτός λέει ότι είναι κουρασμένος! Αυτό που με ενοχλεί επίσης είναι ότι δεν με σέβεται που όλη μέρα καθαρίζω και με το που έρχεται επικρατεί ένα χάος. Ρούχα πεταμένα παντού, παπούτσια, εσώρουχα! Ένα χάος!

Δείτε ακόμη: Κράξτε: Ψάχνωντας συμπτώματα υγείας στο internet

Μόνιμα τσακωνόμαστε για το παραμικρό! Έχω αρχίσει να γίνομαι υστερική με όλα! Για το μόνο που χαίρομαι είναι που η μικρή αρχίζει σχολείο το Σεπτέμβρη και θα κάνει παρέες! Θέλω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο! Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα επειδή πέθανε… Και τώρα σκέφτομαι ότι ο πατέρας της κόρης μου ζει αλλά δεν μπορεί να μεγαλώνει με αυτόν! Δεν θέλω να ζήσω άλλο μαζί του! Όσο ερωτευμένη ήμουν μαζί του, τόσο τώρα δεν νιώθω κάτι για αυτόν! Είναι σαν να μην υπάρχει στη ζωή μας!!!

Πηγή: eimaimama.gr
Close